Fotoğrafçılık Forumları
Golf Oyunu
Anadolunun gariban TÜRK evlatlari güneydoguda her türlü saldiriya acik barakami ne oldugu belli olmayan adi karakol olan yerde tereröstlerle catisip sehit oluyor;
Komutan nerede ?
http://img519.imageshack.us/my.php?image=145020081007034311171im7.jpg
Ya harrbiden mechul..Etme eyleme gözünü seveyim..Atatmam akepeyi tırnağın kaadsr sevmiyorsun onu anladım ama ak süt gibi tertemiz kabul ettiğin kurum 1200 kişinin toplanmasına nasıl izin verdi..sarılmış olan 400 pkklıyı neden yok etmedi..Direkt cevap verir misin?RTE mi emir verdi "dokunmayın onlara" diye..
Bu mantığı bu insafsızca targılamayı anlayamıyorum..Olay bir RTE kadar basit değil..
Olaylar onun alaşığı edilmesiyle bitecek türden değil..
ısrarla söylüyorum..
O terrörün bştmesini istemeyen ne yazık komutanlarımız da var.
İş adamlarımız da var.
Siyasilerimiz de var..
Hepsi şehitlerin üzerinden dünyalık menfaatler peşinde..
Artık lütfen eleştirilere kulak verin..
Bak sen de o bölgede askerlik yaptın..
O doğunun şartlarını bilirsin..
ordaki pozisyonları bilirsin
O dağlarda hiç bir siyasi partinin hükmünün geçmediğini bilirsin
O dağlarda bir çavuşun bile koskoca ilçe başkanını itebileceğini bilirsin
Ama buna rağmen halen daha çatışmalarda yitirdiğimiz askerlerimizin tüm mesuliyetini RTe ve akp iktidarıa yüklemeniz greçekten insafsızca bir yaklaşım..
Bence biriklerde yapılan ihaleler araştırılmalı.
pkk nın içimizdeki destekçileri derhal bulunmalı.
Birileri erkonokonun avukatlığını yapadursun ..
Ülkeyi bölmek isteyenlerin aslında kimlr olduğunu hangi vatanseverlerin hangi tür vatanı sevdiklerini hepimiz çok yakında göreceğiz...Yani inşallah
#lazut' tarafından 22.10.2008 16:52:15 tarihinde düzenlendi.
Ordu aksütten çıkmış ak kaşıuk gibi temiz değil elbette.Hatta bu topiğin 1. sayfasında kendi yaşadığım bir olayı da anlattım..Zaten dikkatederseniz ben hep ordunun hatalarının eleştirilmesini ve sorumlu varsa gün yüzüne çıkarılmasını istedim.Ama tek göz ağrımız olan ordumuzu da yalan yanlış bir anlayışla linç etmeye de kimsenin hakkı yok.
AKP'nin neden bu kadar savunulduğunu sanırım anlıyorum.Tamamen tarikat ayaklı olduğunu, din ve dünya görüşleri uyduğu için desteklendiğini ve her türlü yolsuzluk, yalan ve yanlış politikalarına rağmen desteklendiğini düşünmeye başlıyorum..En başta müslüman kimliğimle buna karşı çıkıyorum.Kimse KUR'AN-I KERİM'in dışında din adına haraket edemez.AKP oluşumunun içindeki tarikatlara göre zafere ulaşıncaya kadar her yol mübahtır anlayışı tamamen uydurma rivayetlere ve halkı aldatmaya yönelik haraketlerdir.
Bizim dinimize göre daima doğru ve dürüst olmak zorundayız.Düşmanımıza karşı bir şey yapacaksak dahi onun bize yaptığından fazlasınız yapamayız ki bu aşırılık olur ve ALLAH bunu yasaklar..
Lütfen kimse din adına AKP ve yolsuzluklarını savunmasın..Kimse dokunulmazlıkları basit gerekçelerle savunmasın.Çağdaş ülkekerde dokunulmazlık yoktur.Kimse de ciddi delil olmadan milletin vekiline çamur atamaz, hakime bunu kabul ettiremez. Ama kim ki ciddi deliller ile mahkemeye başvurursa nasıl sen ben yargıda hesap veriyorsak milletvekilleri de hesabını verir..
