Fotoğrafçılık Forumları
Golf Oyunu
Anadolunun gariban TÜRK evlatlari güneydoguda her türlü saldiriya acik barakami ne oldugu belli olmayan adi karakol olan yerde tereröstlerle catisip sehit oluyor;
Komutan nerede ?
http://img519.imageshack.us/my.php?image=145020081007034311171im7.jpg
İçişleri bakanı nerdeydi ki. Gerçekten şimdi aklıma geldi bu ülkenin bir de içişleri bakanının olması lazım.
Geçenlerde AHmet Altan ın Yeniçağ gazetesinde olması lazım eski bir röportajı yayınlanmıştı. Adam ensest ilişkiyi savunuyor. Anne ile çocuk veya kardeşler arasında niye cinsel ilişki olmasın diyordu. Vatanı kadın memesine satarım diyen anasına kardeşine o gözle bakabilmeyi savunan birinin ardından fazla da gaza gelmeyin şeriatçı arkadaşlar. Size de hangi gözle bakacağı belli olmaz. Fazla yaklaşmayın bu adama.
Bu arada akp Hüseyin Üzmez i kurtarmak için yasa değişikliğine soyunmuştu ama tepkiyi görünce her zamanki gibi geri adım attılar. Allah muvaffak etsin.
İçişleri bakanı nerdeydi gerçekten. Şimdi nerde hiç görmedim adamı. Jandarma içişleri bakanlığına bağlı değil mi ?
Okyanus bir önceki cevabımda yazdım yaaaa
Tatildeler!...
HErkes eliştirilmeli.Mechul askerlerin ne ayrıcalığı varda eleştirilmesin. Eleştirilecekler tabi. Akan kanın hesabı sorulacak. Karılanının gününde helekopterlerle çiçek gönderttirenlerden hesap sorulmalı.
Akplilermi. Al onları vur askere.
Ancak mechul akan kan konusunda konuşacak en son parti sizinki değilmi. Apoyu asmayan idamı kaldıran Akp veya Rte mi yoksa. Hafızanı bir zorla bakalım.
Okyanus sen sanırım yeniçağ okurusun. YEniçağ haber yapanların cinsel tercihlerini yazacağına ihmai yazsaya.
Aydınlarımızın yazarlarımızın ordunun eliştirilemeyeceği ve bu eliştirinin orduyu yıpratmak olduğu aptallığından bir an önce kurtulması dileği ile.Habertürkteydi sanırım. İsmini hatırlayamadığım bir bayan sunucu her gazeteyi okudu.Tarafa gelince dondu, neresini okusum deyip magazinsel bir haber okuyup geçiştirdi. Utandım valla onun adına.
Güneydoğuda akan kandan Kürt aydnı geçinen PKK yı ve APO yu sorgulamayan aptallar kadar Ordunun her yaptığını veya terör adına her yapılanı mübah gören bizimkilerde sorumludur.
Neo-Con'ları tanıyalım buradan
İçimizdeki conconları tanıyoruz zaten,her taraf bertaraf...
NEo ccon = neo kominist.
Neo-conların ataları komünistti.
Çocukları ve torunları döndüler.
neo-pazar
Ancak mechul akan kan konusunda konuşacak en son parti sizinki değilmi. Apoyu asmayan idamı kaldıran Akp veya Rte mi yoksa. Hafızanı bir zorla bakalım
(B)azarbeğ tavsiyen üzerine hafızamı yokladım.
Lakin senin gibi birinin 56. hükümetin iş başında olduğu dönem rte nin sayın dediği itin yakalanarak Türkiye'ye getirilip imralıya konulduğu 15 Şubat 1999 tarihinde mhp nin mecliste olmadığını bilmemesi-görmezden gelmesi üzücü bir hadise.
Hatırlatayımki mhp ninde iktidar ortağı oldu 57. hükümetin iş başı yaptığı tarih 18 nisan 1999 dur. Yani terörist başının imralıya konulmasından 2 ay sonradır. Hal böyle iken imralıdaki itin Türkiye'ye getirildiği 15 şubat 1999 da mecliste dahi olmayan bir partiyi suçlamak yaşanan gafleti açıklamaya yetiyor.
Şunuda açıkça belirteyimki Türkiye'deki hiç bir siyasi partinin imralıdaki itin idamı konusunda mhp ye suçlama yöneltme hakkı yoktur. Zira 1 agustos 2002 yılında mecliste bulunan yedi partinin katılımıyla TBMM de yapılan oylamada akp, dsp, anap, ytp, sp, dyp nin ortak hareket etmesi sonucu idam cezası kaldırılmıştır. Bir tek mhp milletvekilleri imralıdaki itin idamı yönünde oy kullanmıştır ve hatta yapılan bu oylama öncesi mhp nin resti ile 3 kasım erken seçim sürecine girilmişti. Bilmem anlatabildimmi!...
#mechul75' tarafından 19.10.2008 17:56:43 tarihinde düzenlendi.
Ya inanamıyorum..Birisi bana
1-Tarafın haberi kesinlikle yalandır yanlıştır desin..Dağlıca baskını da bilinmiyordu falan desin.(İspat)
2-Ve birisi bana 17 askerin şehit olmasından DOĞRUDAN kimin sorumlu olduğunu söylesin?
Ordumuzu yıpratmaya çalışanlar elbette var.Tıpkı hükümeti yıpratmaya çalışanlar gibi.. Tabi eleştirmek yerden yere vurmak yıpratmak değildir demiyorsanız..
Ve benim gördüğüm hükümet ile ordu ortak bir payda da buluştu."Zaten küresel bir ekonomik krizin ortasındayken bir de birbirimizle uğraşmak ülkenin tamamen harap olmasaına neden olur"
Bu tamamen benim düşüncem ve hiç bir dayanağım yok.:Sadece içimdeki ses öyle diyor..İçimin dediği başka şeyler de var ama onlar bana kalsın
Sonuç olarak şunu diyecem..Kim ne derse desin.Maalesef ordumuz bu baskında hata yaptı.Bunu kabul etmeliydi.Ben buna hata diyorum ama bu hatatdan da öte bir şey..Dilim varmıyor onu demeye.
Hükümet te tama dış dünyayaa karşı kol kırılır yen içinde kalır mesajı vermeliydi verdi ama içten de o kırık kolu tamir etmelidir.Değilse bu ülkeye yazık olur
Hocam tarafın haberi yalandır yanlıştır.
Harmancı abi teşekkür ederim..
İlgili olabilecek konular
-
Frontier 350 Magazindeki Kağıt Boyunu Değiştirdim
19 May. 2023, 00:31 eray1011
0106619 May. 2023, 00:32
eray1011 -
Kedi Sabah Sporu Komik Kedi Oyunu Videosu
27 Kas. 2019, 18:57 prodersler
0172727 Kas. 2019, 18:58
prodersler -
-