turkuaz 43
turkuaz 43 (üye)
Yurtdışı / Amatör

Golf Oyunu

Anadolunun gariban TÜRK evlatlari güneydoguda her türlü saldiriya acik barakami ne oldugu belli olmayan adi karakol olan yerde tereröstlerle catisip sehit oluyor;

Komutan nerede ?

http://img519.imageshack.us/my.php?image=145020081007034311171im7.jpg

Tarih: 8 Ekim 2008, 18:59 - İp: 88.***.**9.41
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Aha mechul geldi..

Mechul cevapların için teşekkür ederim..

Ancak çok politik, hiç beğenmediğim türden bir cevap oldu..Allah aşkına sen yoksa gençlik kolları başkanı gibi bir şey misin?.Hayır bunu cidden soruyorum..

Çünkü sen de biliyorsu ki orada o bayraktepede elinde silah olan kişiler Ahmetti Mehmetti ..Onların komutanı da Semih Binbaşıydı.(isim önemli değil) Onlarıa ateş etme emrini veren de verecek olan da bilmem neredki komutandı..Niye işi dolandırıyorsun ki..Realiteye bakalım lütfen.Sen halen daha politkia peşindesin.MHP zamanında hiç mi askerimiz şehit olmadı.Allah aşkına eleştiri konusunda lütfen siayset etmeyelim..Tamam bu hükümet gitsin.MHPye oy verelim.Şehitlerimiz artık daha olmayacak mı?.Bu tereör bitecek mi?

Yani demek istediğim bu baskından doğrudan sorumlu ordumuzdur..ordaki üst düzey komutanlarımızdır..Lütfen bunu görün artık..

Öte yandan bugünkü taraf gazaetesine bakarsan o görüntüler içerisinde Aktütün de görlüyor..Onlara da ps müdahalesi var demezsin..

Son olarak bundan önceki mesajlarımda dile getridiğim için tekrar etmiorum ama Tarafa bu görüntüleri bu bilgileri veren kim?..İşte o da çok önemli?.

Ya vatansever bir Türk evladı

Ya da ülkei kaosa süsrüklemek isteyen hain bir el..

Bu tarafı da görmezden gelmiyorum..

Tarih: 19 Ekim 2008, 19:49 - İp: 88.***.**1.121
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Lazut niye kaos olsun. Gerçeklerin grülmesinin neyi kaosa sebip olurki. Yazık değilmi oradaki gençlere.
Tam teskere öncesinde neden. Pkk damı teskerenin geçmesini istiyor. Başka kimler istiyor teskernin geçmesini. Ne menfeatleri var. Bunlara cevap verilmeli.
Nİye ihmal edilmiş.
Bakın yakında hiçkimse askere gitmek istemeyecek. Analar isyan edecek. HEp şehit olanlar gariban çocuğu. BEn artık bir general çocuğunun yakınının , bir kodamanın yakınınınıda şehit olduğunu görmek istiyorum. Tövbe istemem. Ama inanmak için.
BEnim inancım aklamdı artık. İnanmıyorum. Ortada bir gariplik var. Bİrileri cevabını versin bunun.
Mechul, okyanus mgirgin, harmancı bunun cevabını merak etmiyor olabulur.Ama ben ediyorum.

Tarih: 19 Ekim 2008, 20:14 - İp: 78.***.**4.176
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Ben merak ediyorum valla. Zengin çocukları nerede? Hadi başbakanın çocuğu çürük ona inandık da bunların hepsimi çürük ?? Yoksa zenginler çocuk yapmıyormu? Veya hepsinin çocukları kız mı? Biz bekarken niye tanışamadık onlarla o zaman.??? Kafamda soru işaretleri bitmek bilmiyor.

