Fotoğrafçılık Forumları
Golf Oyunu
Anadolunun gariban TÜRK evlatlari güneydoguda her türlü saldiriya acik barakami ne oldugu belli olmayan adi karakol olan yerde tereröstlerle catisip sehit oluyor;
Komutan nerede ?
http://img519.imageshack.us/my.php?image=145020081007034311171im7.jpg
komutanlar golf oynayamazmı?
BEn birşey demiycem.
bakın şimdi biseyde anlasalım.
oncelikle yok genelkurmay baskanına 400 milyarlık araba alındı karakol onarılmadı, yok cumhurbaskanı 60 trilyon koske restorasyona harcadı, yok cumhurbaskanına 30 mılyona ozel yat yapıldı neden bi karakol tasınmadı falan bunları gecelim. zaten parasızlıktan tasınamadı lafı mazeret,ordunun parası yokmus burayı tasımaya dendigi anda yuh dedim ben.
sanki bu gercekmiş gibi bide buna ınanıp populizm yapmaya gerek yok.
komutan golf oynar,hobisidir,o anda kitap okuyor olsaydı evinde cokmu farklı olacaktı? devletin kasasından oynamıyordur heralde. ustelik iki gun izinliymiş sanırım,yanlısım varsa duzeltin. insan bu, tatile cıkma hakkıda var.
tıpkı işadamalrının yatlarında tatil yapan cumhurbaskanları gibi.
ama catısma haberi kendine ulasıp,duydugu anda, dur iki delik daha kaldı bitirir ilgileniriz,dediyse o komutanın kellesini isterim ben.sende iste,herkes istesin..
eger oyle bir vurdumduymazlık yaptıysa,ama golf oynuyor,golf zengin sporu diye degil.
laf açılmışken Ankara'da golf sahası var mı eskiden altınpark'ın orası golf klübüymüş (60larda)
bir de binicilik var zengün eğlencesi
binicilik dediğin köy eğlencesi. daha doğrusu zaruret. çocukluğumuz torosların eteğinde dörtnala at sırtında bostana gidip gelmekle geçti.
Valla bende hiç birşey demesem daha iyi konuşunca ne teröristliğimiz kalıyor ne kendini bilmezliğimiz
Gajin elbette bir paşa golf oynayabilir ancak eleştiren bizler biraz olsun duyarlılık bekliyoruz. şehidimizin ailesine golf sahasının uzaklığı 2km kadarmış (yalandır-doğrudur) Hani "Efendiler gün golf oynama günü değil şehidlerimizina acısını paylaşma günüdür" deseydi ve eyleme dökseydi güzel olmazmıydı ? (Gerçi TSK Paşa olaydan habersizdi diye bi açıklama yapmış buda tartışılır).akpli bir vekilde gene ne kadar yalandır doğrudur bilmiyorum davullu zurnalı halaylı düğün yapmış yazık
#ocanic' tarafından 08.10.2008 22:08:56 tarihinde düzenlendi.
tamam işte bende diyorumki, bu komutan yahu su oyun bitsin catısmayla sonra ugrasırız gibi bir tavra girdiyse, catısmadan haberi oldugu halde boyle bişey yaptıysa herturlu eleştiri yapılabilir kendisine.
ama bakın gariban asker catısırken paşa zengin sporu yapyomus diye, bu işi elitçi halkcı gibi gostermeye calısmak -ki cogu gazetenın amacıda bu- sacmalıktır.
bak karakola para bulamıyorlar ama paşa golf oynayabiliyor tavrıda cok yanlıs ucuz bir tavır.
hepimiz biliyoruzki butcede en buyuk pay ordunun.
bır karakolu tasıyamayacak kadar ekonomisi sıkısık olacagına ınanmıyoruz sanırım?
catısma sonrası yapılan bombardımanın maliyetıyle bile 3 tane karakol yapılır.
genelkurmay açıklama yaptı...
komutan, sabah 9 da olup bitmiş, basına düşmüş bir olayı , akşam öğrenmiş miş...
bir yerimle gülerim ben buna... ben o saatte uyuyordum, babamın bağırışıyla uyandım, oğlum kalk vatan evlatları şehit gidiyor sen uyuyorsun diye bağıroyordu...
komtanın ise akşama kadar haberi olmamış, askeriye ona haber vermemiş miş...bildirilmemiş miş... bu adam hiç mi haberleri izlememiş akşama kadar, hiç mi birileri komutanım böyle bir durum var, dememiş...
gözümden düşmüştür, bence hemen istifa etmeli... bakanları, başbakanları, anlarım, onlar koltuk sevdalıdır ; ama asker onurlu olmalı....
İstikbal golflerdedir
Orgeneral "Antalya Serik"teki "Ramazan" Bayramı Turnuvası’nda "yeşil"likler içinde golf oynarken; Aktütün’de şehit düşen "Antalya Serik"li piyade erin ismi neydi biliyor musunuz?
"Ramazan Yeşil!"
*
Ama, bu değildir asıl rezalet.
*
Turnuvaya 10 golfçü katıldı.
Orgeneral 9’uncu oldu!
*
Uçak uçuracağına golf oynuyor.
Onu da anca bu kadar oynuyor.
*
Hava Kuvvetleri Komutanı, bu sortiden sonra 365 gün 24 saat F16’nın pilot koltuğunda otursa, gene de hikáyedir...
İstifa etmesi lazım.
Ama etmez.
Görev süresinin biteceği ağustosa kadar bekleyecek. O gidince, yerine kim gelecek?
Harp Akademileri Komutanı...
Orgeneral Hasan Aksay.
*
Bak, ondan umutluyum...
Çünkü müstakbel Hava Kuvvetleri Komutanımız, aynı turnuvada 5’inci oldu!
*
Bu arada.
Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın, 15 şehidi toprağa verirken gözleri dolu dolu olduktan sonra, taziyeye gideceklerine, televizyon karşısına kurulup, Hacettepe-Beşiktaş maçını seyrettikleri ve telefonu kaldırıp, Ertuğrul Sağlam’ı aradıkları ortaya çıktı...
Cumhurbaşkanımız, "Maçı beraber seyrettik, çok üzgün görünüyordun, bu halin bizi de üzdü, sayın başbakan da benimle aynı duyguları paylaşıyor, futboldur, her şey olur, kendini üzmeye değmez, Allah hakkında hayırlısını nasip etsin" dedi.
*
E hal böyleyken sanırım siz de, sayın cumhurbaşkanımız ve başbakanımızla aynı duyguları paylaşıyorsunuzdur...
Üzül üzül, bi yere kadar yani.
Yılmaz ÖZDİL
[email protected]
Fujisever sen iyimisin. Allah Allah ben olmusnsun sen
İlgili olabilecek konular
-
Frontier 350 Magazindeki Kağıt Boyunu Değiştirdim
19 May. 2023, 00:31 eray1011
0106619 May. 2023, 00:32
eray1011 -
Kedi Sabah Sporu Komik Kedi Oyunu Videosu
27 Kas. 2019, 18:57 prodersler