Fotoğrafçılık Forumları
Golf Oyunu
Anadolunun gariban TÜRK evlatlari güneydoguda her türlü saldiriya acik barakami ne oldugu belli olmayan adi karakol olan yerde tereröstlerle catisip sehit oluyor;
Komutan nerede ?
http://img519.imageshack.us/my.php?image=145020081007034311171im7.jpg
http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=PKK_arsivini_derhal_bulmaliyiz_202940_1&tarih=10.10.2008&Newsid=202940&Categoryid=1
Genel Kurmay 11 sene önce polis özel timini istememiş ve bölgeden çektirmişti. Şimdi geri istiyor. Nİye bu işi beceremediler.
Özel tim ne mi yaptı. Mechul söz sende.
Erdal Sarızeybek.....
şu ADAMIN DÜŞTÜĞÜ KOMİK DURUMA BAK. kARİKATÜR İÇİN RESMEN ÖZÜR DİLEMİŞ.
bİZ BUNA tÜRK TOPLUMUNDA KISACA ... KORKUSU DİYORUZ.
http://www.haber10.com/makale/13048
"Aktütün'ü itiraf edin demiştik... Biz açıklıyoruz." Taraf bu manşeti attı inanılmaz bilgiler ortaya koydu. Bu skandal!
İNTERNETHABER/
Dağlıca baskını ile ilgili şok bilgileri açıklayan Taraf, bu kez Aktütün'de yaşanan skandal ile gündemde... Yine askeri belgeler ve istihbarat raporları ile vurdu.
Taraf gazetesine servis edilen bu bilgiler Genelkurmay'ı çileden çıkaracak türden. Bilgiler arasında kamera kayıtları ve saldırıyı ihbar eden raporun fotoğrafı var.
Taraf gazetesindeki habere gelince. Gazetenin iddiasına göre Genelkurmay, 17 askerin şehit olduğu Aktütün baskınını günler öncesinden ayrıntıları ile biliyordu.
Taraf'ın haberinde askerin PKK'nın baskın hazırlığını bir ay önceden bildiği öne sürülüyor. Dahası saldırı 3.5 saat öncesinden itibaren naklen izlenmiş...
Taraf'daki haber özetle şöyle;
İNSANSIZ UÇAKLAR BİLDİRDİ
İç Güvenlik Harekat Durum raporları ve insansız hava araçlarının ilettiği istihbarat bilgileri Aktütün baskınından Genelkurmay'ı bir ay önce haberdar etti.
3.5 SAAT ÖNCEDEN CANLI YAYIN
İnsansız hava aracı saldırı günü saat 09.35'den itibaren, aldığı aldığı görüntüleri Genelkurmay Elektronik Sistemler Komutanlığı'na ve İkinçci başkana saatlerce ve naklen iletti.
SALDIRI DA CANLI YAYINDA
Saldırıdan önceden bilindiğini gösteren temel kanıtı Taraf gazetesi şöyle ortaya koyuyor; Hava aracı koordinatları Aktütün'e kilitlenmiş olarak saldırı sırasında da görüntü nakline devam etti...
TERÖRİSTİN İSMİ BİLE RAPORDA VAR
Taraf'da yayınlanan bir diğer belge de çarpıcı. Bu belge Aktütün'e yapılacak baskını ihbar ediyor. Öyle ki baskını kapacak terörist grubunun sözde liderinin ismi bile raporda yer alıyor.
KATIRLARIN YERİ BİLE BİLİNİYORDU
2 Ekim tarihli istihbarat raporunda PKK'nın kadın liderlerinden Habat'ın yeni bir saldırı için bölgeye döndüğü, ağır silah taşıyacak 25-30 katırın Aktütün karşısındaki Mezi deresinde bekletildiği bildirilmiş.
JANDARMA İLE GENELKURMAY AYRI TELDEN
Bir dikkat çeken nokta da Asayiş Kolordu Komutanlığı'nın Aktütün saldırı raporu... Bu rapor iki gün sonra açıklama yapan Genelkurmay 2. Başkanı Iğsız'la dört noktada çelişiyor.
TAKVİYE BİRLİK: Iğsız saldırı öncesinde Aktütün'e özel birlik ve komando takviyesi yapıldığını söylemişti. Jandarmaya göre bu birlikler sonradan geldi.
F-16'LAR VURDU MU?: Iğsız baskından hemen sonra PKK grubunu iki f-16'nın vurduğunu söyledi. Jandarma raporunda ise sadece helikopterlerden söz edildi.
