netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

sinan abi tşkler

Tarih: 5 Şubat 2008, 15:30 - İp: 62.***.**3.243
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Sedat sen baharı getirdin vallahi. Dikkat et oaralarda üşütüp hastalanma yolculuk arifesinde. Gitmeden İstanbul'a uğrayacaksın değil mi?

Bir çağlayan çekmek kısmet olmadı.

Tarih: 5 Şubat 2008, 15:49 - İp: 81.***.**8.226
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

sedat kendi tarzındaki(landscpe) fotolar gerçekten harika.
ama sana makro lazım
selahattin abi günün çöpü biraz karanlık kalmış sanki.
ben o fotoyu, altında cam varken hayal ettim.denedinizmi hiç.

Tarih: 5 Şubat 2008, 16:13 - İp: 85.***.**9.67
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

selahattin abi, bir sürü imkan vardı macro için, çok ilginç şeyler vardı kurşunlu şelalesinde.. inanılmaz zengin bir mekan..

fakat macro lens olmadığı için çok sorun yaşadım.. yeterince macro çekemedim ama antalya'ya bahar gelmiş, haklısın.. merak etme abi, dikkat ediyorum kendime.. hasta olmamam lazım zaten daha yeni iyileştim..

kadir abi, girme kanıma

Tarih: 5 Şubat 2008, 16:56 - İp: 62.***.**3.243
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

selahattin abi 16sında istanbul'da olacağım muhtemelen.. 16sı akşam müsait olursanız buluşalım hep beraber.. gitmeden görüşelim isterim

Tarih: 5 Şubat 2008, 17:08 - İp: 62.***.**3.243
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

sedat şimdi bütün çiçekler açacak,kelebekler çıkacak ortaya.
tam makro lens zamanları yaklaşıyor..
senin gibi üstadın tüplerle ne işi olsun

Tarih: 5 Şubat 2008, 17:15 - İp: 85.***.**9.67
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Kadir daha tam teşkilatlanamadım. Esasen bir softbox olsa ışık yönünden ortaya çıkan olumsuzluklar elemine edilebilecek. Cam üzerinde çekmek de aklımda ama küçük bir stüdyo şart görünüyo.

Amati elini biraz çabuk tutsa o sorunumuz da ortadan kalkacak inşallah.

Sedat hasretle bekliyoruz. Zamanla her türlü ekipmanın olacak inşallah. Önemli olan yokluklar içinde bir şeyler yaratmak ki sen bunu fazlasıyla yapıyorsun. Sevgiler.

Tarih: 5 Şubat 2008, 17:29 - İp: 85.***.**7.3
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

selahattin abi, organize olabilirsek görüşebiliriz.. umarım gitmeden hepinizi görebilirim.

kadir abi

Tarih: 5 Şubat 2008, 17:38 - İp: 62.***.**3.243
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

sedat takılıyoruz

ben de bugün k10 unumdan ayrıldım.servise gitti güzel makinem.acayip eksikliğini hissettim.çok kullanmasamda varlığı yetiyormuş
bükey fotoya da mail yoluyla baygınlık geçirttim,artık top onlarda.
bakalım bu ayrılık ne kadar sürecek.

Tarih: 5 Şubat 2008, 17:45 - İp: 85.***.**9.67
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

takıl tabi abi..

makinen en kısa zamanda gelicek eminim.. hiç bir serviste bu kadar rahat olmamıştım, çok iyi gerçekten..

Tarih: 5 Şubat 2008, 17:58 - İp: 62.***.**3.243