Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
pazarbey philips 42PFL5603D 42'' FULL HD LCD TELEVİZYON fiyat boyut ve goruntu kalitesi diyosan en uygunu bu ben aldım 1880 ytl idi simdi nekadar bilmiyorum ama cok arastırdım sonynin bu ayardaki lcdsi onlarda 40'' var fiyat olarak 2000 ytl üzerinde ayrıca goruntunun iyi olması tamami ile yayın ile alakalı mesela lcd nin kurulum yonergesindeki goruntu aklını alıyo ınsanın ama normal uydu yayını berbat karelenmeler oluyor digiturk yayınındada cok iyi performans alamadım hd yayınlar nasıl bilmiyorum goruntu kalitesi asıl blueray cihazlarda ortaya cıkıyo bunun icinde en makulu ps3 sanırım hem blueray var hemde oyun oynayabiliyosun ayrıca hdmı cıkıslı dvdlerde fenasayılmaz son olarak laptopunu tv baglamak istiyosan hdmı cıkısın olması gerıyor bılgısayarında en azından dvı olması gerekıyor ki donusturucu adaptor ile donusturebılırsın vga gırıslı lcd bir tek lc markada gordum vga cıkısını hdmı a donusturmak 180-200 ytl arası bir malıyetle mumkun lakin hdmı kalıtesını verırmı bılemıyorum
cinci dediklerini annayabilecek kadar zeki değilim. DEdiğin filipisi ibiliyorum. Hakkat uygun fiyatı.Lakin ben dediğim gibi taktım plazmaya. dediğin tv istanbul bilişimde peşit 1620 ytl.istanbul bilişim en ucuzu nedense.
hem bak 200 watmış. günde 100 ssat izlesem 2 kw yapar ki 50 krş yapar. yoksa 500 kuruşmu. Valla bunlara öğrenemedim gitti eski para ile 500 lira. yani yarım lira. bir ayda 15 lira ki makul.
plazma olsa 500 wat yakcek. gerçi bizim salon hafif serince oluyo. ısıtmış olur
ayarcanlı karelenme sadece yayın kalitesinden değil. aynı sazamnda tepki süresinden gaynaklanıyo.
bulu rey çalıcılı sistemler kaça kine. Baktım göremedim. HEp dvd hep dvd.Boşuna para vermeyelim dimi.
blu-ray sistemler 1000 liraya yakın. 800 lira felan. ama şu anda çok yaygın olmadığından böyle. ilerde düşecek.
pazarbey plazmaların sistemi bildigimiz tuplu tv gibi ve yetkililerin solemıne gore 10 yıl omurlerı var yani eski kaldı onlar lcd almanı tavsiye ederim blueray cihazlar dvdlerin daha gelismisi ve cok yaygın degil erayın dedigi gibi fiyatlar ole ondan dolayı playstation3 en mantıklısı bence
Plazmalar piyasadan kalkıyor zati..
plazmaların şu anda ömrü 100 bin saat. Yani günde 24 saat izlense bile 30 yıl. Bu bakımdan farkları kalmadı.
plazmaların en büyük avantajı ise izlama açısının olmaması.b Lcd lerde var ama.
Blu rey daha alınmaz o zaman. Playşteyşin niye alem onu anlamadım.
plazmalarda ön cam mmış. Bu sebeple ışıklı ortamlarda izlemesi sorun oluyormuş.
plazmaların camı bildigin tuplu tv camları gibi playstation blueray teknolojısıne sahip hem oyun oynayıp emde yüksek kalitede flim seyredebilirsin ayrıca hd dekoderlerde piyasada mevcut ama onlarda 1000 ytl civarlarnda
peki sorması ayıp pleyşteyşın kaç . oda hemen hemen 1000 lira gibi sanırım. Demi. öyle olması lazım. Ps ler ses sitemine bağlanıyordur umarım.
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1186314 Şub. 2009, 00:26
cinascinas