flassv
flassv (editör)
Afyonkarahisar / Haber Fotoğrafçısı

Görülen Luzum Nikon Canon Fuji

SEVGİLİ ARKADAŞLAR

Son günlerde en kral makina kavgasın da iş çileden çıktı. Seviyeyi düşür memenizi rica ediyorum.

eğer makinanızın kral olduğunu iddaa ediyor sanız taknik olarak konuşun lütfen.

birbirinizle dalga geçmeyin makina araçtır amaç değil.

Site araçtır tartış mak doğruyu bulmak için bakıyorum tartışmaları %90 dayanaksız.

sağlam kunuşalım sağlam yazalım.

en içten sevgilerimle.

Tarih: 3 Haziran 2005, 10:43 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

aha bu sefer kesin kufur ettin centurion!
..
"vincit omnia veritas..." da ne demek simdi?
veritas'i bildim.. back-up programlari var.. veritas exec..
omnia da ayni fiat'in yeni cikardigi model gibi.. yok yok..tammmaaaam.. peugeot 307'nin diger adi buyuk ihtimalle..
vincit de "sen bi sit" gibi.. yani sen bir 307'ye otur, ner demek istedigimi anlayacksin.. cunku 307'de hava yastiklari var..(back-up yani..)

Tarih: 9 Haziran 2005, 10:41 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Ne yazdıysam tartışmaktan alıkoyamadım sizi

Arkadaşlar Canon mu ? Nikon mu? Çabuk cevap verin.

Tarih: 9 Haziran 2005, 10:45 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

veritas truth demek. omnia all demek. vincit ise, conquer demek. o haldeeee, sözkonusu özdeyiş truth conquers all, ya da gerçekler herşeyi yener demek. arasıra biz de latince falan bilioz die hava basalım di mi ama!

sevgili suysal, o da sorulur mu, elbette ki nikon iyi!

Tarih: 9 Haziran 2005, 10:51 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Soruyu değiştiriyorum o zaman Nikon mu Canon mu ?

Tarih: 9 Haziran 2005, 11:01 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

CANON!!!!! ..

unutma suysal, canon diyorum cunku: "vincit omnia veritas"
...

bence en kral makine minolta A200.. kararimi iste boyle bir anda degistiririm.. bak 2 nolu foto A200'e aitmis..
..
ne diyorduk en son?

hadi suysal bir soru sor da kendimize gelelim..

Tarih: 9 Haziran 2005, 11:02 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Herkes Latince konuşmaya başladı ya. Ben de katılıyorum bu kervana. Hoşçakalın Yunanistan'dan katılcağım foruma.

Çat pat bilirim Latin alfabesini
Soruyu değiştiriyorum ?
Canon prastraga, Nikon garagastraga ? Sakın karıştıraga? Sonra patkutuskraga, sonra kostariga ...

Tarih: 9 Haziran 2005, 11:09 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Arkadaşlar şu an Kardak'tayım. Hala Türkçe konuşma şansım varken, son Türkçe konuşmamı yapıyorum:

Soruyu değiştiriyorum Türkçe mi? Latince mi ? Pardon yanlış oldu Canon mu ? Orite mi ?

Tarih: 9 Haziran 2005, 11:14 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

simdi aga... benim adim dadanaga.. ben bilir petruska kostariga ama, canon da bir gaga var nikon'unkini zaga yapar..

Tarih: 9 Haziran 2005, 11:21 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Arakadaşlar geri dönüyorum. Ne işim var Yunanistan'da ? Yaz geldi Kardak'tan Fethiye'ye yüzerek geçmeyi düşünüyorum. Bu arada ben gelinceye kadar Latince konuşabilirsiniz.

Dadanaga oooo Dadanaga, ne ediyon Canonaga 350DG, aga ...

Tarih: 9 Haziran 2005, 11:31 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

yıllar önce gastede bir reklam görmüştüm: "nikon sadece fotoğraf makinesi üretir, nikon marka film, pil ya da başka bir ürün bulamazsınız. biz tüm enerjimizi fotoğraf makineleri konusunda yoğunlaştırıyoruz." diyorlardı... adamlar nasıl damardan girmişler olaya... çok hoşuma gitmişti bu. şimdi bu açıdan bakınca, canon'un üretmediği bir şey de yok. fotoğraf makinesinden video kameraya, fotokopi makinesinden printer'a... bu kadar dağılınca da bir konuda eğer çok iyi değillerse, o vasatlık çok iyi olan ürünlerinin de imajını aşağıya çekiyor. tüketicinin kafasını karıştırıyor. evimde printer'ım canon. çok da memnunum. nikon markalı hiç bir ürünüm olmadı bugüne kadar. ama olayı salt marka bazında ele alırsak, bence nikon fotoğraf makinesi alanında daha güçlü bir marka canon'a göre. ürün bazında tek tek kıyaslarsanız elbette canon'un daha iyi olduğu modeller de vardır. özellikle şu giriş seviyesi dfm'lerini şahsen başarısız buluyorum nikon'un. ama dediğim gibi genel imaj açısından bu gerçek değişmiyor.
evet sevgili dadanagast vincit omnia veritas ama öte yandan amor vincit omnia!

Tarih: 9 Haziran 2005, 11:32 - İp: yok