ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

13 Şehit 7 Yaralı

Bugünkü terör bilançosu 13 şehit 7 yaralı.

2002 de terörü sıfır noktasında devir alan üçüncü ve ustalık dönemim deye böbürlenen bu hükümetin ülkeyi getirdiği nokta bu.

Şehit ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.

Bu beceriksiz Hükümetin bir an önce işi bırakmasını can-ı gönülden istiyorum.
Daha kötü şeyler yazmamak için kendimi zor tutuyorum...

#ercan43' tarafından 14.07.2011 18:13:45 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Temmuz 2011, 18:13 - İp: 217.***.**6.227
selcuk.t
selcuk.t (üye)
İstanbul / Amatör

o dağları çok iyi biliyorlar falan doğru ama 30 yıldır bu işin içindeyiz. 30 yıl, dağların her karışını öğrenip dosyalamaya yeterli... üstelik elinizde çok büyük bir teknolojik üstünlük var.

ama görünen o ki bizim ordu bunu yapmayı pek istemiyor. mesaisini türkiye siyasetini yönlendirip kendi güçlü konumunu pekiştirmek için harcamayı yeğliyor. üstelik bu konuda o kadar hırslı ki, ordunun içine farklı bir ideolojiyi sokmamak için o kadar çaba harcamasına rağmen vatan hainlerine karşı pek bir filtreleme yapmıyor gibi.

aramızdaki sürekli midesi bulanan, bir yerlere tükürme ihtiyacı hisseden bazı hastalar bilmez; bu ülkede "heronları düşürelim", "pkk'yı etkin olarak kullanmalıyız" diye kusan, yüksek makamları işgal etmiş insanlar var... o baskınları günler öncesinden bilip de birşey yapmadığı "belgelenmiş" komutanlar var.

ama diğer bazı komutanlar kendi içlerindeki bu çarpıklığı hiç umursamadan siyasete takmışlar kafayı. kişi isimlerine kadar detaylı çalışmalarla nasıl darbe yapacaklarını planlayan, cemaat evlerine silah koyup bunu darbe için sebep göstermeyi planlayan, bu ülkede başörtülü bir "first lady"yi kendine dert edinen bu kalabalığın terörle mücadelede bu kadar şevki olmadığını görüyoruz.

ben bu kürt konusunda hükümetin çoğunlukla doğru yaptığını düşünüyorum. bazıları aksini düşünebilir ve belki de ben yanılıyorumdur... ama hükümetin hatalı olduğunu söyleyip de yukarıda saydığım çarpıklıklara bir kere bile değinmemiş olanların bu konuda duyarlı olduğuna, hatta vatan sevgisine sahip olduğuna da inanmıyorum. külahıma anlatsınlar... midesi bulanıyormuş...


 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 16:42 - İp: 130.***.**3.165
fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

natonun en büyük ordusu olacaksın. o bölgede 15 gündür büyük bir hareketlilik oldugunu tespit edeceksin.
kaçırılan asker ve saglıkçı için kurtarma çalışması yapmak için daga çıkacaksın.uçaklar heronlar tanklar toplar zırhlılar daha sayamadıgım bütün imkanlar elinde olacak
sonra birden bire 20 kişilik bir timi kırdıracaksın.sonrada suçu hükümete atıp istifaya davet edeceksin.pek samimi gelmedi
bu askerlerin şehid edilmesinde bir ihmal ve kasıt oldugunu en az benim kadar sizde biliyorsunuz.ama inanmak istemeyip alakasız insanlara hükümete yüklenmeye devam ediyorsunuz.

işinize gelmedimi yüzde 50 yi aptal cahil bişey bilmeyen ilan edeip siyaset yapacaksınız.kendinizi akıllı olan yüzde 26 veya yüzde 13 ün içinde tutup hükümeti istifaya davet edip agzınızı bozarak ne kadar terbiyesizce kelimeler kullandıgınızın farkına bile varmadan terör estireceksiniz. sonrada kendinizi demokrat ilan edeceksiniz.demokrasi diyeceksiniz.

artık her şehit olayında her toplumsal olayda siyaset yapıp hükümete istifa demek sadece sizin hazımsızlıgınızı gösterir.

bunun adı her g......e ayrı y..... istemek denir olmaz buistek yerine getirilemez elimizde olanla yetineceksiniz bu halk bunları seçmiş

asıl suçlanması gereken her fırsatta anamuhalefet lideri gibi demeçler veren darbe konusunda uzmanlaşmış ama 4 çapulcuyla baş edemeyen komutanlar deyilmidir.

olayın ne kadar karışık oldugu ortada görgü şahitleri yangın diyor atılan bombalardan çıktı diyor. kimin nereye attıgı belli deyil diyor selahattin demirtaş denen şerefsiz soruşturma açılsın diyor olay ortaya çıksın diyor bütün bunlar sizinde kafanızda bir soru işareti bırakm ıkyormu.

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 17:49 - İp: 88.***.**1.87
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Soyle dusun ozaman.Medeni ulkelerde asker demek hukumetin emrindeki memur demek.Bizim ulkemizde bu yone kayiyor yavas yavas ki sesleri cikmaz oldu,ve artik Hukumetin basi olarak tek sorumlu Tayyip amca olmali diye dusunuyorum.Bir hata var ise gitsin alsin pasalari gorevden.Bu pasa gorevini iyi yapmadi desin ,desteklemezsem serefsizim.Ayaga kalkmadi diye rezil edip,sonrada emekliye ayiracagina,basarisiz diye ayirsa,vallahi alkis alacak benden ama oda bi yere kadar sanirim.!

Ayrica direk askerlerdede hata yok ki gecmis zamanda K irak operasyonu siyasi bir baski ile erken bitirtilmisti hafizalariniza sunarim...Amerika amcam emri verince...

