netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

selahattin abi,komutan,shn58 tşk.ler.
haftaya sevgililer günü var,eşine,sevgilisine çiçek alan makrosunu da çeker artık.
bende alayımda kendime malzeme çıksın,makinemde geldi.
çiçek almayıda sevmem ama

#kad-ir' tarafından 09.02.2008 11:25:40 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 9 Şubat 2008, 11:24 - İp: 85.***.**9.67
extreme_foto
extreme_foto (üye)
İstanbul / Amatör

Kadir aklınla bin yaşa, bir taşla iki kuş... ben de uygulayacağım bu sene. 15 yıl evlilikten sonra ilk kez çiçek aldığımda eşimin yüz ifadesini çekmek daha hoş olur aslında...

#Adnan EROL' tarafından 09.02.2008 11:45:56 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 9 Şubat 2008, 11:43 - İp: 88.***.**3.60
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Camoka'nın çöpleri 16 (sayımda bir hata olmuş bu 16.çöp'müş)

'Çan çöp'

Tarih: 9 Şubat 2008, 14:27 - İp: 85.***.**8.85
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

Bu arada x0,42 Wide Convertor almıştım.Makine gelir gelmez denedim.Belki almak isteyen olursa fotograflar yardımcı olabilir.
18 mm de orijinal hali.

18 mm de x0,42 wc ile

#kad-ir' tarafından 09.02.2008 15:55:03 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 9 Şubat 2008, 15:48 - İp: 88.***.**1.244
saikou
saikou (üye)
Yurtdışı / Amatör

Selahattin Bey, artik kibrit kompozisyonlarindan olusan bir sergi acma vakti geliyor sanki Ahmed (orkideler) ve Sinan Bey (yemekler) ile karma sergi acin bence.

VL - FA31 ikilisinden ben nedense FA31 ile cekilenleri daha cok begendim. (Seker ve orkide orneklerinden) (Cok cok az farkla...) Monitorum LCD ve renk kalibrasyonu pek iyi degil sanirim. Benim yorumum 3 boyutlu durus ve bokeh uzerine sadece.

Bu arada, buraya uzun sureden sonra ilk defa kar yagmis. Antalyaya kar yagmasi gibi birsey sanirim. 10cm bile olmadi ama arabalar falan ne yapacaklarini sasirdi

Sedat, fotograflarini ilgiyle takip ediyoruz Artik sanirim hic isim yazmadan da gondersen senin oldugunu anlayabiliriz Ben de karpuzkaldiranda falezlerden denize dokulen selalayi ceker misin diyecektim. Falezleri kesfettigine gore sanirim yakinda onu da goruruz.

Tarih: 9 Şubat 2008, 16:27 - İp: 133.***.**6.102
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

pentax 50 mm 2,8 makro denemeleri.
komşudan orkide isteyemedim elimde malzemede yok,deniz kabukları buldum.

Tarih: 9 Şubat 2008, 16:50 - İp: 88.***.**0.66
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

bozbey abi bu japonların popoları yere yakın :D düşşseler çok birşey olmaz :=)=)=)

kad-ir o lensi çok kullanacağın kesin,

bendende gün batımı geniş boyut

Tarih: 9 Şubat 2008, 17:09 - İp: 85.***.**4.198
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Sevgili Bozbey bana abi diye hitap edersen daha çok memnun olurum.
Öneriniz çok yerinde, onixon da alışveriş merkezleri ile katılır. Biraz daha biriktirelim neden olmasın ? Belki Topic olarak bir sergi de yapabiliriz daha geniş katılımlı olur.

Bükey, Bükey duy sesimizi. Destekle bizi.

Tarih: 9 Şubat 2008, 17:20 - İp: 85.***.**8.85
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

50 mm 2,8 makro fantezileri.

Tarih: 9 Şubat 2008, 17:53 - İp: 85.***.**6.155
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

İki gün giremedim nete neler olmuş arkadaşlar herkezi tebrik ederim ellerinize sağlık özellikle
@camoka
Çan Çöp [>:D

Tarih: 9 Şubat 2008, 20:50 - İp: 85.***.**0.184