ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

13 Şehit 7 Yaralı

Bugünkü terör bilançosu 13 şehit 7 yaralı.

2002 de terörü sıfır noktasında devir alan üçüncü ve ustalık dönemim deye böbürlenen bu hükümetin ülkeyi getirdiği nokta bu.

Şehit ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.

Bu beceriksiz Hükümetin bir an önce işi bırakmasını can-ı gönülden istiyorum.
Daha kötü şeyler yazmamak için kendimi zor tutuyorum...

#ercan43' tarafından 14.07.2011 18:13:45 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Temmuz 2011, 18:13 - İp: 217.***.**6.227
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

yahu bırak pazarbeyi, oyle bir soylenti varmıs boyle bir soylenti varmıs diye yerin dibine sokuyorsunuz adamları, kanıtlı delilli tutanaklı dolandırıcıları, hırsızları, katilleri, terorist sevicileri savunuyorsunuz. insan utanır biraz ya. gerci sen avukatsın işin HAK la degil hukukla. hukukuna uydurduktan sonra sal gitsin.

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 12:34 - İp: 88.***.**8.140
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

Oğluyla telefonla bir gün önce konuştuklarını belirten İsa Başarı, şunları söyledi: " Benim tek mesajım komutanlara. Oğlumla bir gün önce telefonla konuştuğumda birliğine yeni geldiklerini karakola yapılan roketatarlı saldırıda 1 askerin şehit olduğu, 2 askerin yaralandığı, 15 teröristinde kameralarla tek tek sayılıp kayıt edildiğini söyledi. Ne yazık ki, bunun üzerine tüm askerleri davar sürer gibi kırdırmanın sebebi başındaki komutanlardır. Bunun sorumlusu komutanlardır."

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 12:43 - İp: 46.***.**4.134
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Soyle Fujisever arkadas o kadar haklisinki.Bu daga sal,gerisini asker halleder anlayisindan kurtulmadiktan sonra,cok pusu yer,cok asker kaybederiz daha.

Bakin benim abim Siirt Eruh da Komanda Asteg idi.Onlarda daglara gittiler ve bu Kuzey Irak a girilen zamanda oda girdi PKK lilari surmek icin.Simdi size onun bir tespitini yapayim.

Eger bir dere yada vadiye girilecekse,once bi 2-3 gun izle cunku teroristler 50 metreyi 3 gunde gidecek sabira sahipler ve araziyi avuclarinin ici gibi biliyorlar.Kendisi Mumkun oldugunca emrindeki askerleri bu tip pusuluk arazilerden uzak tutmus ve sehit vermeden,hergun 5-10 askerin sehit oldugu donemde hatirlatirim,gorevini tamamlamistir.
Soyledigi o kadar cok derin vadiler ve magaralar varki ve arazi o kadar musat ki pusu kurmaya,bunlarin pesinden gitmek intahar etmekle esdeger.

Simdi benim gariban abim bu tespitleri yapmis ve kendini ve askerlerini koruyabilmis ise,neden komutanlar Fujiseverinde dedigi gibi hala askerleri daga davar surer gibi surerler lutfen birisi izah etsin bana...

Taktik ve stratejimiz yanlis ve bir allahin kuluda iyilestirmek icin gerekeni yapmiyor.Yapiyolardir demeyin bana lutfen,karakol basiliyor,pus yeniyor,hadi gectim sehirdeki bombalamayi falan ama dagda artik zahiyat verme be gozunu sevdigimin ordusu...Of ya cok sinirlendim...

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 13:07 - İp: 221.***.**3.132
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Aynen katılmaktayım. Bu işi beceremiyor bunlar. Lakin beceremiyormu becermekmi istemiyor sorusunuda sormak lazım.
Başkomutan Gül restini çeksin ordunun başına geçsin savaşsın bunlarla.
Yav düşünebiliyormusunuz yüzlerce kişilik terörist gurubunu çoban sanan insanlar general olmakta bu ülkede. Geresini siz hesap edin.

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 13:46 - İp: 88.***.**2.132
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Şuna bir bakın. Bu yüzlerce kişilik grup katırlarla uçaksavarlarla elini kolunu sallayarak gelebiliyorsa var bir güvenceleri. Ki güvence aldıkları iddia ediliyor. Bu güvencenin heronları düşürelim bizimkilere çok zayiit verdiyorlar diyen zihniyet tarafından verildiği ortada.

http://www.youtube.com/watch?v=2JMTbb7feUQ&feature=related

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 13:58 - İp: 88.***.**2.132
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

bdp/pkk özerklik ilan ediyor. büyük ortadogu projesi esbaskanı recepin dedigi gibi diyarbakırda merkezi.. siz savunun hala...
suratınız yokki tükürelim, sizin vatan sevginize tüküreyim. leş kargaları,

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 14:21 - İp: 88.***.**8.140
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 14:28 - İp: 88.***.**2.132
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Nur topu gibi yeni bir Süleyman demirelimiz olmuş. Ahada akkıllara zarar açıklamaları. Ne adamlar idare ediyor bize yav.

1 numaranın mezarı sonunda açıldıDualarımızın kabul olması için ne yapmalıyız?Dev dondurma otomobili ezdi!Türkiye şehitlerine ağlıyorİçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e örgüte yakınlığı ile bilinen Fırat Haber Ajansı muhabirinin 'TSK'nın kendi askerlerini bombaladı' iddiasına verdiği imalı yanıt, soru işaretleri yarattı.


