Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
ahmet abi estağfirullah.yarışmada 3. olmuşum bu arada.benim için iyi sayılır.
ama beğenini ve oyunu almak benim için daha önemli
selahattin abi eminim buradaki bütün arkadaşlar elinden geleni yapar öyle bi durumda
Selahattin agbi, Erex, Serkan, Shn58 teşekkürler.
Selahattin agbi, ben de sizin seriyi heyecanla izliyorum. Ozellikle no 16 cok güzeldi. Yaratıcı fikirleriniz harika.
Erhan üstad, iki karede netlik ve renkler açısından olağanüstü olmuş.
Ahmet, lenslerden sonra şimdi de flash ın hakkını vermeye başladın.
Serkan, mutsuz aşk serisi ışık ve kadraj yönünden güzel bir çalışma.
Ada dan iki 18-55 karesi daha.
Merdiven
Eski tekerlek
Su tekerlek fotosunu buraya yükledikten sonra ben bile tanıyamadım. renkler solmuş, matlaşmış.
erhan abi,papağanlar nefis duruyor,bunlar hangi ortamlarda duruyor merak ettim,hayvanat bahçesi gibi bir şey mi acaba.
amati,lens fotosu harika olmuş.
irobsailor,merdiven fotosunu çok beğendim,kadraj harika.
stahl pm attım
ironsailor adobergb den rgb'ye çevirmedi isen browserlar solk gösterir.
@Selahattin Bey çöp serisi gerçekten mükemmel ellerinize sağlık umarım sürekli devamı gelir
Arkadaşlar harikalar yaratıyorsunuz. İlgi ve hayranlıkla izliyorum sizleri.
Sevgili İronsailor kirli camlı soyut fotoğrafını çok beğendim.
Selahattin abinin çöplerini, Serkan'ın aşk üzerine kurgularını, renkte, netlikte kendisini örnek almaya çalıştığım sevgili Erex'in fotoğraflarını, keza sevgili Ahmed'in zaten söze bile gerek kalmayan fotoğraflarını hayranlıkla izliyorum, öğreniyorum.
Benim işlerin trafiği bu sıra hiç ummadığım kadar yoğun. Aktif olarak yazamasam da çizemesemde ilgiyle izliyorum.
Drag aramıza hoşgeldin. Bilginin kaynağına düştün
Arkadaşlar, teşekkür ederim, fotoğraf değerleri yoktu. Sadece gördüğüm güzellikleri paylaşmak istedim.
Sevgili Ironsailor, yine her iki kadraj da çok hoş olmuş. Sen her nekadar renkler bozulmuş desende favorim "eski teker".
Ahmed' cim, zaten ışıkların efendisi duruundaydın, şimdi de flash ların efendisi. Fotoğrafın " fotoğraf ışığın yakalanmış ve kayda geçirilmiş halidir" sözünü kanıtlar gibi.
Benden de iki can sıkıntısı karesi (kadraj veya çekimi kötü karelerden crop ve PS aracılığıyla kurtarma çalışmalarından ).
#erex' tarafından 11.02.2008 22:58:04 tarihinde düzenlendi.
merhaba herkese ellerinize sağlık çok iyi fotoğraflar.
biz son 2 aydır re-organize oluyoruz şirkette biraz stresli idi uzak kaldık.
amati havalar iyi gidiyor ve bahar bizim buralara erken gelecek gibi bir aksilik olmazsa programı Kazdağları ile yaparız hem burada heryerde Kazdağlarında yapılamk istenen madenciliğe karşı doğal hayatı destekleme ve tanıtma kampanyaları var hep birlikte destek oluruz.
iyi bir 2 günlük program yapabiliriz cuma-pazar gibi ama biraz daha zaman lazım daha doğa uyanmadı henüz isterseniz organize ederiz alperle
sevgili erex, Pentax usta ellerde kırmızı renkleri farklı güzel gösteriyor... ters ışıkta ördekler gölgeleriyle karışmış, yansımalar harika. Niye bu kadar çok grenli...
amati, senin 31mm gri çıkmış...
ironsailor, kirli cam fotoğrafına bakakaldım...
onix, yüreğimiz ağımıza geldi, bir şeyler bitti diye...
Sevgili arkadaşlar, pek çoğunuzun kullandığı "fotoğrafik değeri yok" tabirine takıldım. Nedir fotoğrafik değeri olan fotoğrafın özellikleri?
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2207521 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk