Fotoğrafçılık Forumları
Golf Oyunu
Anadolunun gariban TÜRK evlatlari güneydoguda her türlü saldiriya acik barakami ne oldugu belli olmayan adi karakol olan yerde tereröstlerle catisip sehit oluyor;
Komutan nerede ?
http://img519.imageshack.us/my.php?image=145020081007034311171im7.jpg
TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANAYASASI
MADDE 92= Milletlerarası hukukun meşrû saydığı hallerde savaş hali ilânına ve Türkiye’nin taraf olduğu milletlerarası andlaşmaların veya milletlerarası nezaket kurallarının gerektirdiği haller dışında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin yabancı ülkelere gönderilmesine veya yabancı silahlı kuvvetlerin Türkiye’de bulunmasına izin verme yetkisi Türkiye Büyük Millet Meclisinindir. Der!...
#mechul75' tarafından 23.10.2008 00:55:09 tarihinde düzenlendi.
linke bak turk724
meçhul o ne biçim link öyle stvhaber veya 7haber yokmu oralardan bir link?
yazmadıkı oralarda senin dediğin haber.
askere tezkere verirsin oda istediği zaman yapar harekat doğrusu o değilmi?
yanlışmı?
transmitter diyordum ben nereye yazmıştım onu pazarbey adamda kafa bırakmıyorki...
tatar sana ö.m. attım. geçen arkamdan konuşmuşsun. kahvede arkadaşlar söyledi.
Terörle mücadele için gerekli iradeye sahip olmadığı anlaşılan ve bölücülüğe şirin görünerek siyasi hesaplar peşinde koşan Başbakan Erdoğan ve AKP hükümetidir. 6 yıldır ülke yönetiminde olan Başbakan ve partisi bugüne kadar "terörle mücadele" ile "terörle müzakere" arasında sürekli gidip gelmiş, şartlara ve esen rüzgara göre sürekli yer değiştirmiş ve bu hayati konuda nerede durduğunu kendisi bile kestirememektedir.
Başbakan Erdoğan bugüne kadar terörle mücadele konusunda gerekli siyasi irade, ve kararlılığa sahip olmadığını her vesileyle ortaya koymuş, güvenlik güçlerinin terörle mücadele için ihtiyaç duyduğu imkan ve yetkileri vermemek için her bahanenin arkasına sığınarak ayak sürümüştür. Bunuda dtp-barzani-talabani üçlüsüyle her fırsatta yapılan görüşmelerden anlamak mümkündür. Hal böyle iken başbakanın bu tavrı terörle mücadeleden öte müzakere anlamını ifade etmektedir. Terörle müzakere eden birininde kalkıp tsk ya Ayşe tatile çıksın demesi mümkün değildir.
#mechul75' tarafından 23.10.2008 01:16:16 tarihinde düzenlendi.
etrafı çevrilen 400 pkk linin ateş altına alınmaması...
1200 kişilik kongrenin(!) baskına uğramaması...
bu gruplar içinde, mit, jitem yada emniyetin mensupları yok mu?..casus, ajan pozisyonunda... içlerinde kendi adamınız varken ateşe veremezsinizki her yeri..
1200 pkkliyi öldürmek için, aralarındaki 3-5 adamını feda etmeye razı olur mu asker?..
o zaman asker hümümetten izin istemiş mi. burada 1200 terörist toplandı. köklerini kazıyalım dedimi.
mu senin söylediğin gerçekten çok komik.
pazarbey müfteridir.Altını çiziyorum pazarbey müfteridir
pazarbey, asker hükümetten izin istemişmi istememişmi sizin,benim bilmeme imkan varmı..
herşey basına vs. yansıyo derken, aslında herşeyde yansımıyo..
ne yani, 1200 pkkli şurda toplandı ama içlerinde bizim adamlarımızda var, bunları feda etmeye hazır mısınız diye mi soracaktı asker hükümete?..
