Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
çocukları 10 sene bekletebilirsen lcd tv takarım. şu aralar durum kritik anlıyacağın. bekletemezsen acilse rubenis şemsiye takarım veya saat.
istanbulbilişimin kendi garantisi var. farketmiyor yani faturan olduğu sürece zaten yasal olarak otomatik garantidesin ayrıca. istanbulbilişim bana yakın evet. aynı caddedeyiz aramızda 500 metre var.
şu pilipisin hem 42 inç olup hem 100 hz olup hemde ambilight olup fiyatıda 3 000 den az olan bir modeli yok mu. yokmu kullanan öyle bir modeli. 37 ekran yumatusu olanlar desem elli tane el kalkardı şimmdiye.
samsunların 100 hze olanları 100 hz olmayanlarından çok daha berbatmış. hiç sevmedim şu markayı . tv lerini tutunca plastikleri gıcırdayıp çatırdamaya başlıyor. on dakka izlesen gözlerin kırmızı manyağı olur çıkar. köre malı işte.
vay burjuva pazarbey vay! ne tesadüf, 'benim' de ne velespitim var ne arabam ayrıca senin memur maaşı denilen şeyden haberin yok galiba! biz bebeykene ne bayramlığı, şeker zor görüyoduk bayramlarda. tüccar çocuklarıydı kral gibi yaşayan
teşekkürler okaynus.
İstanbılın en tanınan avıkatlarındansın bana bu ayakları çekme hem. Bİ lcd tv neki seniniçin. Hiçbişe.ayar bişe demiyom sana.
Beyaz eşyada Mart'a kadar ÖTV ve KDV alınmıyor, ona göre..
vergi rekortmeni burjuva pazarbey, ocak taşıt vergisini daha bugün gecikme farkı 3 lirasıyla yatırdık. işte memuriyet böyle bişey (ayın 16sı) cmuk mumuk zenginliği yok bizde öyle
Ayarcanlı ben geçen ay borç ubulup yatırdım. Herkeşte para yok. Hatta kimsede yok. Veya çıkarmıyo kimse. Geçen ay 300.000 Ytl lik içra takibi açtım. Daha gelen para 200000 anca oldu. Kalanların canını acil olarak yakmam lazım. Yoksa topu dikerim bende. 100.000 lik takibide yarın veya yarındon sonra açıyom. Ama para ne zaman gelir bilemem valla.
Cmukta 5 milyar falan birikti sanırım. Bİzim sayın savcımız hala imzalamamış sar f kararlarını. NEyi bekliyorsa. KAfamın tasını attırcekler. 26 bin lira ödenek gelmiş. Geri gitmeden ne varsa yazmam lazım. YArısı vergiye gidiyo zti. Sonrada vergi rekortmeni enayi diyolar.
Bu arada okaynum sen ne biçim sitelerde geziyon böyle.
Adamlar ne oynuyo be.
HElal valla. İşte benim memleketim.
http://www.youtube.com/watch?v=qAqCzB7JiWc
filipisin tüplü ama nispeten daha kısaları var..
kısa dediysem yine 67-73 ekran felan var ama yeni bi teknoloji şeetmişler..
derinlemesine daha kısa..
pilazmada benim istediğim görüntü sadecene sonyde var.. oda az tuzlu 11250 ytl miş..
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1186314 Şub. 2009, 00:26
cinascinas