Fotoğrafçılık Forumları
Görülen Luzum Nikon Canon Fuji
SEVGİLİ ARKADAŞLAR
Son günlerde en kral makina kavgasın da iş çileden çıktı. Seviyeyi düşür memenizi rica ediyorum.
eğer makinanızın kral olduğunu iddaa ediyor sanız taknik olarak konuşun lütfen.
birbirinizle dalga geçmeyin makina araçtır amaç değil.
Site araçtır tartış mak doğruyu bulmak için bakıyorum tartışmaları %90 dayanaksız.
sağlam kunuşalım sağlam yazalım.
en içten sevgilerimle.
Öncelikle satış ve teknik servis olayını birbirinden ayırmak gerekiyor. Bir cihaz alınacaksa bu satış pazarlama ve satınalmanın işidir. 2. el otomobil alırken teknik servisine sormak o aracın bir problemi olup olmadığı ile ilgili bilgi almak demektir. Yoksa bir model üzerine teknik analiz yapmak teknik servisin işi değildir. Ayrıca çirkin kız ve arkadaşları ile bir bağlantı kuramadım ne alaka !
cirkin kiz ve arkadaslari..
"Ben geçen bir takım elbise aldım fakat daha önce yandaki terzi komşuma sordum nelere dikkat edeyim diye o da bana "pantalonun bir paçasını avucunun içine doldur ve sık sonra bırak eğer kırışık izleri kalıyorsa alma!" demişti dediğini yaptım bu işe en çok benim hanım sevindi zira artık elbisemi daha az ütülüyor.
Arkadaşlar her şeyi erbabına soracaksın elalemin dediklerini bir kenera not alabilirsin ama aslolan objektif ve dayanaklı bilgilerdir.
unutmayın: çirkin kız yoktur zira her çirkin kızın mutlaka sizinde tanışabileceğiniz güzel bir kız arkadaşı vardır."
burkay, bunu ben de biryerlerden duymustum.. eminim bircogu biliyordur..
git vakko'dan bir gomlek al mesela ve ellerinle kiristirmaya calis, bazisi kirisir bazisi kirismaz.. ama bu demek degildir ki vakko bazisinda kaliteli bazisinda kalitesizdir.. bu gomlegin yapisinda kullanilan materyellere bagli olarak degisir.
fotograf makinesi alirken de icini acip bakalim mi her seferinde? veya bunu nasil yapalim burkay? her seferinde teknik servisi arayip, icini actiginizda nasil buldunuz diye mi soralim? avuclayinca ogrenemeyecegimize gore..
bir teknik servise danisma bana gore tamamen gereksiz.. canon veya nikon bu isin mercedes'i bmw'su.. kalkip da birine sorsan tabii kaliteli diyecektir..
sen ne dusunuyorsun bu kunuda? canon veya nikon iyi midir?
..
simdi dedigin cumlede kiz'i camera ile degistirirsek;
"unutmayın: çirkin kamera yoktur zira her çirkin kameranin mutlaka sizinde tanışabileceğiniz güzel bir kamera modeli vardır" oluyor..
valla ben de anlayamadim.. cirkin kamera yoktur ne alirsan al mutlu olursun neticede mi?
herkese merhabalar
ben kendi payıma eğer bir ürün alacaksam o ürünün beni üzüp üzmeyeceğini bir satış sonrası destek elemanına sorarım. örneğin 2 yıl önce peugeot 206 ve 307 arasında kararsız kalmış ve teknik servsinden bir arkadaşa danışmıştım.kendisi 307 alırsan çok başın ağırır demişti ve tavsiyelerini dikkate alarak 206 almıştım.hiçbir sorunla karşılaşmadan kullandım.ancak 307 sahibi 2 arkadaşımda da peugeot ile mahkemelik oldular.tabiki herkesin yöntemi farklıdır ve herkes tercih yapma konusunda özgürdür.ancak centurion senin ürünü tercih etme noktasındaki önceliklerin değişmez doğrulardır anlamına gelmez.
#ozgur foto' tarafından 06.06.2005 08:59:50 tarihinde düzenlendi.
bu arada özgür photo'nun teknik hizmet sunduğunu da not edelim!
walla benim çevremde de 307 kullanan bir çok arkadaşım var, hiçbirinden de en ufak bir şikayet duymadım... n'olacak şimdi? yekaga'nın dediği gibi, 2. el alırken elbette ki sormalı bir arızası, yamuğu var mı diye... ama yeni bir alet aırken teknik desteğe sormak abesle iştigal. pazarda bir yerlere gelmiş markalar kısa vadeli düşünüp kalitesiz mal çıkararak marka imajlarına zarar verecek davranışlarda bulunamazlar. aksi halde o markanın ömrü uzun olmaz. bir mal pazara sunulmadan önce uzun testlerden ve kalite kontrollerden geçer. dolayısıyla, sadece özelliklerine bakmak yeterlidir. özellikleri size uyuyorsa alırsınız, uymuyorsa, uyanını ararsınız.
centurion ben teknik hizmet verdiğimi beyan ediyorum hadi sende ne hizmeti verdiğini belirt ve uydurma isimle değilde gerçek adınla yazı yaz
ayrıca internette 307 hakkında fabrikasyon hataları ile ilgili binlerce şikayet okuyabilirsin.hala daha iddia ediyorsan en yakın bir peugeot servisine gidip sorabilirsinde.kısacası boşu boşuna iddia etme.
hoppalaaa, döndük dolaştık yine aynı noktaya geldik!!!
sevgili özgür photo, burada sizin fikrinize aykırı bir fikir öne sürenler ille kendini gizleyen rakip firmalar mı olmak zorunda?
siz isminizi açıkça yazıyorsunuz, çünkü o sayede reklamınızı yapıyorsunuz. ben de firma olsam ben de adımı açıkça yazardım. bundan güzel reklam fırsatı mı olur. daha önce de söylediğim gibi, fotoğrafçılıkla profesyonel anlamda hiç bir ilişkim yok. amatörce ve bir meraklı olarak öğrendiğim bilgileri burada paylaşıyorum, o kadar... biz amatörler de olmasak, bu platformlar siz firmaların eline kalır ki, sanırım sizin arzunuz da bu...
merhaba dostlarım..
her konuda sizlere hak veriyorum... genel itibari ile site çok seviyeli.. özelliklede seviyeli oluşuna hayranım. ben pekçok fotoğraf sitesine üye olmak isterken buraya takıldım kaldım.. ve bu site sayesinde fotografçılıkla ilgili çok şey öğrendim
ama sizlerinde dediği gibi bazen seviye kaçıyor...
Şu kral makine olayını ben takmıyorum.. dikkat ettim falan filan marka çok kral diyenler hiçbir sebep yazmamış. tamam makinalar gerçekten 1. sınıf olabilir. ama neden kral makine ??? ne artısı var ne eksisi var bunları kimse söylemedden ahkam kesiyo.. aslında daha çok yazardım ama okuyanlar için yorucu olur )
Saygılarımla
Sevgili arkadaşlar Fotoğraf makineleri sadece bir araçtır.Siz aracı amaca dönüştürürseniz bu defa asıl amaç olan fotoğraf araca dönüşür ki bu durumda kaos olur.
Dost Ara GÜLER : Fotoğrafı ben çekiyorum makine değil !
demişti.
Kral sizsiniz sevgili arkadaşlar markalar değil...
Tarih: 29 Mayıs 2005, 03:19
----------------
Murat Özdemir Fotoğraf makinesi ve Video Kamera Tamircisi.www.burukay.com
E niye açıyorsunuz böyle topicler o zaman?
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43
3343412 Nis. 2023, 13:15