pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

BEn sana bi yazarım şimde görürsün gününü. Bugün fak sçekerken faks makinasının kağıtlar sıkıştı yazışını bi görsün dudakların uçuklardı.
NEyse efenim gelelim konumuzu. Seat toleda zamanında bi üst sınıf fiyatına idi. Mİllete öyle kakaladılar. Akıllınmıycak bu millet. Oricinali boradan fazla paraya taklit toledo aldılar. Hey Allahım ya.
Bi arad trident falan hızlıydı piyasada. Yumatu falanda. Onların yokmu lcd si. Fullh d falan.
Gerçi hepsi çine yaptırıyo. Piksilinzta dahil. Aynı Türkiye yoylları gibi bir karlı bi güzel.
Skinik oldum olası itici gelmiştir bana. Nerede ise matriks kadar çirkin.
Erayım hitachimi. Bildiğim tek hitaçi eksavavaatür.

Tarih: 16 Şubat 2009, 20:12 - İp: 85.***.**8.42
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

kalite her zaman seni itmiştir... bilirim

Tarih: 16 Şubat 2009, 20:32 - İp: 88.***.**4.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

kalite anlaşıyın avatarındaki gibiyse evet itmiştir.

Tarih: 16 Şubat 2009, 20:44 - İp: 85.***.**8.42
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

pazarbey namaz kılmaktan pantolonunun dizleri pörtlemiş.
koltukta çok oturmaktanda iç kısımları kırışmış.

sen sadece namaz kılıp oturarakmı yaşıyorsun. hani procen. bir kerede şu memleket için bir poroce üret be adam.

Tarih: 16 Şubat 2009, 21:06 - İp: 85.***.**9.5
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Lastiklerinize Nitrojen bastınız mı beyler,, [para vermeyin haa]

Zamzonlarda iyi tv aslında ama, 200 herz sony alın 42 inç li..

Tarih: 16 Şubat 2009, 21:33 - İp: 88.***.**3.11
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

hunday-samsung dozerlere,hitaçi yide eklersin..sonra bi volvo alırız sana..şöööyle s80..bilirsin onuda iş makinaları var..

Tarih: 16 Şubat 2009, 21:44 - İp: 88.***.**2.186
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Dizleri değilde geçen apış arası pörtledi. Hemde ne pörtleme Matriks alalı beri pörtleme olmuyodu. SAnırım tam sınıra gelmiş. Jaarrtt dedi valla. Baştan sona afedersin. Tamda aksi gibi bankaya gitmem gerekiyodu. Adamlara arkamı döne döne girdim. Anlamışlardır val.a
Neyse procelerim var. Taksimtepeye cami yartırcem.
Kumköy abi. Zamsun olsun lg olsun arızalanma ihtimali var. Ama evelallah sony ler öyle değil. Evde 12 yaşında crt sony var tık demedi daha. Renkler ise amazing. Sony hakkat iyi yapıyo bu işi.
Du bi bakem istanul bilişime.
Okyanus tanıyonmu adamları müşterinmi. ZAman ceridesinde sık sık çıkıyo reklamları sen yakınsın böyle şeylere bilirsin.

Tarih: 16 Şubat 2009, 21:49 - İp: 85.***.**8.42
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

HEy yavrum makrisim benim. Taş gibi taş. Şuna bak be. Accık cunda problem var okadar.
Şaban abi sağol aşar bizi volvo molvo. Bİse ekonomik araba lazım.

Tarih: 16 Şubat 2009, 21:53 - İp: 85.***.**8.42
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

okyanus yutubun şu izleme şeyini bi daha versenya bi

Tarih: 16 Şubat 2009, 21:57 - İp: 85.***.**8.42
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Acep,arabayı kiraya mı verdin ne , düğün dernek vakasına..

Tarih: 16 Şubat 2009, 22:04 - İp: 88.***.**3.11