BAYRAKTEPE KİMİN ELİNDEYDİ?: Iğsız baskında Bayraktepe'nin düşmediğini söyledi. Jandarma ise tepenin sekiz saat sonra, PKK çekildikten sonra alındığını rapor etti.
BASKINDA KAÇ PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ?: Iğsız'a göre baskın sırasında PKK 23 zayiat verdi. Jandarma raporuna göre kesin sayı 5... Geri kalanlar için tahmin yapılmış: 30 kadar...
#ocanic' tarafından 14.10.2008 14:44:22 tarihinde düzenlendi.
İsyan ettiğim nokta işte buyu..ordumuzun gücünü çok iyi biliyorum..Onun için bu tür bir baskının bu kadar basit yapılamayacağını da biliyordum..Ve ne yazık evet maşa olatrak ta kullanılan Tarafın haberinin doğru olduğuna inanıyorum..Ve işte buna isyan ediyorum..
Tarafı kim kullanıyor?
Askerlerimizi kim şehit ediyor?
LAzut hoca niye taraf kullanılıyor olsun.
Velevki kullanılıyor. BU işler niye oluyor. Niye genelkurmayın gözü önünde gençlerimiz ölüyor.
Nİye bir yetkili çıkıp yalanlamıyor bunu. Nİye.
Hangi ana gönderir oğlunu bundan sonra askere. Bülent ersoy haksızmı.
Bülent'e katılmıyorum.
Fatih' e katılıyorum
Abi haklısın ama ben Tarafın da kullanıldığını düşünüyorum..Ancak yine de ortaya attığı iddialar beni daha fazla ilgilendiriyor..Ölüyoruz, pkk nın "kahramanlığını(!)" konuşmak zorunda kalıyoruz, üstüne üstelik Ordumuzun şaibe dolu vurdumduymazlığını içimize sindirmek zorunda kalıyoruz..
Neyse ..Genelkurmay bu iddialar karşısında susmamalı?..Benim askerlerimin neden öldüğünü bana izah etmeli..Neden müdahale etmediğini uygun bir dille izah etmeli..Ben de bir yıl o bölgede askerlik yaptım ve aynen bu tür termal kameralar ile görüntü alıp gerekeni yapmıştık..peki o kadar tereörist grubunun bir arada görüldüğü halde neden müdahale etmedik??...
Hükümet bu iddialar karşısında susmamalı..Bana o askerlerimizin ölmünden sorumluları mutlaka bulmalı..Cezalandırmalı.:Asla korumamalı..Bunu yapamazsa benim gözümde biterler..Tamamen biterler.
Taraf gazaetesine bu görüntüleri kim verdi?Ve neden verdi?..Amaçları yoksa ordumuzu yıpratmak ve pkk nın üstünlüğünü göstermek mi?
Lütfen siyasi tartışmaları bırakalım..Onlar gelip geçici ama terör 25 yıldır devam ediyor..Bitmiyor ..Bitmeyecek gibi de görülüyor..Bence bunu biraz da bunu tartışalaım..
Birileri anayasanın sivilleşmesini istemiyor.Bu ülkede asker herzaman şart demeye getiriyorlar , OHAL e geri dönülmesi için baskı yapılıyor ve bu tip olaylara göz yumuluyor...Yada işler benim küçük beynimin anlayabileceğinden çok daha büyük ve karmaşık...
Taraf yayınları ile TSK ve Emniyet Müdürlüğünü yıpratıyor ne yazık ki bunu belgeleri konuşturarak yapıyor...Taraf kadar bu belgeleri sızdıranlar ve servis edenler bunu hangi amaçla yapıyor.Sonuçta TSK'dan bu belgeleri gene ordu mensubu kişiler sızdırıyor.
a-Bu kişi veya kişiler haksızlığa tahamülü olmayan ama ellerinden fazlasıda gelmeyen şerefli ordu mensubları mı ?
b-Rant peşindeki hayinler mi ?
c- Dış odakl mı ?
90lı yılların olayları daha yeni yeni netleşiyorsa bu soruların cevabını almak içinde en az 15 sene beklemek gerekecek herhalde...
#ocanic' tarafından 15.10.2008 13:20:52 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Frontier 350 Magazindeki Kağıt Boyunu Değiştirdim
19 May. 2023, 00:31 eray1011
0106619 May. 2023, 00:32
eray1011 -
Kedi Sabah Sporu Komik Kedi Oyunu Videosu
27 Kas. 2019, 18:57 prodersler
0172727 Kas. 2019, 18:58
prodersler -
-
-