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 18:13 - İp: 221.***.**3.132
fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

diyorsunki görevden alsın diyorsun.ama ergenekondan darbe teşebüsünden heronları düşürelim demekten yargılanan komutanların avukatlıgını yapıyrsunuz herşey ortada oldugu halde sizin gibi düşünenler, bu kişileri sütten çıkma ak kaşık olarak lanse ediyorlarya.
siz destekleyecekseniz ortada ergenekon diye bir örgütvar darbeciler yargılanıyor ona destek verin samimiyseniz.

ordu ne zaman hükümetin emrine girdiki şimdilerde yeni yeni içerisindeki pislikler temizlenip rahata erilecek bu olaylar son çırpınışları deyilmidir sizcede.

#fotofoto34' tarafından 15.07.2011 18:35:28 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 18:33 - İp: 88.***.**1.87
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

"iddia ediliyor" haberciliginin (kaynak= g.tüm haberciliği) ulkeyi getirdigi nokta. belgeli kanıtlı seyleri sümen altı edip "iddia edildi" denilen seylere sarılan ikiyüzlü cemaatçi pislikler.
haa bu arada dışişleri bakanınız deniz feneri kuryesi çıkmış hayırlı olsun.

sizin vatan sevginize tüküreyim.


************

suanda genel kurmay baskanı kim google a bakmadan yazamayacak insanlar asker her işe karısıyor yazıyor hala.
asker mi kaldı ulan seref yoksunları, hadi diyelim ki dediginiz gibi 1000 yıllık cok derin bir orgut var, bütün üst düzey komutanlar mı haindi??köpek başını yakalayıp getiren tim komutanlarıdamı terorist? senin vicdanın boyle birseye olur veriyor ya sana herşey müstehak..
madem hain bu adamlar bu kadar kesin ve net sekilde hani dava sonucu nerede birader yıllardır?? sizin hukuk anlayısına camışlar pislesin.

köpek sürüsüyle aynı sozleri konuşan adama ben sümügümü atmam. gidin otobus ustune cıkıp teroristlerle bayrak sallayın davul zurnayla dügün dernek yapın..hadiiii!! vatan millet şarkısı okumayın, ikiyüzlülüğünüz tiksindiriyor artık.
topunuzun allah belasını versin.



***************************

pazarbeyi o polis ozel harekat timlerinin sonradan ne oldugunu butun ulke biliyo, susurluk derin devlet bik bik etmeye geldimi edersiniz.

gerci dogru o polisler baskaydı SİZİN polisler baska...

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 19:08 - İp: 88.***.**8.140
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Bizim mevzuyu gidip Ergenokonada baglamislar ya pes yani...

Neyse yeni icisleri bakaninin demejlerini falan okudumda,adam tam bir fiyasko.Nerden bulmus Tayyip bu adami!!!

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 19:42 - İp: 221.***.**3.132
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

nerede intihalci var tut egitimle alakalı kurumların basına getir.
nerede dolandırıcılık cetesi kuryesi var tut bakan yap
nerede bizzat dolandırıcı var tut yardımcı yap bakan yap..
ne bekliyorsun ki ozansan? laiklik karsıtı eylemlerin odagı oldugu tescilli bir aprti yonetiyor bizi, amerikanın ortadogu projesinin esbaskanı oldugunu soyleyen amerikan ajanı güdümlü bir adam yonetiyor bizi.
hangi kurumun basına o kurumla birebir alakalı, o işin üstadı birini getirdiklerini gordunki?
adamların anayasa komisyon baskanı burhan kuzu yahu daha ne olsun, bu adam bu ulkenin anayasasını hazırlayacak, vah benim zavallı ülkeme

kaynak g.tüm de degil ama elimizde patlamasın, bunlar hep "iddia ediliyor"

#gaijin' tarafından 15.07.2011 20:11:54 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 19:59 - İp: 88.***.**8.140
selcuk.t
selcuk.t (üye)
İstanbul / Amatör

bu kadar postal yalarsan miden de bulanır, tükürüp sümkürme krizlerine de girersin. önce bir dilini içeri sok.

"iddia edilen" ve "ispatlanmış olan" ayrımı yaptığını söylüyorsun. sen bir yalancısın. o ayrıma zerre kadar önem vermiyorsun. senin şu sürekli kustuğun iddialar ispatlanmış mı? insanları vatan hainliğiyle suçladığın iddiaların hangisi ispatlanmış? bir de şereften bahsediyorsun...

o inanmamak için gözlerini ve kulaklarını sıkı sıkıya kapattığın belgeleri kendileri bile inkar edemiyor. ıslak imzayı inkar edebiliyorlar mı? genelkurmayın hantepedeki heron görüntüleri ile ilgili savunmasının yalan olduğu ortaya çıkmadı mı? bu nasıl bir yalama şevkidir, sen nasıl bir postal fetişisin ki başka hiçbirşeyi görmez olmuşsun.

bir de bir taraftaki intihalcileri dilinden düşürmezken bir taraftakileri görmezden gelmen yok mu... karakter haritandaki boşlukları daha bir derinleştiriyor.

---------------------------------

diğer arkadaşlar kusuruma bakmasın. genelde saygılı bir üslup kullanmaya çalışıyorum. ama bu yazının muhatabının seviyesi bunu gerektirdiği için böyle bir üslupla yazdım.

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 20:13 - İp: 130.***.**3.165
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

terorist kıcı yalamaktansa posta yalarım
hadi kandile hadi, şeref yoksunları

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 20:49 - İp: 88.***.**8.140
selcuk.t
selcuk.t (üye)
İstanbul / Amatör

hangi cümlemden terörist kıçı yaladığım sonucunu çıkardın?

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 20:53 - İp: 130.***.**3.165