Tarih: 19 Ekim 2008, 20:25 - İp: 88.***.**0.218
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Okyanus çarpılırsın. Bi kerede şükret. Yediğin önünde yemediğin arkanda. Tdci araban var. Daha ne. İstanbulun yarısı sana çalışıyor.Bu meselenin bi yönü.
Ben bildiğim kadarı ile anlatem meseleyi. Buradan bildiğim kadarı ile yani. En zenginlerin çocuğu ülkücü bile olsa bir şekilde en iyi yerlerde askerliğini yapıyo. Doğuya gitse bile araziye çıkmıyor kesinlikle.
Tersini bilen varsa söylesin.İşte toz kondurmadığnız ordunun durumu bu.

Tarih: 19 Ekim 2008, 20:30 - İp: 78.***.**4.176
okyanus.
okyanus. (üye)

Vallahi öyle birşey varsa ben senden daha çok karşıyım. Ülkücüyü boşver onların kurt işareti yapmaktan başka hiçbir marifetlerini görmedim, milliyetçilikle de uzak yakın bir alakalarını görmedim ben.

Tdci araba yok bu arada. Bugün 4500 km de bir tane buldum 2008 model. 39 000 istiyor, esp olsa direk alacaktım ama. ESki corsa var sağ kapı çarpık arka tampon çarpık vaziyette biniyorum bu aralar.

YA benim devrede kısa dönem İstanbul Merkez komutanının yeğeni vardı. Merkez komutanı amcası vasıtasıyla torpil istedi diye onun yüzünden bütün kısa dönemleri bulaşıkçı olmuştuk. Ama zengin olayında emin değilim. Bunların çocukları nerde gerçekten.

Tarih: 19 Ekim 2008, 20:40 - İp: 88.***.**0.218
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

En başta ben,
Hava Torpilli er olarak önce Kütahyada acemilik yaptım.
Sonra Malatya
orada disiplin subaylığında yattım. En son subayla kavga ettim. 3 ay ortada gezdim. Rİnge binrdim dolaşır dururdum üste.
Tüm izinlerime askeri tayyare ile gelip gittim.
SEnin tdci yokmuydu yav. Yoksa bufalonunmu. Küçük araba cos a anladık. Büyük ne Mercedes E klasse mi.
Ülkücü hususuna katılmıyorum okyanus. BEnim tanıdğım adam gibi adam olanlarıda var. Lakin Kahir ekseriyet belirttiğiniz gibi maalesef.
Bİzim buranın milettvekili var. Alim hoca. tanıdığım kadarı ile adam gib ibir adam. Akp nin 5 milletvekiline denk bence.

Tarih: 19 Ekim 2008, 20:49 - İp: 78.***.**4.176
okyanus.
okyanus. (üye)

Bende malatya da yaptım. muhabere taburunda. seni niye görmedim. ordan da bitlise gittim disiplin mahkemesine. büyük araba yok. en son bmw 520 vardı belediye çekmiş sokaktan bir hafta haberim olmadı.

Ya dün akşam ne oldu. Park yeri bulamadım evin orda. Kaldırımdaki demiri söktüm, ön tarafı kaldırıma çıktım diklemesine burnunu da binaya dayadım arabanın. Sabah kadının birisi o kaldırımdan geçememiş. Ben bağırtısına uyandım. Afedersin pis Türkler b.. Türkler diye bas bas bağırıyordu sokakta. Arabaları niye kaldırıma park ediyorsunuz .... Türkler diye. Kadın deli herhal. Daha önce de aynı lafları bağırırken duymuştum ama hoşgörülü millet olduğum için ses çıkartmadım.

Belediye parkedecek yer bırakmadı cihangirde. valla ne yapacaz bilmiyorum.

Tarih: 19 Ekim 2008, 20:57 - İp: 88.***.**0.218
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Abi bizim ülkede çok hakim güç var..
1-Yargı mensupları

2-Medya

3-Genelkurmay

4-Hükmetler(Bu maddenin olduğuna ben bile inanmıyorum

5-Gerin güçler

İşte kaos dedim ya..Bakın ülkenin dört bir yanında apoya kötü muamael isyanları bvar.Bu kaos değil mi?Nice masum vatandaşın arabalsarı yandı..iş yerleri harap oldu..Bugün bunlar..Ya yarın.. Yarın da insanlar ölmeye balar..