Bakan Şahin'in muhabirin, "13 askerin şehit olmasına neden olan yangın TSK'nın attığı füzenin çıkardığı yangın olabilir mi?" sorusuna "Sebebi bellidir. Üç beş tane sebebi vardır. Yani yangın ya ateşle çıkar, ya bombayla çıkar ya roketle çıkar ya benzinle çıkar. Çıkar yani netice itibariyle yanmıştır, yakılmıştır. Yani sebebini araştırmak, sebebini söylemek bir şey ifade etmiyor şu anda" yanıtı vermesi dikkat çekti.


Bakan Şahin, iddiaların araştırılacağı yönünde bir açıklama yapmaktan da özellikle kaçındı.

Şahin Diyarbakır'a hareketi öncesinde Esenboğa Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bölgedeki son duruma ilişkin şehit sayısında bir artış olmadığını ve operasyonların devam ettiğini söyleyen Şahin "Türkiye'de şehitlerimizin varlığı ayrı bir konu. Şehitlerimizin cenazesinin kaldırılması ayrı bir konu. Hayat durmuyor mücadele de bitmiyor. Maalesef bağırlarına taş basarak acılarını üzüntülerini yüreklerine akıtarak güvenlik güçlerimizin askerimizin nöbet başında olanları görev başında olanları çalışmalarını devam ettiriyor, ettirecekler. Yani bunun aksini düşünmek mümkün değil" dedi. Şahin şöyle devam etti:

"Burası Türkiye burası sıradan bir ülke değil. Bu millet de sıradan bir millet değil. İçinden veya dışından kim olursa olsun yani bu gemiyi bu yeryüzünde yürümekten alıkoyacak bir güç yok olamaz. Tabi ki bir taraftan şehitlerimizin cenazesini inançlarımıza törelerimize uygun bir şekilde acımızla ama onurumuzla onlara saygıyla rahmet dileklerimizle ve niyazımızla kaldıracağız. Ama diğer taraftan da aynı anda çalışmalar her türlü devam edecek. Bir tarafta bu ülkenin şantiyeleri çalışacak, bir tarafta bu ülkenin güvenlik yönünden bu sıkıntılı hale getirilmeye çalışılan noktalarında da mücadele devam edecek ve etmektedir şu anda aralıksız devam etmektedir."

YANGININ SEBEBİ CANLARI GERİ GETİRMEYECEK

Şahin askerlerin yanarak can vermesine sebep olan yangının çıkış nedenine ilişkin bazı iddiaların ortaya atılmasının hatırlatılması üzerine ise yangının sebebinin her şey olmuş olabileceğini kaydetti. "Yangın çıkmıştır, yangının sebepleri şu anda çıkmış olan yangını geri getirecek değildir. Yanan ağaçlar orada kaybolan canları geri getirecek değil" diyen Şahin şunları söyledi:

"Sebebi bellidir. Üç beş tane sebebi vardır. Yani yangın ya ateşle çıkar, ya bombayla çıkar ya roketle çıkar ya benzinle çıkar. Çıkar yani netice itibariyle yanmıştır, yakılmıştır. Yani sebebini araştırmak, sebebini söylemek bir şey ifade etmiyor şu anda."

BEYNİ ÖZGÜRLÜKTEN YOKSUN OLANLAR VAR

Basın mensuplarının "Bir mesajınız var mı?" yönündeki sorusuna da yanıt veren Şahin özgürlüklere vurgu yaparak "Herkesin aklını başına alması gerekiyor. Bu ülke özgürlüklerin alabildiğince var olduğu ve doya doya yaşandığı bir ülke. O kadar ki özgürlükleri sonuna kadar yaşayıp bu ülkede hala özgürlük yok diyecek kadar özgürlüklerin yaşandığı bir ülke. Galiba bir eksiklik var. Var olan özgürlüklerin varlığını itiraf edecek kadar beyni aklı özgürlükten yoksun olan bir takım insanlar var. Bu gerçekle karşı karşıyayız" diye konuştu.

Saldırının TBMM'deki uzlaşma arayışlarının sonuçsuz kalmasının hemen ardından yaşanması konusunda ise Şahin'in değerlendirmesi "Yani her olayın olduğu anda başka gelişmeler vardır. Dolayısıyla hayatta bir tek olay olmuyor. Bir tek gelişme olmuyor. Bir şeyi bir şeyle bağlantılı hale getirmek çok da onun izahı için yeterli değildir" şeklinde oldu.



Kaynak : http://www.internethaber.com/bakan-sahinden-o-iddiaya-tuhaf-yanit-359668h.htm#ixzz1SAth56a6

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 15:03 - İp: 88.***.**2.132
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Anlaşılan o ki asker bu işi beceremeyecek. En iyisi bu işi 28 şubattan önceki gibi polis özel timine havale etmek. Bu adamlar bitirme noktasına getirmiş idi pekakayı. Noldu asker amcalar aldılar ellerinden yetki ve silahlarını.
El bombasının yangın çıkardığı nerde görülmüş. Her zaman aynı şey. Önce yalan söylüyorlar sonra gerçek sızınca sızdıran hakkında soruşturma açıyorlar.

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 15:06 - İp: 88.***.**2.132
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Yanan yanmis neden yandigi onemli degil,acilara son vermez demek ne demek yahu...

Koylunun birini gosteriyorlardi olay yerinden DHA muhabiri ile roportaj ediyolardi,ormani helikopterlerin bombasi yakti diyodu adam ki dogruysa ve icinde askerler varken atildiysa o bombalar ben taaaaa...

Bisey soylemiyorum artik yoksa agzim bozulacak...

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 15:55 - İp: 221.***.**3.132