Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
bugün öylesine bir çiçek alayım dedim,özellikle özel olmayan bir çiçek alayım dedim.ama eşim numarayı yutmadı.kendine almışsındır.kesin fotosunu çekeceksindir dedi.
amaç oydu ama zor bir çiçek seçmişim..
camoka abi son kare hakkaten dinamik ve etkileyici
Sağol onix. Bu ateş işinde gerçekten ne çıkacağı belli olmuyor. Yukarıdaki kareyi çekmeye çalışırken kibriti fazla yaklağtırmışım birden alev aldı. Ben de bastım uzaktan kumandaya. Tesadüfen oldu ama ben de çok beğendim. Bu işin güzelliği hiçbir ateş karesin,n diğerine benzemiyor olması
bende dalayım sol açıktan
Game Over.
Sevgili Kadir, kuş fotoğraflarının hepsini beğendim. 3. kare kadraj açısından biraz sıkıntılı olmuş ama çekim olarak güzel. Eline sağlık.
x0.42 adaptörün hayırlı olsun.
Sedat, güzel bir makro-tele olmuş. Bu pastel renkleri nasıl ayarlıyorsun, hayret doğrusu.
Sevgili Ahmed, 31mm LIM tüm övgüleri hakediyor gerçekten. Hele senin elinde extra övgüyü hak etmiş. Flash kullanımına rağme beyaz çiçeklerdeki detayların korunmuş olması, keskinlik ve renk, hepsi mükemmel. Eline sağlık.
Kobak1, güzel olmuş.
Selahattin abi, rica ederim. Bu kadar emek karşılığında az bile yorum yapmışım. 1Çan Çöp" ün yanına yakında "çöp zangoç" da koyarsan hiç şaşırmayacağım.
Serkan, nefis bir gün batımı.
Bu çok geniş açı çekimler konusunda senden özel ders almak istesem olu mu?
Selahattin abi, boşuna seslenme, Bükey ancak Hasselblad kullananların sesini duymaya programlanmış
Kadir, makro lensin de hayılı olsun. bokeh güzel olmuş, ancak netlikte bir problem varmış gibi.
Drag, ekipmanın hayırlı olsun. Soruna Onixon cevap vermiş. Ben 70-300 ile P/L kullanmıyorum. İlk başlarda haftada 1000 kare iyidir, daha sonra ayda 1000 kareye düşer. O da 72 ay etse 6 yıl demektir. 5-8 yıl sonra ya makina yı yenilersin, yada shutter mekanizmasını. Dert etme.
Selahattin abi, "beraber yanalım" süper bir kompozisyon olmuş. Çok tebrik ederim.
Kadir, çöplerde kompozisyon çok iyi olmuş.
Çiçek hakikaten zor bir obje imiş.
Serkan, "game over" Ama sende game over olacağını hiç sanmam
erex abi estafurullah,beraber bir çıkamadık ki şöle geniş alan manzara çekelim gezelim,inşallah yaparız bir gün,
evet bende gamer over zor :=) direk Disqualify hihih
Kurgulara devam =)
Love is End
Uzun zamandır pek yoru yapamadım kusura bakmayın aradan geçen zaman zarfında gerçekten cok cok güzel fotolar yüklenmiş. Herkesi kutluyorum, yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldin diyorum. Persembe, cuma Büyükadaya kaçıp 2 gün işten uzaklaşıp kafa dinledim birazda fotoğraf tabi.
18-55 kareleri.PL yok.
Princess Hotel
Bu da biraz soyut bir çalışma oldu. "Kirli camın ardında"
ironsailor ilk karedeki kontrast ve tekrarlamaların uyumu ilgi çekici kadrajı beğendim :=)
Son Not
#onixon' tarafından 10.02.2008 21:55:48 tarihinde düzenlendi.
serkan bugün senin canın bayagı bi sıkılmış abi belli :D
ama süper kareler cıkmıs ortaya.
bende artık f 1.4 ümle yaparım bişiler
selahattin abi, ateş çiçeği MÜKEMMEL!
kadir abi esprili güzel çekimler..
serkan, üzülme abi :D:D
süper düzenlemeler..
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-