Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.

kobak1 gçe çekimi denemeleri tül etkileri iyi duruyor,allah güzel bir şelale çekmek nasip etsin
endorf 3d kabartma gibi işleme
Sevgili realfriend; çok güldüm sözüne, sevgili amati de aynı şeyleri dile getiriyor, bilet parası çok tutmasa ekibi kurar giderdik
Sanırım senin gibi bir üstad (ve amati gibi) hazine ile dönerdiniz
Ali abi, Ahmed için çok haklısınız. Kendim için de şunu sorayım: PS'nin yeni sürüm betası Japonya'da mı tanıtılmış? Ve veya yeni plug in'ler mi var?
Sevgili Recep kardeşim, çok özür dilerim. Malum benim pan konusunda pek tecrübem yok. 3 ve 27 kapı mumaralı arabaların karelerinde saçılma açılarını bir an radial blur zannettim. Bundan sonra daha dikkatli inceleyeceğim. Kusuruma bakma.
Fotoğrafların gerçekten otomobil sporları dergilerine kapak olacak kalitede..
Serkan, Selahattin abi, Kadir, Endorf, beğeninize teşekkür ederim.
Endorf, fotoğraf ta 3D gibi olmuş.
Kobak1, tül etkisi çalışması güzel. Resmin alt kısmındaki karanlık alanı kesebilirsin gibi geldi.
Sevgili Recep (artık ismin ile hitap edebilirim sanırım tabi izin verirsen)her ne olursa olsun üstad üstaddır ve saygımız sonsuzdur.
Sevgili erex; teşekkürler, beğenmenize sevindim
Erhan abi estağfurullah,
özürlük, kusurluk bir durum yok. Ben de o fotoğrafları görsem, sizin gibi radial blur verilmiş sanırdım. Asıl ben sizi kötü hissettirdiysem ben özür dilerim. Aksine yorumlarınızdan feyz alıyorum. O fotoğrafları çekerken makineyi arabanın gidiş yönüne doğru hareket ettirip objektifi çevirdim, böyle denk gelmiş Erhan abi.
Ali abi estağfurullah, ben size isminizle hitap ederken izin almamıştım.
Ayrıca siz benden büyüksünüz. Saygı, ancak benden size olur... Benim üstadım Erhan abidir...
Saygılarımı sunarım.
bende LCD de görmesem :D efek derdim,cuk oturmuştu çekim anındadada demiştim.
@onixon
Amin. Teşekkür ederim.
@erex
Abi mermer o siyah olanlar ne bileyim hiç aklıma gelmedi. Teşekkür ederim.
serkan bi mars'a gitmemiştin fotoğraf çekmek için oda oldu sonunda
eline sağlık
selahattin abi "kalbimi yaktın" çok hoşuma gitti eline gitti
sedat,erhan abi yine harika fotoğraflar
kobak1 ben hala bulamadım şöyle tül etkisi deniyecek bi yer.
endorf elinize sağlık
veeeee nihayet bende bir yarışmaya katıldım.çok mutluyum
pentaxworld'un ocak yarışmasına katıldım bu fotoğrafla

yarışmaya adnan erol ve ahmet abide katılmış.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
ama ben kendime oy verdim
İlgili olabilecek konular
-

-

Trafik Cezası Fotoğrafı Nasıl Görülür Mobilden
23 Kas. 2025, 16:28 prodersler
028223 Kas. 2025, 16:29
prodersler -

Trafik Cezası Fotoğraf Görüntüleme Nasıl Yapılır
22 Kas. 2025, 01:39 prodersler
032122 Kas. 2025, 01:40
prodersler -
-

Fotoğraf Koleksiyonu Nedir? Ve Nasıl Yapılmaz?
14 Eki. 2025, 12:48 miratcenk
089214 Eki. 2025, 12:48
miratcenk -

-

Görsel Diyaloglar: Fotoğrafın X Faktörü - Sokağın Son Masalı
20 Ağu. 2025, 15:01 miratcenk
0143420 Ağu. 2025, 15:02
miratcenk -

Yapay Zeka Fotoğraf Oluşturma Nasıl Yapılır
09 Ağu. 2025, 11:10 transfermatik
072809 Ağu. 2025, 11:11
transfermatik -