ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

13 Şehit 7 Yaralı

Bugünkü terör bilançosu 13 şehit 7 yaralı.

2002 de terörü sıfır noktasında devir alan üçüncü ve ustalık dönemim deye böbürlenen bu hükümetin ülkeyi getirdiği nokta bu.

Şehit ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.

Bu beceriksiz Hükümetin bir an önce işi bırakmasını can-ı gönülden istiyorum.
Daha kötü şeyler yazmamak için kendimi zor tutuyorum...

#ercan43' tarafından 14.07.2011 18:13:45 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Temmuz 2011, 18:13 - İp: 217.***.**6.227
fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

öncelikle şehitlerimize allahtan rahmet yakınlarına başsaglıgı diliyorum.

yukarıda yazılanların hükümetle ne alakası var anlamak mümkün deyil.
bu kadar hazımsız olmayın böyle bir olayı bile siyasi malzeme yapacak kadar küçülmeyin lütfen

 

Tarih: 14 Temmuz 2011, 19:46 - İp: 88.***.**2.125
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

terörle mücadele değil de müzakere edersen, onlar da bir şeyler koparmak için mutlaka eylem yaparlar...

akp nin apo ile görüştüğünü artık dağdaki çoban bile biliyor...

o görüşmelerde nelerin konuşulduğu elbet yıllar sonra ortaya çıkacak...

inşallah yine bu sitede , o zaman konuşuruz, taptığınız bu iktidarı...

 

Tarih: 14 Temmuz 2011, 21:01 - İp: 46.***.**5.17
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

tutma kendini sen niye tutuyosun ercan abi? soyle ne varsa içinde..
utanması gereken utansın..

asıl komutanlar içeri atılıp teröristler davul zurnayla karsılanırken ses cıkarmayan şeref yoksunu i..ler, şimdi 13 askerim sehit olmuş ühühüüü diye yalandan ağlayıp timsah gözyaşı dökmesin. s... gidin, bıktım ikiyüzlülüğünüzden.

 

Tarih: 14 Temmuz 2011, 22:43 - İp: 88.***.**8.140
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

acele etmeyin tüm şehit ve ölüler yanmış vaziyette. nolmuş bekleyip görmek lazım.
daha öncede yazmıştım. başbakan istifa etsin. veya en azından genelkurmaş başkanını içişleri bakanını görevden alsın.
ulan koskoca askeriye öngöremiyo gazateci emre uslu öngörüyo. yemeyin bizi artık. yutmuyoruz bu aptalca oyunları.

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 00:31 - İp: 78.***.**1.157
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

fotofoto arkadasim sakamisin sen yahu.Ne demek hukumetle ne alakasi var...Devlet su isleri ilemi alakali durum!!!

Basbakan bundan sonra baskumandan benim demedimi,istediginide asip kesebiliyosa artik orduda,hic kusura bakmasin 1 numarali sorumlu odur...Yapsin bakalim bisetyler gorelim napacak.

2 gun sonra Besiktas baskaninida tutuklarlar al sana gundem degistirme.Yada bi yerde bi debrem olur yine milletin akli kayar oraya...Hey gidi Turkiyem heeeeyyy....

Simdi komik,tipik ve anormal bir soylem olacak ama,Japonyada olsa hukumet toptan istifa ederdi.Bizdede bu tarz bir siyaset anlayisi artik oturmak zorunda anlatabiliyomuyum...Isini iyi yapmayan sirket yoneticisine nasil yol gosteriliyo ise,siyasettede bu boyle olmali.Yeter artik tipik turkish-arabish hanedanlik anlayisi...

Benim onerim artik askerler dagda bayirda guvensiz bir sekilde gezmesinler kardesim.Gezdirmeyin su askerleri pusuluk yerlerde.Yukaridan tespit edersin Amerika gibi,gidersin kobrasiyla,bilemnesiyle baslarina indirirsin bombayi.Siz daga saldikca askeri bu PKK yada is cikiyor...




#ozansan' tarafından 15.07.2011 03:25:28 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 03:09 - İp: 221.***.**3.132
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Türk ordusu dünyanın en güçlü ordularından biri,
Türk ordusunun elindeki imkanlar bir çok ulusta yok.
PKK bugünün değil seneler öncesinin bir sorunudur.
Türkiyenin PKK diye bir sorunu yoktur Türkiyenin PKK ile mücadele ediyoruz kisvesi altında illegal örgütlenmeler yapılanmalar içerisine girerek çeteleşen kamu görevlileri ile sorunu vardır.
Devletin savcısı Ferhat Sarıkaya'yı bile görevden aldırabilecek ,siyasi parti başkanlarına meclis oylamasına girmeyeceksiniz talimatı vererek erkan mumcu meclis salonuna sokmayan bu gücün şimdilerde para kaynaklarına da iniliyor (futbolda şike )

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 04:21 - İp: 178.***.**1.211
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Hocam senin konular agir konular dogrusu vardir yanlisi vardir belgelemek gerekir.Ama PKK eskidende vardi demek artik demode oldu.Bi ara kiprasacak yerleride kalmadi bittiler,yada eylem yapamaz hale geldiler ki o nasil oldu hatirlatirim....Olay sadece PKK olayida degil tabiki.Dogudakiler actilar gozlerini ve dogru durmazlar bu vakitten sonra .Kurt Ozerk bolgesinide ilan ettiler zaten bildirgeyle ,yani ok yaydan cikti.

