ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

13 Şehit 7 Yaralı

Bugünkü terör bilançosu 13 şehit 7 yaralı.

2002 de terörü sıfır noktasında devir alan üçüncü ve ustalık dönemim deye böbürlenen bu hükümetin ülkeyi getirdiği nokta bu.

Şehit ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.

Bu beceriksiz Hükümetin bir an önce işi bırakmasını can-ı gönülden istiyorum.
Daha kötü şeyler yazmamak için kendimi zor tutuyorum...

#ercan43' tarafından 14.07.2011 18:13:45 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Temmuz 2011, 18:13 - İp: 217.***.**6.227
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sayın meçhul75

Savcı ferhat sarıkaya sadece Devlet adına görevini yaptı ve burayı tıklayın iddianamesini hazırladı.
vay sen misin bunu yapan diyenler adamaı savcılıktan attıkları gibi sivil hayatta avukatlık yapmasına dahi izin vermediler. Burada dikkat edilmesi gereken savcının hazırladığı iddianemenin eksik yanlış veya yalan vs. olduğundan değil bu meslekten atılma nedeni ( o kadarda ayrıntıya girmeyeyim artık )
Hiç kimse toplumda hukukun üstünde olamaz ve suç işleme ayrıcalığı yoktur.
Bu ülkede görevini yerine getiren herkes namusludur. Orada görev yapan çöpçüsünden polisinden tapu memurundan doktorundan öğretmenine kadar herkes kutsal bir görev yapmaktadır.Ve hiç kimseninde yaptığı işten dolayı suç işleme ayrıcalığı yoktur.
savcıyı göreve döndüren ötekileri imtiyazlandıran zihniyeti eleştrimeyeceğim ancak benim dikkatinizi çekmek istediğim başka bir konu var

Ben bu konuyu PKK dan çok daha fazla önemsiyorum.

Hatırlayacaksınız ASELSAN da bir kaç önemli askeri projelerde görev yapan mühendisler şüpheli bir şekilde ölmüşlerdi (intihar?? ) Ergenekon davası ile elde edilen sonuçlara göre o mühendislerin çalıştığı projelerin gizli bilgileri bir takım askeri personel aracılığıyla menfaat karşılığı yabancı ülkelere satıldığı iddia ediliyor Ve ben bu iddianameye henüz hiç bir kimse tarafından itiraz edildiğini okumadım.Gölcük donanmasındaki Fuhuş operasyonu esnasında elde edilen bu bilgilere Allah rızası için birileri çıksında "iftira " desin Türk askeri böyle bir şerefsizlik yapmaz desin " yoksa inanın bu şehit edilen 13 askerinde aslında PKK tarafından değilde derin ilişkileri olan kimselerce öldürüldüğüne inanacağım.


Sevgili gaijin seni severim ama lütfen yazışmalarında kullandığın kelimelere dikkat edip küfürsüz yazarsan seni daha rahat okuyabilirim.Öteki türlü üslubundan rahatsız oluyorum


Bu yazıyı Sn Z.Livaneli yazmış burayı tıklayın



#burkay' tarafından 16.07.2011 04:59:13 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 16 Temmuz 2011, 04:55 - İp: 178.***.**1.211
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Size su kadar basit soyluyeyim;

Yolda bir cukur oldugunda yada acildiginda onu kapatmasi,gerekli levhalari koymasi, ve onarmasi ne kadar zaman aliyorsa bu memlekette,bu gibi ciddi durumlardada devlet kurumlarinin isleyisi ve planli cozumler uretmeside o kadar zaman aliyor.

Yavas gidiyor hersey yavas bu montofonlarla...(yerli ırklarla kısa zamanda karışıp kara sığır haline dönüşen hayvan).Amerika su haliyle bile her sene 15-20 tane toplumun ihtiyac duydugu yasalar cikartiyor bilen bilir proposition 35-45-55 diye isim verirler ve reklmlar olur TV de.Bu su anlama geliyor evet deyin yada iyi degil hayir reklami yapilir haftalarca ve maddelerde teker teker oylanir...

Turkiye sil bastan yeni bir duzene ihtiyac duyuyor ben onu bunu bilmem.Yoksa bu duzene ha A partisi gelmis,ha B partisi gelmis hicbir pok yapamazlar affinizla...

 

Tarih: 16 Temmuz 2011, 05:43 - İp: 221.***.**3.132
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

hükümat taraftarı savunucusu arkadaşlara bir iki sözüm olacak...

bu ülkeyi 9 yıldır bu hükümet yönetmiyormu........

ordu devletin memurudur diyen bu hükümet değil mi......