Neyse yani bu kastediyorum..

Bakın doğuda görev yapanların içinde ne yazık ne zengin çocuğu, ne asker çocuğu ne de siaysetçi çocuğu vardır..Çünkü yarsav başkanı bile yasal deliklereden sıvışıp kurtuluyorlar..Ama gariban mehmet ağa nerden bilsin nereye gideceğini ya da nerden bulsun o kadar parayı..

Tarih: 19 Ekim 2008, 20:59 - İp: 88.***.**1.121
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Oh oh 530. HElal olsun valla. Çekilsin 1 hafta haberin olmasın valla. İyiymiş. Bizim oğlanın bisikleti kaybolsa ailecek uyuyamayız biz. ZEnginlik bu olmalı. 520 kaybolsun 1 hafta sonra haberin olsun. Td mi idi bari.
Okyanus amca buluşamaamızın ebebi kuşak çatışması olmalı. Siz bizim dedemizmişsinizdir.
Hem biz havacıyız. siz pis karacılar.
HAnımefendiye katılıyorum. Pis Türkler sizi. kaldırıma arabamı parkedilir. Hemde kaldırımı sökmüş.

Tarih: 19 Ekim 2008, 21:03 - İp: 78.***.**4.176
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Her hükümet döneminde vatan toprağının bölünmez bütünlüğü için şehit verilmiştir. Tıpkı Aktütün'e yapılan saldırıda canı pahasına mücadele ederek teröristleri bertaraf eden ve bu uğurda can veren vatan evlatlarının olduğu gibi. Evet 17 şehit verilmiştir ama vatan toprağında gözü olanlar bu ülkenin hiç bir şekilde bölünemiyeceği mesajınıda almışlardır tıpkı yüzbinlerce şehit verdiğimiz Çanakkale'de dünya ülkelerine verilen mesaj gibi.

Akepe iktidarı öncesi meydana gelen bu tür saldırılara yapılan sınır ötesi operasyonlarla anında karşılık verildiği için terör örgütünün palazlanması önlenmiştir. Oysa Aktütün saldırısı sonrası sınır ötesi operasyon iznini sümen altında tutan akepe hükümeti bu saldırıya karşılık verilmesi için tsk ya herhangi bir talimat vermemiştir. Sizde bilirsinizki sınır ötesi operasyonlar siyasi iradenin izni ile gerçekleştirilir. Şu an mevcut olan siyasi irade ise Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bağımsızlığının teminatı olan Lozan'ı tanımayan tek ülke olan abd tarafından anlık istihbarat adı altında sağlanan bilgilerle belirlenen hedeflere hava saldırısı yapılmasına izin vermiştir. Bize anlık istihbarat adı altında bilgi saglayan abd nin bizat kendisi tarafından mühimmat desteği sağlanan terör örgütüne TSK nın hava saldırısı yapacağı anlıyacğınız dilden ''kaçın tsk geliyor'' bilgisini vermediğini kim söyleyebilir. Teröristlerin boşaltığı hedefleri vurmadığımızı kim söyleyebilir. Sorarım size hangi devlet güvenliğini bir başka ülkenin bilgileri doğrultusunda şekillendirir.

Diyeceğim şudur ki Irak'ın kuzeyindeki oluşum abd tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan bop haritasında mevcuttur ve hepinizin bildiği gibi rte de bop denilen bu projenin eş başkanıdır. Tüm dünyanında bildiği gibi bop adı verilen bu projede en büyük engel tsk dır. Bu yüzdendirki akepenin demokratikleşme palavraları adı altında yetkileri kıstlanan tsk bilinçli olarak hedef tahtasına dönüştürülmüştür. Bunun taşeronluğunuda 5 kasım 2007 de yapılan rte-bush görüşmesinden on gün sonra abd den ithal edilen bir kaç isimle yayın hayatına başlıyan taraf üstlenmiştir.

#mechul75' tarafından 19.10.2008 21:16:26 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 19 Ekim 2008, 21:07 - İp: 78.***.**8.227