netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Kadir, son makro daki kadraj çok güzel olmuş f/2.8 yerine f/4 civarında bir diyafram, ifaiyecinin bütününü net alana alsa nasıl olurdu?

Serkan, her son yeni bir başlangıçtır.

Sevgili Ironsailor, hoşgeldin. Her iki kare de nefis olmuş. ilk karedeki (Serkan' ın dediği gibi) tekrarlamalar, açı, kadraj ve kontrast mükemmel. İkincisi ise soyutun da ötesine geçmiş, içine nostalji ve romantizmi de ilave etmiş. Harika kareler.

Ben de gezi fotoğraflarına devam edeyim.

#erex' tarafından 11.02.2008 00:47:50 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Şubat 2008, 00:46 - İp: 88.***.**4.100
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Bir önceki boy fotoğrafıydı, bu da vesikalık

Tarih: 11 Şubat 2008, 00:51 - İp: 88.***.**4.100
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

teşekkürler
hehe benle alakası yok valla kurgu yaptım,en kolay yapılcak kurgu ayrılık ve son.tek nesneyle iş bitiyor. Hemde dramatize daha kolay

papağan güzelmiş sarı-lacivert uyumu çok şahane fakat kırmızı kısımlar hiç olmamış mümkünce lacivert tonlama lazım :=),
bu nedense dayım çok özel zeki bir türü tr ye getirirken yolda ilaç almadığı için ölmüştü papağan şimdi bülbül gibi şakırdı. onu aklıma getirdi

Tarih: 11 Şubat 2008, 00:52 - İp: 85.***.**7.192
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Erhan, teşekkürler kardeşim. Senin papağanlar 'colorfull Life' olmuşlar. Hem boydan hem vesikalıkta çok yakışıklı kerata.

Kaptan çok güzel kareler. Sende devamı da vardır. Yükle yavaş yavaş da izleyelim.

Sedat beğenine teşekkürler.

Onix sen de bu btarzı devam ettir istersen. Konu aşk olunca malzeme sonsuz zate. Düzenlemeler çok yaratıcı.

Camoka'nın Çöpleri 19

'Şehre göç eden çöp '- Ben İstanbul'a Gidiyorum'

#camoka' tarafından 11.02.2008 09:58:18 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Şubat 2008, 09:54 - İp: 85.***.**8.85
pin_nar
pin_nar (üye)
İstanbul / Amatör

erex abi

papağan süper olmuş

camoka abi

tehlikeli modellerle çalısıyorsun :D dikkat et kibritler büsbütün tutuşmasın ama süper kareler çıkıyor.
takipteyim

Tarih: 11 Şubat 2008, 10:06 - İp: 88.***.**3.152
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Puahahahahha Selahattin abi nasıl bir hayal gücü bu yaaa Lense iyice alıştın abi.Biran önce baharı erken karşılayabileceğimiz biryerlerin programına girmemiz lazım

Erhan abicim teşekkür ederim.Sizi takip etmeye çalışıyorum.Son yolladığınız kuşun gözündeki netlik gerçekten çok başarılı

Serkan,Kadir tebrikler

Arkadaşlar hepinize beğenileriniz için teşekkür ederim.

Bu arada 540 flaşı Manuel modda kullanmayı öğrenmeye çalışıyorum.Gerçekten çok farklı oluyor.Pozometrem olmadığı için deneme yanılma yapıyorum ama çok farklı sonuçlar almaya başladım.Bir tanesini paylaşmak istedim.

Tarih: 11 Şubat 2008, 10:11 - İp: 81.***.**8.226
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

ahmet abi pentax bu fotoyu görse lens tanımında kullanır artık.

selahattin abi gerçekten ağzım açık izliyorum çöp serisini.bu işin sonu sergi olur bencede

ironsailor,serkan,erhan abi ellerinize sağlık

Tarih: 11 Şubat 2008, 10:20 - İp: 62.***.**2.185
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Ahmed, Ben hazır kıt'a bekliyorum. Zamanı geldi.
Artık ışığa da hükmetmeye başladın. Bir ara inceliklerini bana da anlat. Ne şanslıyız ya. Özel öğretmen elimizin altında, üstelik de ücretsiz

Stahl teşekkürler, Seri devam edecek. şimdiden fikirler 50'yi geçti.

Shn 58 Teşekkürler. Biz sergi için Bükey'den bir destek gelir mi acaba diye bekliyoruz ama Erhan'ın dediği gibi galiba boşuna umutlanıyoruz. Oysa ne kadar iyi bir reklam olur Bükey için. Alt tarafı bir yer ayarlayacak, baskı için de belli bir bütçe. Bütün Pentax alanlar bu işe çok memnun olur aslında.
Neyse her zaman her yerde olduğu gibi bu işte de kendi göbeğimizi kendimiz keseriz zamanı gelince.

Tarih: 11 Şubat 2008, 10:33 - İp: 85.***.**8.85
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Ömer'ciğim.Ben seni atladım yaw helal et hakkını Son dönem fotolar çok başarılı kardeşim.Prntaxworld de de oyumu sana vermiştimSağol beğenin için.

Selahattin abicim ne öğretmeni ya Birlikte öğreniyoruz işte

Tarih: 11 Şubat 2008, 10:43 - İp: 81.***.**8.226
pin_nar
pin_nar (üye)
İstanbul / Amatör

amati
abi ne yaptın yine sen yaa şu objektif fotografını gönderde kataloglarında kullansınlar
abi bence sen yavaş yavaş paraflaş, ışık ve bilimum stüdyo ekipmanları edin hatta stüdyo aç

#stahl' tarafından 11.02.2008 10:50:44 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Şubat 2008, 10:48 - İp: 88.***.**3.152