çalıştırsaydın memurunu 9 yıldır çözseydin mevzuyu..... açılalım saçılalım diyen siz değilmisiniz....

askere kurşun sıkan onun bunun çocuklarının ayağına bu devletin şerefli savcılarını yollayıp, bu şerefsizleri aklayıp paklayıp törenlerle yurda sokup serbest bırakan bu savunduğunuz adamlar değilmi...... adadaki hainbaşı o. çocuğuyla masaya oturan bunlar değilmi.... sen devleti temsil etmiyormusun.... bu a.q. larımla görüşmeyi kesersin, hani dik durmaktan bahsediyorsun ya, one minute showları yapıyorsun ya, dönersin dünya ya acı bilançoyu açıklarsın erkeksin ya çıkıp bir de on e minute hemşerim, bizim acımız, bizçim evlatlarımız dersin bu köpekle avukatmış kardeşiymiş kimseyi görüştürmezsin, salarsın memurum dediğin yan gelip yatmamış komutanlarını bu it sürüsünün üzerine dağının taşının g. t nnn deliğinin içine ot tıkarsın .....

sen ne yapıyorsun, ana dil baba dil al sana iki dil, olmadı televizyon açayım size, köpeklerine maaş bağlayıp meclise alayım, itbaşına sayın diyeyim, gariban şehide de kelle desem ne farkeder... Bu kadar samimiyetsiz, bu kadar basiretsizsiniz işte...

one minutele falan olmuyor hacılarrrr, şeyhle müridle hiç olmuyor... şeyhiniz geçen yakalanan sahte şeyh gibi önüne geleni badeliyor.... açın gözünüzü....

 

Tarih: 16 Temmuz 2011, 09:48 - İp: 188.***.**8.87
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Mesele yeni anayasa yaptırmamaktır. Mesele yeni Türkiyeye izin vermemektir. Mesele statükonun devam etmesidir. BU askerler bile bile ölüme gönderilmişter daha öncekiler gibi. BUnu göreceksiniz. İHmaller veya kasıtlar ortaya çıkacaktır. Lakin kim ne derse desin akan her damla kanın sorumluluğu başbakanın boynundadır.
Hala terörle kucak kucağa bu adamları görevlerinden almamıştır. Heronlar için bizimkilere zayiat verdiriyor diyen adamlar askerin içindederi hala.

 

Tarih: 16 Temmuz 2011, 09:59 - İp: 78.***.**3.225
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

2002 de terörü sıfır noktasında devralan bu hükümet trörü nasıl bu seviyeye getirdi? Bu iş beceriksizlik ve yönetim zafiyetinden öte akl-ı selim sahibi olan insana başka şeyler hissettiriyor.

1 - PKK nın korkulu rüyası haline gelen, çatışmalarda hiç kayıp vermeyen Özel harekât timleri AKP döneminde lağvedildi. Dağıtıldı.
Terörle mücadele tamamen TSK ya bırakıldı. Ve çatışma bölgelerine deneyimsiz askerler sürülmeye başlandı.
Hatırlayın Dağlıca baskınından sonra Bülent Ersoy bile "bu işte büyük oyunlar var. Erkek evlat sahibi olsam askere göndermem" demişti.
Düşünün bir kere Bülent Ersoy gibi tuzu kuru hiç bir bilgi ve birikimi olmayan bir kişi bunları görebiliyor, ama Türkiye'nin % 50 si bu gafleti göremiyor.

2 - Bu hükümet zamanında terörle mücadele yasası değiştirildi. Askerin bütün yetkileri kısıtlandı. Pasif ve savunma durumuna getirildi.

3 - 2002 den beri hükümetin elinde yurt dışına asker göndermeye ait teskere yetkisi olduğu halde Kuzey Irak'a askeri operasyon neden yapılmıyor? Hükümet bunun kararını neden veremiyor?
Çünkü 2004 yılında ABD ile Dubai'de bir milyar dolar karşılığında Kuzey Irak'a girmeme anlaşması yapıldı. CHP kıyameti koparınca anlaşmayı meclisin onayına getiremediler. Bir milyar dolar alınmadı. Ama yapılan anlaşma halen geçerli.
Neden AKP döneminde Kuzey Irak'a operasyonlar durduruldu şimdi anlaşıldı mı?
Çatışma sonrası Kuzey Irak'a kaçan hainlere neden sıcak takiple yapılamıyor şimdi anlaşıldı mı?
Kandil uzak, ama kuzey Irakta sınırımızın hemen ötesinde 10 tane yerleşik PKK kampı var. Sınır karakollarına saldırıp sonra Kuzey Irak'a kaçan hainler buralarda saklanıyor...

4 - Çatışmaya girecek askerlere çelik yelek alınacaktı. Defalarca gündeme geldi. ama AKP den bir türlü onay çıkmadığı için alınamadı. Neden çok şehit verdiğimiz şimdi anlaşıldı mı?

 

Tarih: 16 Temmuz 2011, 10:14 - İp: 92.***.**6.236
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Bu ülkede ölen her bir kuşun dahi vebali bu ülkeyi yönetenelrin başınadır.

Artık KANDİL DİYE BİR DAĞ KALMAMALIDIR...

 

Tarih: 16 Temmuz 2011, 10:15 - İp: 88.***.**1.94
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

Lazut hocam bizde bunu söylüyoruz....

Bu ülkenin yönetimine talipsen, bu sorumluluğu alacaksın.....

Gerekeni yapacaksın, yapamıyorsan şerefinle bırakacaksın...

Usta oldun ya... görelim....



Kandil kalmamalı olayına gelirsen.... Topunun köküne kibrit suyu....

 

Tarih: 16 Temmuz 2011, 10:19 - İp: 188.***.**8.87
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Lazut hocam sen böyle söylüyorsan sende büyük gelişme var demektir.
Benim yazımda kuzey Irak'a neden girmiyoruzun nedenini de herhalde okudun.

 

Tarih: 16 Temmuz 2011, 10:22 - İp: 92.***.**6.236
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

bunu kabul etmeli vebal kesinlikle hükümetindir. askerin bir suistimali varsa ki önceki olaylarda olduğu ortaya çıktı. alsın bu adamları görevden. özel timleri 28 şubatın kudretli komutanları lağvetti.
ordu bu ahmekçe yöntemlerden vazgeçmeli artık. israili örnek alabiliriz mesela. adamlar nokta atışı yapmakta. tespit et ve yok et. lakin ordu içinde pekaka nın bitmesini istemeyen işbirlikçiler bunu asla izin vermez. vermiyorda.
kuzey ıraka girip napceksin ercan abi. noldu girdikte.
gazateci bu adamların kampının yerini biliyor koskoca ordu bilmiyor. inanıyormusunuz siz buna. danışıklı dövüş bu. olan türk ve kürt gençelere oluyor. geçen onlardan 12 tane kurban ettiler , bu sefer bizden 13 tane.
bu böyle devam eder gider.
ben oğullarımı kesinlikle askere göndermeyi düşqünmüyorum. onları bu kirli oyunun kurbanları yapamam. genel kurmay bi davada bana açtırsın.

 

Tarih: 16 Temmuz 2011, 10:25 - İp: 78.***.**3.225
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

ordu&hükümet hiç farketmez bu işin bitmesini birilerinin istemediğinde hemfikirim...

dünyanın en iyi savaş pilotları sizde olacak,
birçok ülkenin askerine özel eğitimler vereceksiniz,
abdnin ancak filmini çekebildiği rambolardan daha üstün askerin olacak
herşeyden önemlisi vatan aşkı, bayrak sevgisi ve ALLAH inancı kuvvetli öl desen ölen bir nesil olacak ama sen bir avuç çapulcuya pabuç bırakacaksın....


bir yerlerde yanlış var, bu yanlışı yapan her kimse ALLAH katında, bu gençlerin hesabını veremez....

bir yerlerde başka yanlışlıkda var, bunlara alet olmasa bile oğlunu evinin karşısında askerlik yaptıran, midesinde gaz var diye çürük aldıran, kendi evladını koruyup kollarken garibanın evladını piçmiş gibi sıcak bölgeye atan, kuralarda aman benimkiyle şunu yer değiştir bizim çocuk burlarda bi yerde kalsın diyen, makamını koltuğunu, şapkasını postalını kullanan tüm şerefsizlerde de bir hata var..... Sen de benim kadar vatandaşsın, boşbakanda olsan, genelkrmy da olsan vatandaşsın, madem ki yasalar önünde eşitiz, senin de evladın benim gibi kısmetinde, bahtında neresi varsa orada görev yapsın yapsın ki evladının orda olduğunu bildiğin için rahat uyuma uyuma ki bu soruna çözüm bul.... yoksa bll efendi yapmasın, komutanınki babasının dizinde yapsın anlamazsın tabi 15 ay uykusuz kulağı telefonda gözü kapıdaki ananın babanın halini.... Şehit cenazelerine bi bakın ALLAH AŞKINA, bir tane hali vakti yerinde, bir tane kendini üst düzey sanan adam var mı? Varsa yoksa gariban.....

ALLAH bunların hesabını sorduğu kullardan etmesin.....

 

Tarih: 16 Temmuz 2011, 10:36 - İp: 188.***.**8.87