turkuaz 43
turkuaz 43 (üye)
Yurtdışı / Amatör

Golf Oyunu

Anadolunun gariban TÜRK evlatlari güneydoguda her türlü saldiriya acik barakami ne oldugu belli olmayan adi karakol olan yerde tereröstlerle catisip sehit oluyor;

Komutan nerede ?

http://img519.imageshack.us/my.php?image=145020081007034311171im7.jpg

Tarih: 8 Ekim 2008, 18:59 - İp: 88.***.**9.41
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Valla günahımı almışım. BEn seni harmancı ve mgirgin gibi kominist sandıydım. Özür dilerim.

Tarih: 15 Ekim 2008, 23:17 - İp: 88.***.**6.16
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

rica ederim no problem.

mgirgin de komünist değil herhalde bir ara sakalı vardı sizden olabilir.

harmancıya bişey demem onun sakalı var o ne diyorsa doğrudur.

Tarih: 15 Ekim 2008, 23:19 - İp: 88.***.**0.218
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Haklısın adam hep samanyolu izliyo nedense. Gizli şakirt galiba. Bilinmesin diyede ara sıra atıp tutuyo. Takdir ettim çocuğu. Afferin mmgirgin sana.
Harmancı sağlam kominist. Yakında kesin işkencede öldürür sonrada özür dilerler.

Tarih: 15 Ekim 2008, 23:24 - İp: 88.***.**6.16
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Tarih: 15 Ekim 2008, 23:32 - İp: 78.***.**6.159
okyanus.
okyanus. (üye)

mgirgin sendende tırsılır valla. adnan hocacımısın kürt saitçimisin ulusalcımısın çözemedim senin olayını.

Tarih: 15 Ekim 2008, 23:37 - İp: 88.***.**0.218
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Adnan hoca dedin de aklıma geldi.Akp ona da kapı açmış.Okullarda ders vermeye başlamış

Tarih: 15 Ekim 2008, 23:39 - İp: 78.***.**6.159
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Evet bu müslüman sakal ve bıyığı. DEdidğim gibi kesin bizden bu.
Altını çiziyorum kesin bizden bu.

Tarih: 16 Ekim 2008, 16:49 - İp: 88.***.**6.16
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

BU arada arz etmek isterim kibizim büyük oğlan askere gitmek istemiyor. ŞEhit cenazelerini, çarpışma heberlerini gördükçe bunu sık sık söylüyor.
Sanırım bu bazı şeylerin ters gittiğine işaret. Eskiden çocuklar asker polis olmak isterdi.

Tarih: 16 Ekim 2008, 19:03 - İp: 88.***.**6.16
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Pazarbey senin çocuğun durumu yetiştirmeyle alakalı..

Taraf gazetesinin malum haberlerinin tamamen yalan olduğu ve tsk'yı yıpratmaya yönelik olduğu ortaya çıktı.Taraf gazetesi o fotoğrafları yayınlarken koordinatları kontrol etmeyi unutmuş.(güya unutmuş tabi )

Aynı yayın organları ısrarla saldırının aktütünü korumakla görevli olan bayraktepeye yapıldığını da göz ardı ya da laf ardı etmişti.İşin özü ve kısası tsk'nın hataları mutlaka vardır ama bu aşırıya kaçan yıpratma haberlerini yapan ve bu haberlere rağbet edenlerin hatası çok daha büyük.İşin psikolojik savaş kısmında resmen pkk'nın yanında yer aldılar..

Başbakan bile genel kurmay başkanının doğru yerde olma çağrısını '' biz doğru yerdeyiz'' diyerek destekledi.Sen de doğru yere gel pazarbey.Bak artık sakalım da var sözümü dinle

Tarih: 16 Ekim 2008, 19:26 - İp: 85.***.**5.194
okyanus.
okyanus. (üye)

Pazarbey sana HAsan Mutlucan cd leri gönderiyim. Çocuğa sabah öğlen akşam ve yatmadan önce dört posta dinlet günde. iki hafta sonra yine de askere gitmek istemezse bana bildir. Sabahları Hasan Mutlucanın davudi sesiyle uyanmak seninde hoşuna gidecektir sende dinlersin.

Tarih: 16 Ekim 2008, 19:42 - İp: 88.***.**0.218