netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

@camoka
Elinize sağlık çok güzel kompozisyon.

Tarih: 7 Şubat 2008, 16:36 - İp: 78.***.**3.128
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

camoka abi fotorağ az işlendimi çok güzel bir kadraj,

sedat uzun pozlama olayına daldın,K10D de9 poz multiexposure yapıp tül etkisini tana vurasaydın,hiç denedin mi.Auto ev işaretlersende pozlamalarıda eitleyebiliyor.

Tarih: 7 Şubat 2008, 17:07 - İp: 85.***.**1.124
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Esisman,Onix teşekkürler. Bunların çoğunu yüzünüzde hafif de olsa bir tebessüm yaratabilmek için yüklüyorum. Çoğunun fotografik değeri yok.

Tarih: 7 Şubat 2008, 17:14 - İp: 85.***.**8.85
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Selahattin abi bir kibrit çöpü ile 13 bölümlük dizi çektin, devamı geleceğinede inanıyoruz, fotoğraf çekemiyorum bahanesini üretenlerede güzel bir ders vermiş oldun...

"ince espiri anlayışın ve harika komposizyonlarına olan hayranlığımı belirtmeden geçmek istemedim"

Tarih: 7 Şubat 2008, 18:02 - İp: 85.***.**5.89
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Biraz boğaz havası

Boğaz karelerine devam

Sahilde bu tip evlerden çok var bu tarz evleri çok seviyorum

[/IMG]

Bir çift göz ve keskin bakış

Tarih: 7 Şubat 2008, 18:03 - İp: 78.***.**3.128
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Komutanım teşekkürler. Esprisiz hayat çok bayat.

Esisman. Martılar
Kediyi daha çok kroplasan iyi olurdu sanırım. Kalabalık kadrajda siyahlığı ve bununla kontrast oluşturan sarı gözleri ilk bakışta dikkati çekmiyor.

Madem bu tür binaları seviyorsun. Biraz daha gidip Emirgan Korusu'na dalsaydın. Pembe Köşk, Sarı Köşk. Hem de muhteşem yeşillikler içinde. Ben de Sarıyer'de oturuyorum. Gideriz bir gün. Yakında Laleler açmaya başlayacak.

Tarih: 7 Şubat 2008, 18:31 - İp: 85.***.**8.85
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Sabırsızlıkla yorumlarınızı bekliyodum ben kediyi çok beğendim ama durmadı hayvan anca tek kare çekebildim biraz daha crop layıp deniyim bakalım sonuç ne olacak

Sanırmı bu şekilde biraz daha güzel oldu

#esisman' tarafından 07.02.2008 18:49:14 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 7 Şubat 2008, 18:39 - İp: 78.***.**3.128
kobak1
kobak1 (üye)
İstanbul / Amatör

Karelere devam;

Tarih: 7 Şubat 2008, 19:28 - İp: 85.***.**4.114
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Esisman biraz daha cesur davran krop'larken. Kendindeki orjinalden bu kadrajı yaparsan daha iyi sonuç alırsın. Burada ilginç olan kedinin gözleri. Gözlere odaklan ve gözleri altın noktaya koy.

#camoka' tarafından 07.02.2008 19:46:16 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 7 Şubat 2008, 19:33 - İp: 85.***.**8.85
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

@camoka
eline sağlık çok güzel olmuş şimdi istediğim gibi oldu gözler çok daha fazla ortaya çıktı

Tarih: 7 Şubat 2008, 19:41 - İp: 78.***.**3.128