flassv
flassv (editör)
Afyonkarahisar / Haber Fotoğrafçısı

Görülen Luzum Nikon Canon Fuji

SEVGİLİ ARKADAŞLAR

Son günlerde en kral makina kavgasın da iş çileden çıktı. Seviyeyi düşür memenizi rica ediyorum.

eğer makinanızın kral olduğunu iddaa ediyor sanız taknik olarak konuşun lütfen.

birbirinizle dalga geçmeyin makina araçtır amaç değil.

Site araçtır tartış mak doğruyu bulmak için bakıyorum tartışmaları %90 dayanaksız.

sağlam kunuşalım sağlam yazalım.

en içten sevgilerimle.

Tarih: 3 Haziran 2005, 10:43 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Ulan tuh be yüzerken makinam ıslandı . Nerdeyim ben acaba. Kaç mil var Fethiye'ye? Mile bir çıkabilsem , çok üşüdüm . Fazladan su altı kabı olan var mı ? Dadangast sende vardır . Suyun altına doğru gitmeye başladım da

Centurion son kez soruyorum Canon mu Nikon mu ?

Dadanaga nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Bulomp, bulomb bulo bul bu b ... c d e ...

Tarih: 9 Haziran 2005, 11:50 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Sahil Güvenlik kurtardı sağolsun beni

Canım sıkıldı biraz da kavga edelim şimdi. Var mı ulan bize yan bakan

Güzel bir duygu

Var mı ....

Değiştiriyorum Nikon mu Canon mu ?

Değiştiryorum Var mı ... ?

The end. İngilizce de fena değilmiş, onu mu konuşsak ne ...

Tarih: 9 Haziran 2005, 12:15 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

suysal sen yuzme bilmezdin gurban, nasil yuzdun gectin oyle? bizi mi yiyon yoksam..
..
centurion nikon'un marka imaji eskiden gercekten cok fazlaydi.. tabii halen de fazla.. ama canon da bir dunya devi..
eskiden de canon vardi.. minolta da vardi.. fuji de.. bir de kodak mi modak mi ne vardi, tam hatirlayamiyorum simdi..
ben de bir zamanlar nikon F4 icin parami biriktiriyordum.. sonra f5'i cikardilar piyasaya.. haydeee.. fiyati da 1600-1700 dolardi.. amerikadan alacaktim..parami denk getirmistim, ama bizimkilerin paraya ihityaclari oldu (veya bana oyle soyledi alcaklar..), tabii bende para oldugunu da biliyorlar.. zenginiz.. kolay mi?.. gitti yani benim F5 param.. sonra da kaldi.. ama 1 seneden fazla sure para biriktirmistim F4(5) icin.. ah be ne gunlerdi..
simdi ne yaptim peki.. gittim canon mu conan mi diye bir marka aldim.. insan gururuna yediremiyor tabii..
...
ama ileride cok param olursa (doktor olacagim ya buyuyunce..) bir tane F6 alacagim.. sirf o gunleri geride birakmak icin..
...
arkadaslar durun aglamayin lutfen.. o kadar acikli bir hikaye olacagini bilseydim gercekten de anlatmazdim..

Tarih: 9 Haziran 2005, 12:25 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Yüzmeyi kanallarda öğrendim bilmiyor musun , çok cahilsin ... Ortalıkta kimse kalmadı galiba

Tarih: 9 Haziran 2005, 12:34 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

...hangi kanal?

Tarih: 9 Haziran 2005, 12:43 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

TRT 2

Haksızlık olmasın. NTV'nin de büyük katkılarıyla .

Ben de ne çok gülüyorum yaaaaa

Tarih: 9 Haziran 2005, 13:45 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

..

Tarih: 9 Haziran 2005, 18:36 - İp: yok
flassv
flassv (editör)
Afyonkarahisar / Haber Fotoğrafçısı

arkaşdalar foto safari düzenlemeyi düşünüyorum katılmayı düşüneler varsa ayrı bir konuda değerlendirmeye başlayalım.

Tarih: 11 Haziran 2005, 11:40 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili flassv,
Rota ve tarih belli mi?

Tarih: 12 Haziran 2005, 17:37 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Sn. Flassv,
Tarih ve gidilecek yer hakkında bilgi verirseniz. Muğla ve Antalya safarisi olursa katılmak isterim. Mavi tur mesela . Tabi tarih önemli.

Tarih: 13 Haziran 2005, 09:24 - İp: yok