netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

bu akşamki siste malzeme çıkarmı diye biraz gezdim pendikte.

hayalet amca ve köpeği

Tarih: 5 Şubat 2008, 20:27 - İp: 88.***.**1.72
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

ömer çok güzel fotoğraf. kompozisyonu ve renkleri çok güçlü..

ama alt taraf çok boş kalmış.. tam karanlık olduğu noktadan yatay kadraj daha iyi olacaktır. hiç değişse kompozisyon daha dengeli dağılmış olur.

Tarih: 5 Şubat 2008, 22:39 - İp: 88.***.**2.4
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

abi üşendim sen çıkmışın siste süper manzaralar vardı 4. leventte böle bina spotları sisi rengarenk yapmışlar vb :S

kompozisyon güzel kadraj zayıf kalmış usta :=)

Tarih: 5 Şubat 2008, 23:39 - İp: 85.***.**4.198
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Sis konusunda bugün sarıyer çok berbattı resmen karşı yakayı göremedik aynı şekilde onixon un bahsettiği gibi levent ve çevreside aynı sis dalgasının etkisi altında kaldı..

Tarih: 6 Şubat 2008, 01:51 - İp: 85.***.**9.242
slavezero
slavezero (üye)
İstanbul / Meraklı

sedat fotolar çok güzel eline sağlık, istannula gelince umarım görüşebiliriz. seni 2-3 yıl sonra 3 sırt çantasıyla görüyor gibiyim

selahattin abi çöp çok yaratıcı ve güzel olmuş. renkler muhteşem.

sisli havalarda merkezlerde spot vb. ışıkalrda çok güzel kadrajlar çıkıyor değerlendirmek lazım istanbul gibi bir yerde.

Tarih: 6 Şubat 2008, 08:14 - İp: 212.***.**1.130
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Günün Çöp'ü (12)

Çöp Kovası
Softbox'ını kullanmama izin veren Komutan'ıma teşekkürler.

Tarih: 6 Şubat 2008, 18:32 - İp: 85.***.**8.85
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Ömer sis manzaralarının devamını bekliyoruz...

Estagfurullah Selahattin abi, izin ne demek... birlikte birşeyler çekmek çok keyifli.. paylaşımlarımız olmasa hangimiz 1 adım ilerleyebilirdik ki... bu arada kadrajda hafif bir eğiklik var gibi...

Tarih: 6 Şubat 2008, 18:47 - İp: 85.***.**5.89
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

çöp kovası

Tarih: 6 Şubat 2008, 22:08 - İp: 85.***.**4.198
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

sinan abi bende isterdim daha fazla fotoğraf ekleyebilmek ama sis çok fazlaydı burda pek bişey bulamadım maalesef

serkan,sedat gerçekten çok gereksiz alan vardı o kadrajda,sizin bahsettiğiniz kadraj böyle bişey sanırım.

Tarih: 6 Şubat 2008, 22:13 - İp: 88.***.**8.12
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Benden birkaç kare İpod Nano İpod Touch ve Grado SR80

Tarih: 6 Şubat 2008, 22:44 - İp: 85.***.**0.192