Fotoğrafçılık Forumları
Golf Oyunu
Anadolunun gariban TÜRK evlatlari güneydoguda her türlü saldiriya acik barakami ne oldugu belli olmayan adi karakol olan yerde tereröstlerle catisip sehit oluyor;
Komutan nerede ?
http://img519.imageshack.us/my.php?image=145020081007034311171im7.jpg
ama Allahı var güzel okudu ama şiiri
duyum duyum duygulandım...
Burum burum burkuldum
Bazen şu sol tarafta reklamlar kuşağının altında kendimi görüyorum,bir hoş oluyor içim.
Karın karın karıncalanıyor sanki...
#harmanci' tarafından 20.10.2008 23:17:28 tarihinde düzenlendi.
Ee harmancı senden bir kere bile duymadık bu dediğini. Niye sen diyemiyorsun peki kötüye kötü. Bide kominist olacaksın.
Lİnki bulup yükleyim bari.
linki bulayım demeyeceksin bulacaksın şakkk yapıştıracaksın...
hep erteliyorsun...
yaşlandın artık.
Hep dedim,hep dedim.
Bir de şunu doğru yazsan literatüre geçersin kayıtsız şartsız.
Sıyrıl artık şu siyasi kimliğinden,mechulü sağladın.
Sıyrıl da gel.
Komünüst, kominüst, komonist, kominiz,
tatarbey öyle valla. ne vardı sanki o an eklemeycek.
ocanic senin buradan alıntılıyarak güya paylaştığın yazıyı yazanların şehit üzerinden propaganda yapanların umrundamı sanıyorsun 17 şehit vermiş olmamız.
Umurlarında değil çünkü o yazıyı yazan zihniyetin önderliğine soyunan taraf(ın) provokatör kalemlerinden iki tanesi zamanında askerlerimizi şehit eden şerefsizleri ziyaret ettikleri kandil dağındaki kamp dönüşü ''Ben o köy evinin kapısında pkk lılar bırakmadım aynı odayı paylaştığım, konuştuğum, şakalaştığım insanları bıraktım. Salih'i, Bozan'ı, Mizgin'i, Jiyan'ı, Roj'u, Adem'i bıraktım. Bir daha operasyon olursa eğer, sonuçlarını içim titreyerek okuyacağımı biliyorum, tanıdık bir isme rastlamaktan korkarak'' diyor ve bugün Türk Milletinin verdiği 17 şehit için üzülüp timsah gözyaşları akıtıyor ve sende buna inanarak bu provokatorlerin oyununa ortak oluyorsun. Tabiri caiz ise yapılan propagandaya ortak oluyorsun bunada dağdaki eşkiyayla aynı kefeye girmek denir.
#mechul75' tarafından 21.10.2008 00:16:58 tarihinde düzenlendi.
mechul ne varmış bunda anlamadım inan.
Dün bu milletin askerine kurşun sıkan it ve köpek için üzüleceğini söyleyen biri bu gün kalkıpta bu milletin verdiği 17 şehit için üzülmez
İlgili olabilecek konular
-
Frontier 350 Magazindeki Kağıt Boyunu Değiştirdim
19 May. 2023, 00:31 eray1011
0106619 May. 2023, 00:32
eray1011 -
Kedi Sabah Sporu Komik Kedi Oyunu Videosu
27 Kas. 2019, 18:57 prodersler
0172727 Kas. 2019, 18:58
prodersler -
-
-