nerden biliyosun diye sormayın ama emin olunki iyi biliyorum; iyi yetişmiş bir emniyet mensubu o grubun içinde iken, değil 1200 kişi 12000 kişi olsa asker oraya tek bir mermi bile atmaz..
kongrede konuşulacak konu,alınacak karar, çıkacak sonuç vb. gibi konuşulanların bilinmesi, 1200 kişinin öldürülmesinden daha önemlidir..1200 kişinin ölümü ile pkknin kökü kazınabilecek olsaydı, şimdi bunu tartışıyo olmazdık bile; asker hepsini helak etmişti..
siz,biz basından,tv den, şurdan burdan duyduklarımızla askeri sürekli itham ediyoruz bazı konularda..içine girmeden bilmemize imkan olmayan konular hakkında hemde..her kurum eleştirilebilir olmalıdır lakin, taraflı yayınların ithamları üzerinden bu tartışmaları sürdürmek, sizin dahi şu anda alnı açık yaşamanıza olanak sağlamış olan yegane bir kurum için yıpratıcı olmaktadır... askeri olur olmaz konular ile eleştirirken,bazı taraflı yayınların dilemiş olduğu gibi, karalama kampanyasının aleti oluyosunuz...
bir diğer husus ise şu..hiç elinize silah alıp dağa çıktınız mı?..yada bir teröristle gecenin bir yarısı o sessizlikte burun buruna geldiniz mi?..asker şunu yapsın, bunu yapsın derken ne kadar kolay geliyo size bunu söylemesi..ama genç askerler şehit olduğundada onu oraya yollayana diye başlayıp yine orduyu karalıyosunuz..
1200 kişi kongrede..diyelimki teknolojimizi kullanıp bombaladık...
içeride 1200 kişi..ya dışarıda?..pkk terör örgütüdür ama aptal değildir..1200 kişi toplanıyosa bir yerde,buna cesaretleri varsa, bunun emniyetinide almışlardır..
ya etrafa yayılmış, kongreyi korumayla görevli diğer binlerce terörist..
bombayı atmak kolay ama bombadan sonrasını getirebilmek için yine askeri yayan şekilde dağa çıkarmak çatşmaya sokmak zorundasınız..yine şehit vermek zorundasınız..
bunlar dağda vuku bulanlar..bunun birde şehirlerde olacak yansıması var..
biz kongre yapıcaz,eğer müdahale ederseniz şehirlerde hazır bulunan bombalarımızı patlatırız derse terörist, güngören deki faciayı yaşadıktan sonra siz olsanız göze alabilirmisiniz bunu..cesaret edebilirmisiz?.. çok cesursunuz ya, ateşe verdiniz kongreyi diyelim..ardından şehirlerde onlarca ayrı yerde bombalar patladı, vatandaşlarınız öldü..bunun hesabını verebilirmisiniz..
terörle mücadele dediğimiz şey şu anda bıçak üstünde yürümek gibi birşeydir..
oturduğunuz yerden ahkam kesmek, eleştiriyorum zırhıyla karalamak çok kolay ama,buyrun çok iyi biliyosanız siz daha iyisini yapın...
Valla mu 1200 terörist toplanacak ve ben bombalamayacağım. Olacak iş değil. Kusura bakmayın ama gerçekten bu ihmallede açıklanacak gibi değil. Oldu ise bu olay gerçekten Genelkurmaş başkanının divanı harpte yargılanması gerekir bence.
sizin ve sizin gibi düşünenlerin anlamak gibi bi kaygısı yok..o yüzden cevap vermek, hatta elden gelse, direkt göstermek bile çare değil..siz yargılayın,mahkum edin..niyet neyse akıbet odur...
İlgili olabilecek konular
-
Frontier 350 Magazindeki Kağıt Boyunu Değiştirdim
19 May. 2023, 00:31 eray1011
0106619 May. 2023, 00:32
eray1011 -
Kedi Sabah Sporu Komik Kedi Oyunu Videosu
27 Kas. 2019, 18:57 prodersler
0172727 Kas. 2019, 18:58
prodersler -
-
-