Fotoğrafçılık Forumları
Golf Oyunu
Anadolunun gariban TÜRK evlatlari güneydoguda her türlü saldiriya acik barakami ne oldugu belli olmayan adi karakol olan yerde tereröstlerle catisip sehit oluyor;
Komutan nerede ?
http://img519.imageshack.us/my.php?image=145020081007034311171im7.jpg
Sen antalyaya geldiğinde ara beni ben gelirim
arkadaşlar şahitsizin .bana bişey olursa mgirginden biline.
Elbette öyle..Siyasişleri de yalan yanlış bilgilerle eleştirmeyelim odumuzu da..
Ya da tersine yalan olmadığı gün gibi aşikar bilgilerle neden siyasilerimizi ve ordumuzu eleştirmeyelim ki?
Evet arkadaşlar şahitsiniz.Bana da birşey olursa pazarbeyden biline.Malum o şimdi tarikatınla marikatınla gelmeye kalkar
ana yazdıklarım nerde. mgirgin virüs gönderdi kesin. Anlamadım
mgirgin sen bizi senin kurduğunuz aczi mendi tarikatı ile karıştırdın galiba. sahi nerde onlar gali. işleri bittide başka görevleremi verdiler. forumlarda yazma gibi
sakalınıda kesmişler. Elinede bi keçi vermişler
Tek türkiye'yi çok izliyon galiba
tek türkiyeyi sevemedim gitti. hep seningibi adamlar var orda. Kaba saba eğitimsiz.
ben yağmırdan sonrayı seyrediyodum. çok güzeldi. tam erkenekon. SEni vendora benzetirdim hep.
Sen çok iyi eğitilmişim, aferin sana.Tarikatının ideolojisini dansöz gibi iyi savunuyon.
tnt de cessur yürek vardı. güzel filim vesselam onu seyrediyordum. Ancak Fox ta sizin prodeksiyonunuz çıkmış mgirgin. 28 şubat prodüksüyon gururla sunar.
müslüm gündüz vs hüseyin üzmez. Vannnnkkkk. uzun aradan sonra yeniden gösterimde.
Tebrik ederim. Filimden bile heyecanlı valla. Ama yutmaz artık millet bunları mgirgin.
Arayada geçen bölümün özeti Fadime Şahin ve Müslüm basılma görüntülerini
Noldu özel hayatın gizliliği. Ergenekonda Tuğrul Türkeşin eş değişim konuşmalarınnın yer almasına özel hayatın gizliliği ihlali diyenler nerde.
Len kime yutturuyonuz siz bu filimleri . Yemiyo bu millet artık. Hadi bakem.
Daha iyilerini çekin. Ha unutmadan fadime ŞAhin nerde bar ına gerimi döndü.
İlgili olabilecek konular
-
Frontier 350 Magazindeki Kağıt Boyunu Değiştirdim
19 May. 2023, 00:31 eray1011
0106619 May. 2023, 00:32
eray1011 -
Kedi Sabah Sporu Komik Kedi Oyunu Videosu
27 Kas. 2019, 18:57 prodersler
0172727 Kas. 2019, 18:58
prodersler -
-
-