Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
tüp üretilmiyo gali. filipisler iyidir hiç arazı yapmaz onlarda sony gibi. Al bi filipis. Gerçi nerde sende o para. Robotek ses sitme iolarak ne düşünürsün. Skenikmi.
ne diyon ya sen...
ses sitme olarak ne düşüyosun diyosun sonra sikenik mi..
terbiyesiz adam..
beynin mi cmukladı..
ses sitme olarak bişi düşünmüyorum.. zaten var.. 5+1
ama ben evde terminatör beslediğim için şu ara kullanamıyorum.. topladım bi kenara kaldırdım..
dvd ye bile bakamıyorum.. ne zaman bi dvd izleyim desem ya teletabis izliyoruz yada tarçın marçın ve yalçın...
ha ayrıca sikenikin kendi sis sestemi va..
6 aporlö
orcinal direkyondan kumandalı teybi var.. bide mp3 çaldırıcısı var..
netcen sen hem sesi mesi.. sen bağa görüntü ver görüntü..
PArmak sürtmesi diyelim buna.
Senin 5+1 kesin bi milyonculardan almadır. Kawasonik markadır kesin. Yihohohaha. kaç wat 50 wat rms varmı. Nerden olsun 50 watt. kesin 20 wat falandır. Tiprit tkutusu kadar uydularıda vardır.
Amanda aman dvd side varmış. KEsin dvd de vcd seyrediyondur sen. o ne marka. Bahse girerim trident veya gold masterdir.
he ya dandik bişi..
ses sistemi boston diye bişi.. milyoncu bile değil.. fırdacıdan almıştım..
dvd de vestelin çakması.. loewe diye bişi..
uydularıda firmaların kendi verdiği.. dijitürk d-şımart..
ha bu arada ben yüz numaraya para sayma makinesi koydum.. yoksa hesabı şaşırıyorum
benim bir müvekkil var. para sayma makinesiyle günlük gelen müşteri çeklerini sayıyor.
bende tedarikçilerle oyun oynuyorum..
elime çek destesini alıyorum çek nosunun son rakamını tekmi çift mi yapıyoruz..
bildiği çekleri ona veriyorum. bilemedikleri bana kalıyo..
yannız enteresan bi durum var.. bilmemek için dua ediyo..
ya şaka maka
bilader napçaz bu 711 i....
ne poktan bi moda bu ya..
Müvekkiline selam söyle batışı yakındoır. O kadar çek aldığına göre.
Yüz numarada ne sayıyon diycem ayıp olcek rokomete.
Dediğin markaları ilk defa duyuyom. Sanırım yeni çıkan çin malları olmalı.
sana diyorum gözüm.. senin kaliteye allerjin var
Löweyi bizim bi akraba alamanyada almıyştı. Şimdi hatrıladım. Sony den iyi diye. 10 kere tamir ettirdi. LÖvemi kalmış.
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1187514 Şub. 2009, 00:26
cinascinas