Hem askeri taktiklerde yanlisiz,hemde siyasi.Adamlar Dogunun tek hakimi ve bi kurt milleti var orda artik yani bunuda kabullnmek gerek.Bugun Avrupada,Amerikada halk kendi bolgesinde oylama ile istedigi ozgurlugu elde ediyor.Bizdede son boyle olacak adim gibi eminim.

Hayir bu mevzulara cok girildi,yok acilim dediler,yok kurt sorunu dediler adamlarin gozlerini actilar.Belki sorunsuz bir sekilde entegre olacaklardi ama yanlis yapilan siyaset sonucu artik geri donusu olmayan bir yoldayiz.Avrupa yada Amerika PKK lik eylemleri desteklemesede,ordaki Kurt halkinin haklarinin verilmesini istiyor.Adamlar zaten eyalet sisteminde ve alisiklar boyle mevzulara...Bi bizim Turkiye alisamadi ozgurlugu vermeye.Vatan sehit kani ile sulandi dendimi butun yollar kapaniyor.Yanlis..Onemli olan bundan sonra sehit kaninin akmamasidir...

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 06:05 - İp: 221.***.**3.132
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

bir ülkede olan olayların BİREBİR SORUMLUSUNUN o ülkeyi yonetenler oldugunu bilmeyecek (kabullenmeyecek) kadar gerizekalı olunabildigini göstermiş olaydır.

terörist seviciler sizi, koşun kapın paçavralarınızı, terörist karsılamaya sınıra gidin.. iki yüzlü pislikler..

#gaijin' tarafından 15.07.2011 10:26:39 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 10:23 - İp: 88.***.**8.140
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Türkiyenin PKK diye bir sorunu yoktur Türkiyenin PKK ile mücadele ediyoruz kisvesi altında illegal örgütlenmeler yapılanmalar içerisine girerek çeteleşen kamu görevlileri ile sorunu vardır.

Burkay abinin yazdıkları tamamen gerçeği açıklamakta. Gerisi hikaye. Şehit cenazaleri ile eroin sevkiyatı yapıldığı bile iddia edilmekte. Neler neler söyleniyor.

Böyle bir durum medeni ülkelerde olsa öncelikle oranın komutanı kimse ipi çekilir. Sonrra kara kuvvetleri jandarma, genel kurmaş başkanı, başbakan ve hatta cumhurbaşkanı istifa ederdi.

LAkin biz medeni ülkeler olmadığımızdan böyle şeyler olmamakta. Hz Ömer ne demekte Fıratın kenarında bir koyunun bacağı kırılsa korkarım hesabı benden sorular demekte. Elbette bu işlerin baş sorumlusu Başbakan. Başka kim olacak. Ancak başbakan hiçbir zaman üstüne düşeni yapamamakta. Alsın kara kuvvetleri komutanını görevden bak bir daha bir tane olay oluyormu. İnanın olmayacak. ŞU anda 6 tane üst rütbeliden bahsedilmekte. BU kişiler görevlerinden alınırsa terörün biteceği söylenmekte. Lakin başbakan bu dirayeti gösterememekte. Sonuç bu olmakta.

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 11:23 - İp: 88.***.**2.132
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

Kimse boşa konuşmasın arkadaş.... Yarın seçim olsa bu kez %80 le gelecekler... kimse boşa atıp tutmasın yok hükümet istifa etsin kıldır tüydür... bırakın bu işleri madem bu kadar muhalifsiniz de bu % 50 oyu nerden aldılar...

bir şarkı var bilirmisiniz,

şu dünyada ölümden başkası yalan diyor.... İşte aynen öyle, gencecik çocuklar siyasi çekişmelerin kurbanı oluyorlar.... vatan sağolsun palavralarıyla kimseyi de uyutmasınlar... O anaların babaların yüreğindeki ateşi onlar bilir, ağlamadan sorumlu devlet bakanları hikayeden gider iki satır ağlar yanınızdayız deyip ardından da cenazedeki komutanların kaşı gözü oyşnadı diye içeri alırlar....

müstehak bize
haydeeeeeee kalın sağlıcakla....

 

Tarih: 15 Temmuz 2011, 11:27 - İp: 188.***.**8.87