Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
Yiğen accık cundan şetterdi. Yoksa kendi düğünüm olsa ünnerim sizleride.
BAk abi şu güzel bir alete benziir.
http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_42LG6100-LCD-TV,6630.html
neysini veriyim. adını mı ?
istanbul bilişim spot satıyor. hayyam gibi yani dükkan garantisi var. bazı modellerde teknosa daha ucuz. sony 40w4000 de öyleydi geçenlerde.
parayı bir bulsam tanımam hiçbirinizi.
okyanus bizim oğlanları sünnet ettirsek lcd tv takarmısın kirveleri olaraktan. rubenis full hd taksanda olur. takceksen sünneti erkene alabilirim yani.
istanbul bilişim hepisi burda gibi değilmi. karantili ürünlermiş öyle yazıyo.
Linkteki aleti inceledim gali, emme PAP ve PİP bulamadım.Beş tunerli diyor ama.
PAP ile PIP özelliği bir kullansan keyif alacaksın aletten zati meşr-u meşgâle duhul mertebesinde..[yanlız iken yani ]
Bence al derim..Nakliye de bedava imiş.Altın uçlu vermiyorlar ona göre.
linkini ver. geçen nerden yüklediydin ben.
pip olsa nolcek kumköy. karasal yayın yokki bizde.
Vtunnel vb gibi illegal girme o siteye pazaremmi,gene okkalı bir trojan yersin ona göre..
İlaçlı kreklerde bilem var şu ara..[lazut'un kulağı çınlasın.]
hmm neyse zaten hitachi sony kalitesinde diyolar biraz araştırdım internetten. fiyatı da sony'den aşağı değil. 42" 4bin liraya yakın
sana gelmez yani pazarbey
Benimki de tüplü PAP ve PIP'li , seni bilemem ama ben seyrediyorum, Üçe bölüp birinde de TXT bakıyorum yandan yandan..TXT olunca üçe böler.
BEn memur çocuu değilim. Ben esnaf çocuuyum. Biz bayramlık görmeden büyüdük. 4.000 lira çok para. Bİzim okurker külüstürde olsa arabamız olmadı.
Hatta velosipetimiz bile olmadı. Hitaçi senin olsun.
BEn filipis alcem.PEşit 1630 lira imiş. İyi mal bak bu hepsi burdada.
http://www.hepsiburada.com/philips-42pfl5603d12-42-full-hd-lcd-televizyon-duvar-aski-aparati-hediyeli-/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evph42pfl5603
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas