turkuaz 43
turkuaz 43 (üye)
Yurtdışı / Amatör

Golf Oyunu

Anadolunun gariban TÜRK evlatlari güneydoguda her türlü saldiriya acik barakami ne oldugu belli olmayan adi karakol olan yerde tereröstlerle catisip sehit oluyor;

Komutan nerede ?

http://img519.imageshack.us/my.php?image=145020081007034311171im7.jpg

Tarih: 8 Ekim 2008, 18:59 - İp: 88.***.**9.41
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Kİm kime üzülmüş meçhul onu anlamadım.

Tarih: 21 Ekim 2008, 00:26 - İp: 88.***.**6.16
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Abi yazı gayet açık bak tekrar ediyorum!

ocanic senin buradan alıntılıyarak güya paylaştığın yazıyı yazanların şehit üzerinden propaganda yapanların umrundamı sanıyorsun 17 şehit vermiş olmamız.

Umurlarında değil çünkü o yazıyı yazan zihniyetin önderliğine soyunan taraf(ın) provokatör kalemlerinden iki tanesi zamanında askerlerimizi şehit eden şerefsizleri ziyaret ettikleri kandil dağındaki kamp dönüşü ''Ben o köy evinin kapısında pkk lılar bırakmadım aynı odayı paylaştığım, konuştuğum, şakalaştığım insanları bıraktım. Salih'i, Bozan'ı, Mizgin'i, Jiyan'ı, Roj'u, Adem'i bıraktım. Bir daha operasyon olursa eğer, sonuçlarını içim titreyerek okuyacağımı biliyorum, tanıdık bir isme rastlamaktan korkarak'' diyor ve bugün Türk Milletinin verdiği 17 şehit için üzülüp timsah gözyaşları akıtıyor ve sende buna inanarak bu provokatorlerin oyununa ortak oluyorsun. Tabiri caiz ise yapılan propagandaya ortak oluyorsun bunada dağdaki eşkiyayla aynı kefeye girmek denir.

''Ben o köy evinin kapısında pkk lılar bırakmadım aynı odayı paylaştığım, konuştuğum, şakalaştığım insanları bıraktım. Salih'i, Bozan'ı, Mizgin'i, Jiyan'ı, Roj'u, Adem'i bıraktım. Bir daha operasyon olursa eğer, sonuçlarını içim titreyerek okuyacağımı biliyorum, tanıdık bir isme rastlamaktan korkarak'' diyen şahısda fotoğrafta soldan ikinci kişi yani Ahmet Altan

Hal böyle iken bu şahsın Türk milletinin verdiği 17 şehit için üzüntüsünden aglayıp feveran etmesi itibar görmez şahsım nazarında!... Şayet yine anlamadıysan 17 askerimizin şehit olduğu gün ölen pkk lı itlerden biri Ahmet Altan'ın aynı odayı paylaşıp şakalaştığı itlerden Roj, Jiyan, veya Mizgin olaydı Ahmet Altan üzüntüsünden kahrolor yaptığı propagasyonun dozunu arttırır hatta ve hatta kahrından 7 bayram yas tutar o itler için mevlüt okuturdu. Bilmem anlatabildimmi?

#mechul75' tarafından 21.10.2008 00:50:20 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 21 Ekim 2008, 00:44 - İp: 85.***.**8.19
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Sorgulaması suçmu genede. Bİle bile askerlerimizin şehit olmasına göz yumanlara ne demeli. Açık bir ihmal var ortada. Adamlar ankaradan seyretmişler resmen çatışmayı. Tarafın son fotoğrafı açıkça gösteriyor bunu.
Ya radikal gazetesi yazarının kandilde bu yaz 1200 militanın yaptığı kongre yaptığı ve askerlerimizin kılını kıpırdatmadığı yazısına ne demeli.
Ha tabi bu askeriyeyi yıpratmaya yönelik. Uyanalım artık. Bu iş bile bile devam ettiriliyor. Terörün bitmesi kesinlikle istenmiyor.

Tarih: 21 Ekim 2008, 07:58 - İp: 88.***.**6.16
ocanic
ocanic (üye)
İstanbul / Meraklı

mechul abi iş bir gazetenin ve yazarlarının gazına gelip sıkmak değil.Senin taraf ve yazar kadrosu hakkındaki görüşlerine katılırım zaten Ahmet Altandan ve Yasemin Çongardan (Eşi hasebi ile ) haz etmem.Ama ortada belgeye dayalı ihmalden bahsediliyorsa sırf taraf verdi diye göz ardı etmek kulak tıkamak nedendir ?

Madem ihmali eleştirmiyorsunuz eleştirenlere terörist muamelesi yapmayın lütfen....

Tarih: 21 Ekim 2008, 09:22 - İp: 78.***.**6.243
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Yasemin Çongar CIA bağlantılı Amerikan kırması,sipariş gazetecilik budur.
Eskiden ordan burdan bildirirdi.
Şimdi nerden bildirdiği ortada

Tarih: 21 Ekim 2008, 11:21 - İp: 78.***.**4.33
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Taraf, sırf yalan haberlerle tek göz ağrımız olan ordumuzu hayasızca ve namussuzca linç etmeye kalkıyorsa ve haberlerinin yalanlığı ispatlanmasına rağmen tarafa taraf olunuyorsa asıl ihmal orada var gibi gözüküyor.

2004'den bugüne gelen terörürün baş sorumlusu olan AKP'yi eleştirmeden orduya çamur atmak nedendir? Terörü siyasete davet eden Tayyip Erdoğanı neden eleştirmiyorsunuz? Ben büyük ortadoğu projesi eş başkanıyım demedi mi? Şehitlere ''kelle'', öcalana ''sayın'' demedi mi?

AKP geldiği günden beri gerilim siyaseti yapıyor.Ülkeyi ne hale soktular görmüyor musunuz? Tayyip Erdoğan ve Dengir Mir Fırat'ın çamur at izi kalsın, ortam gerilsin siyasetine (Deniz Baykalın mal varlığı şaibelidir gibi) en güzel cevabı Deniz Baykal verdi.Dedi ki Tayyip Erdoğana ''Her ikimizin de dokunulmazlığını kaldıralım, yargıda hesap verelim.Buna cesaretiniz yoksa, sadece benim dokunulmazlığımı kaldırın ben yargıda hesap vereyim.Eğer buna da cesaretiniz yoksa gelin karşılıklı bir canlı yayına çıkalım da öyle konuşalım bunları''

Her zaman ki gibi Tayyip Erdoğandan gık ses yok.Yılanın kafası buradayken kuyruklarla uğraşmak niye? Gelin bu kadar mertseniz ve ülkenizi düşünüyorsanız Tayyip Erdoğanı ve AKP hükümetini de mertçe eleştirin de görelim.Delikanlı gibi Deniz Baykalın bu sözlerinin arkasında durun da görelim.

Ama olmaz.Çünkü bizim millet, siyasi partileri ya da liderleri takım tutar gibi tutarlar.10-0 malup olsalarda o takım bizim takımımızdır.Takımımızı üste çıkarmak için heryere yalan yanlış çamur atarız..

#mgirgin' tarafından 21.10.2008 11:28:17 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 21 Ekim 2008, 11:26 - İp: 85.***.**9.186
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

M girgin 1200 teröristin bu yaz kandilde günlerce kongre tertip etmesine ve ordumuzun gıkını çıkarmamasına ne dersin. Budamı yalan. Bunu neyle açıklayacaksın bakalım. Budamı tarafın haberi.

Tarih: 21 Ekim 2008, 20:54 - İp: 88.***.**6.16
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ha birde unutmadan linkini vereyim. 17 askeri koruyamayan Başbuğ bu millete çok hizmet etti diye Çölaşanı korumayı teklif etmiş.
http://www.haber7.com/haber/20081021/Basbug-Emin-Colasana-ne-teklif-etti.php

Tarih: 21 Ekim 2008, 21:01 - İp: 88.***.**6.16
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

pazarbey o'nun hesabını tayyip erdoğana soracaksın.Chp'yi, mhp'yi adam yerine koymayıp kıytırık aşiret reislerinle görüşeceğine adam gibi siyaset yapsaymış..

Tarih: 21 Ekim 2008, 21:20 - İp: 88.***.**9.176
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

pazarbey
''M girgin 1200 teröristin bu yaz kandilde günlerce kongre tertip etmesine ve ordumuzun gıkını çıkarmamasına ne dersin. Budamı yalan. Bunu neyle açıklayacaksın bakalım.''

Pazarbey Kandil dediğin yer Türkiye sınırlarından 120 km uzakta Irak toprakları içerisinde oraya yapılacak askeri operasyon SİYASİ İRADE (akp-rte) NİN İZNİNE BAĞLIDIR, TEZKEREDE AKP-RTE NİN CEBİNDEDİR!...

Tarih: 21 Ekim 2008, 22:47 - İp: 78.***.**7.145