pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY_DAV-DZ630-5.1-EV-SINEMA-SISTEMLERI,5715.html

Ahabu uygun. Hemde iyi bişeye benziyo. Yalnız 1080 iyileştirmesi varmı yokmu annamadım.
Okyunas sahapları ile tanış mısın. F tipi kartım olsa baya hesaplı.

Tarih: 17 Şubat 2009, 00:41 - İp: 85.***.**8.42
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

711 için bir avukata git. ya da bir avukata gel.

Tarih: 17 Şubat 2009, 00:47 - İp: 85.***.**9.5
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Neyse yatem gali ben. Ağzım burnum akıyo. Hastayım . Hemde bayağı. Ama yatacak zamanım yok. Hep öyle ayakta. Napem ekmek parası. Gerçi bizmki biraz fırın parası oluyo ama. Alınıacaklar listesine bakınca fırın lazım olduğunu annarsınız.
1- 17-50 f2.8
2-70-200 f2.8
3- lcd veya plazma
4-ses sistemi
5- plazma ünitesi. (rokomet sen bilmezsin . Okyanus belki bilir. vitirin gibi bişi.)
haden ben gattım.

Tarih: 17 Şubat 2009, 00:51 - İp: 85.***.**8.42
okyanus.
okyanus. (üye)

F tipiyse tanışmasak bile araya adam koyarız merak etme.

Yalnız bu ses sistemleri ile ilgili bazı hassas püf noktaları var. Müsadenle bu konuyu yarınki makalemde ele almak istiyorum. Şimdi roko var cin ali düzeyinde sürdürelim muhabbeti.

Tarih: 17 Şubat 2009, 00:51 - İp: 85.***.**9.5
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

hayırdır pazarbey roko'nun ses sistemine laf atıyon, gören de bose, bang&olufsen ses sistemi felan alıyon sanacak gidip 500 liraya o kıytırık sony'yi alırsın. ya da onu boşver bak hyundai 5+1 var 120 liraya, onu al. almışken kore'li olsun

http://www.hepsiburada.com/hyundai-al-521-51-ev-sinema-hoparlorleri/productDetails.aspx?categoryid=152491&productid=evhyunal521

Tarih: 17 Şubat 2009, 01:00 - İp: 81.***.**7.8
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

vay be.. buna alındım işte...
bana cin ali he.... ben anlayım diye boss tan filan bahsedeceksiniz yani..
hi-fi ve dolby surround 4 channel filan mı diyeseksiniz..

bunlar yetmiyor birde şirkete gel diyorsunuz.. kucağımıza gel diyorsunuz..
vakti zamanında memet alli alan a vekalet vermiş adamım desem maytap sanırsınız..

küstüm olm size oynamıyorum

Tarih: 17 Şubat 2009, 01:03 - İp: 88.***.**4.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Haklısın okyanus. Şİndi annamaz üzülür.
Al okyanus am minton ses sitemi al. Çok ucuza al. Koş hadi koş.
Ayarcanlı gelirsemAnkaraya seni özel olarak ziyaret etcem. Şöyle bi kale falan varsa oraya çıkalım seninle. Seni hemşocu seni.

Tarih: 17 Şubat 2009, 01:08 - İp: 85.***.**8.42
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

ben demedim okyanus demeyi getirdi onu. Valla bence öyle değilsin. en az ilkokul 3 seviyesinde görüyom seni.

Tarih: 17 Şubat 2009, 01:15 - İp: 85.***.**8.42
okyanus.
okyanus. (üye)

ilkokul 3 mü ??
ben de ilkokul mezunu sanıp kültürlü insan muamelesi yapıyordum rokoya.
aslında kreşten terk gibi bir görüntü veriyor ama ben onu mütevaziliğinden sanmıştım.

Tarih: 17 Şubat 2009, 01:22 - İp: 85.***.**9.5
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

BEn en iyimser tahminimi söyledimdi.
Bu arada bu kadar nakaretten sonra ben kuzey sibiryaya tatile kaçıyom. Yoksa ileride alacağım lcd yi alacak kadar yaşamayacak gibiyim. Okyanus senide götürem.

Tarih: 17 Şubat 2009, 06:33 - İp: 85.***.**8.42