Fotoğrafçılık Forumları
Golf Oyunu
Anadolunun gariban TÜRK evlatlari güneydoguda her türlü saldiriya acik barakami ne oldugu belli olmayan adi karakol olan yerde tereröstlerle catisip sehit oluyor;
Komutan nerede ?
http://img519.imageshack.us/my.php?image=145020081007034311171im7.jpg
kesinlikle haklısın mu asalım gitsin.
bazen aslında düşündükleriniz bunlar değilmişte, olta atıyomuşsunuz hissine kapılıyorum...nedir; ters psikoloji mi?..
yok be mu. valla değil.
kendine iyi bak ben azıcık uyucem gali.
yok be mu. valla değil.
ordu düşmanısınız yani..
uyuyun tabi; devam edin..
Birgün uyanırsın inşallah
SEvgili mu o dağlarda terrörstler ile hiç karşı kaşıya geldin mi bilmem derken aynı soruyu ben de sana sormak isterim.
O ortamı , ölümle burrun burana gelmenin duygusunu çok iuyi biliyorum.
Kucağınızda askerinizi şehit vermenin acısaını da ..Ama velev ki bilmeyelim
Yanlışını gördüğümüz bir husus kıonusunda görüşlerimizi dile getirmeuyelim mi?..Ve neden hükümete yapılan eleştiriler eleştiri de o tür istsnai kurumlara yapılan eleştiriller saldırı oluyor onu anlamadım...Yaptığımız eleştirilerde saldırı nerede ki?
Öte yandan "biz kongre yapıcaz,eğer müdahale ederseniz şehirlerde hazır bulunan bombalarımızı patlatırız derse terörist, güngören deki faciayı yaşadıktan sonra siz olsanız göze alabilirmisiniz bunu..cesaret edebilirmisiz?.. çok cesursunuz ya, ateşe verdiniz kongreyi diyelim" derken bu terör örgütünden korkmak , üstünlüğünü kabul etmek olmuyor mu?Bir bakıma biz bunu kaybettik demek olmuyor mu?..
Ben şehitlerimiz olacak diye dağlarda gezmeyelim demiyorum..Her taşın altına bakalım..Varsın Kandil yolunda bin askerimiz şehit olsun.Ama Kandil dağıtılsın.O tepelre bizim bayrağımız dikilsin.benim karşı çıktığım yanlış idare ile verdiğimiz şehitleredir.Söylemek istemiyorum ama askerliği meslek olaraak seçip operasyonlara gitmemek için ne yazık uzmanları asteğmenleri kullananları da bırkın eleştirelim.Bu ordumuzun saygınlığına asla bir zarar vermez.O yüce kruum bizim Peygamber ocağımız..O ordu dünyanın en cesur ordusudur.
Lazut hocan orduyu eleştirelim ama taraf gazetesinin yaptığı yalan haberlerle değil demi? Terörün de asker ile bitirlmeyeceğini öğrenip, bu işin çözümünün siyasette olduğunu da bilip siyasileri de eleştirmekten çekinmeyelim.Öyle değil mi?
mgirgin bıktık senin akp düşmanlığından. o ürkek kedidende bıktım. sendende bıktım.
yav ben ne asker düşmanlığı yapayım. ben eliştiri yapıyorum. hesap soruyorum. benim 2 tane oğlum var. yarın askere gidecek onlar. böyle pisi pisine ölsün istemiyorum. bu benim en tabii hakkım.
tarafın haberlerinin neresi yalan. adamlar yanan aktütün karakolunun fotoğrafınıda yayanlamadı mı.
Açın gözlerinizi. Bu ne bağlılık, bunun adı mutaassıplık. Bu kadar korkmayın. Sİze darbe olursa yapackaları 80 den sonra bütün solculara yaptıklarından farklı olmayacak. asacaklar sizi. birizanızada işkence yapacaklar o kadar. Mechulgilede aynısını yapacaklar. ayıp olmasın diye onlardanda asacaklar o kadar.
Demogoji yapıyon pazarbey..
sensin o.
Antalyadan sonra muğlaya mı uğrasam acaba.
İlgili olabilecek konular
-
Frontier 350 Magazindeki Kağıt Boyunu Değiştirdim
19 May. 2023, 00:31 eray1011
0106619 May. 2023, 00:32
eray1011 -
Kedi Sabah Sporu Komik Kedi Oyunu Videosu
27 Kas. 2019, 18:57 prodersler
0172727 Kas. 2019, 18:58
prodersler -
-
-