turkuaz 43
turkuaz 43 (üye)
Yurtdışı / Amatör

Golf Oyunu

Anadolunun gariban TÜRK evlatlari güneydoguda her türlü saldiriya acik barakami ne oldugu belli olmayan adi karakol olan yerde tereröstlerle catisip sehit oluyor;

Komutan nerede ?


http://img519.imageshack.us/my.php?image=145020081007034311171im7.jpg

Tarih: 8 Ekim 2008, 18:59 - İp: 88.***.**9.41
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ayyy sıktı gali mchul bunlar hep aynı sözler. Bıktık sizin Rte nizden valla.
YEtivesin gali.
Bu arada yenişafak ekridite gazete olduktan sonra amma yumuşadı askere karşı.

 

Tarih: 19 Ekim 2008, 21:10 - İp: 78.***.**4.176
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Sende akredite edilsen yumşarmısın

 

Tarih: 19 Ekim 2008, 21:17 - İp: 78.***.**8.227
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Sevgili mechul ben ordaki şehitlerimize minnettar borcumuz var diyorum.:o bölgede bir gün bile geçiren asker çok ç.ok değerlidir.Ve eminim ki cansiparane çarpışmış ve belki de daha büyük kayıpların oluşunu engellemişlerdir..Bu noktda ititrazım yok.Ama el insaf ben doğrudan kim sorumludur diyorum sen Akp hükümeti diyorsun.:Etme eyleme..Allah rızası için. Sen sana verilen silahla düşmana ateş etmezsen bundan da sorumlu ben mi olacağım?..Benim iddiam ordaki askerlrimiz ne yazık bile bile ateşe terk edilmiştir..Golf oynayan paşanın " ne yani ben mi Aktütüne gidecektim" şeklindeki açıklmalarında olduğu gibi es geçilmiştir.

Artı hava operasyonları ile pkk nın biteceğini düşünmüyorsun değil mi?

Artı kendilerine büyük zaiyat veriliğini de?

Günler öncesinden geliyorum diyen bir operasynla sen hiç bir şey yapamazsın.Sadece binalrı yıkarsın.O kadar.

Artı bak ne güzel dedin..ABD nin verdiği bilgilerle gidip PKKyı vurmak..ABD sana bilgi veriyor da onlara kaç demiyor mu peki?

Niyetim şanlı ordumuzu yargılama değil..Bizim tarihimizde hiç bir şeyimiz bile olmasa savaşlarımız var..Bu bile yeter büyük olmaya..

 

Tarih: 19 Ekim 2008, 21:39 - İp: 88.***.**1.121
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

akredite de ne demek ki

 

Tarih: 19 Ekim 2008, 21:40 - İp: 88.***.**1.121
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Ben bırak tsk personelini hiç bir Türk vatandaşının " ne yani ben mi Aktütüne gidecektim" gibi bir söz sarfedeceğine inanmıyorum

TSK terörle mücadele konusunda üzerine düşeni canı pahasına yerine getirmektedir. Peki ya terörizmle mücadele konusunda akepe hükümeti üzerine düşeni ne kadar yapıyor? Unutmayınızki terörle mücadele sadece askerin dağdaki çakalları vurmasıyla olmuyor. Bu için siyasi ve ekonomik boyutları vardır buda mevcut siyasi iradenin işidir.



#mechul75' tarafından 19.10.2008 22:12:39 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 19 Ekim 2008, 22:02 - İp: 78.***.**8.227
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Haklısın mechul. Golf topu atışları ile pkk bitirilmiştir.
Hakket yav. Geçen ene büyükanıt ne demişti. Kökü kazındı mı demişti. Bunlar milleti enayimi sanıyor acaba. Kİmi kandırıyorlar.
Mchul ben yumuşamam.
LAzut hocam akredite kemal sunalın ağaya dediği gibi...

 

Tarih: 19 Ekim 2008, 23:38 - İp: 88.***.**6.16
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

(B)azarbeğ bugüne kadar tsk nın hiç bir personeli terörün bitirildiği bitirilebileceği yönünde beyanat vermemiştir. sadece terörün yapılacak müdahalelerle örgütün zayıflatılabilineceği ifade edilmiştir. Nitekim akepe iktadırı öncesi zamanında yapılan müdahalelerle gücü asgariye indirilmiştir.

Mücadele edilen örgüt defalarca söylediğim gibi silahlı desteğini abd den siyasal desteğini ab den alan yatakçılığını barzani ve talabaninin birlikte ab üyesi ülkelerden olan yunanistan, güney kıbrıs rum yönetimi gibi ülkelerin aralarında bulunduğu akepe iktidarının can ciğer kuzu sarması olduğu çok uluslu bir gücün maşasıdır. Bu bakımdan 25 yıldır böylesi bir güce karşı tek başına olan TSK nın mücadelesi takdire şayandır.



#mechul75' tarafından 20.10.2008 00:09:51 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 20 Ekim 2008, 00:01 - İp: 78.***.**8.227
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

pazarbeyle hikmet yar aynı kişidir.Altını çiziyorum, pazarbeyle hikmet yar aynı kişidir.

 

Tarih: 20 Ekim 2008, 00:08 - İp: 88.***.**1.210
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Bazarbeğ yumşamazmış
Yumoş veya vernel türü kimyasallar karşısında dayanamaz

 

Tarih: 20 Ekim 2008, 00:13 - İp: 78.***.**8.227
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Mechul belli adamlar güpegündüz baskın yapabilmeye başladı.

SEn azıcık geçen sene ki Büyükanıt beyanatlarına bak. HEm bu ne kuzum toz kondurmuyorsun orduya. Onlar kusursuz mu. Onlar hata yapamaz mı.
Mgirgin çıksana sen aradan.
MEchul dare marbe olursa hepimizi yumuşatcekler zaten. Özellikle beni.
Fdiker senin yüzünden askerler kuzey Iraktan önce netfotoya gircek diyo.

 

Tarih: 20 Ekim 2008, 00:17 - İp: 88.***.**6.16