Burada akp zihniyeti dışında herkesi eleştirenler neden ellerini vicdanlarına koyup akp'yi eleştirmiyorlar?
AKP'den önce yaşadığımız bu sorunun ismi ''pkk terörü'' sorunuydu..Şimdi ise ''kürt sorunu'' deniliyor.Devletimizin ulusal kimliği bizzat Tayyip Erdoğan tarafından değiştirildi.Türk ulusunun ismi Türkiyelilik olarak değiştirildi.Herşeyi boşverin, bu teröristlere siyaset yapın çağrısı yapmadı mı başbakanımız? 2002'den sonra pkk siyasi güç kazanmadı mı?
Ergenakon soruşturmasında da Tayyip Erdoğan ve AKP hükümetinin yanlı ve siyasi tutumu resmen göz ününde değil mi? Kurunun içinde bir sürü yaşı da yaktılar.İfadesi alınan herkese suçlu damgasını oturtturdular.Sanki akp'yi eleştirmek bile suç oldu memlekette.Ve bunu da yandaş medya ile yaptılar.
Kılıçdaroğlu ve Dengir Fırat yüzleşmesinde kılıçtaroğlu mahkeme belgeleri ile Fıratın hayali kaçakçılığını belgeledi ama buna rağmen yandaş medyada sanki kılıçdaroğlu yalancı ve iftiracıymış gibi aksettirildi.Bu çok taze bir örnek.Bunun gibi yüzlerce örnek var.
Samayolu ve kanal 7 gibi kanalları izlesen dinden imandan bolca bahsederler ma her türlü alçaklığı yapmada hiç bir sakınca görmüyorlar.Bu mu bizim dinimiz?
Bu ülkede olacaksa herşey şeffaf olmalı.Herkese dounulmalı.Eğer bizler müslümansak ve değru sözlü isek bunu namuslu ve şerefli bir şekilde yapmalıyız..
Yahu bugüne kadar boşuna orduyu eleştirmişiz.Asıl eleşitrmemiz gereken nokta kesinlikle akepe imiş.Evet bende akepeyi eleştiriyorum ve akepe kapatılmadan ve r.t.e yargılanmadan askere gidişimi donduruyorum
#ocanic' tarafından 22.10.2008 22:42:18 tarihinde düzenlendi.
Mgirgin ben senin ağzından orduyu eleştiren hiçbir kelime duymadım. Hadi çık ve söyle.
Ha duvara anlatmışsın ha
Evet aynen ölye.
Daha iyi olabilmek için herkes ve her kurum eleştirilmeli ve eleştiriye açık olunmalı. Ancak eleştiride, eleştiriyi yapanda yapıcı olmalıdır. Pukaka aksanından kaçınılmalıdır. Aksi taktirde eleştiri amacından uzaklaşıp bölücü propagandasına dönüşür bu tür eylemler içerisinde olanada provakator denir. Örnek isterseniz malum taraf ve onun ağzıyla konuşanlar yeter!.. Bilmem anlatabildimmi?
#mechul75' tarafından 22.10.2008 23:31:43 tarihinde düzenlendi.
Meçhul evirip çevirmeden 1200 teröristen yaptığı kongreye ve ordunun kılını kıpırdatmamana yorumunu söyle.
Pazarbey o soruyu başbakana neden sormuyorsun?
Herkes kendi telinden çalıyo..
Kimsenin kimseyi dikkate aldığı yok
Dur ben de bari azcık kemençe çalayım..
Biraz horon iyi gelecek bana
İlgili olabilecek konular
-
Frontier 350 Magazindeki Kağıt Boyunu Değiştirdim
19 May. 2023, 00:31 eray1011
0106619 May. 2023, 00:32
eray1011 -
Kedi Sabah Sporu Komik Kedi Oyunu Videosu
27 Kas. 2019, 18:57 prodersler