netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

sedat ,benim makinedeki sorun ciddi bir şey mi?çok moralim bozuldu.
lens takma çıkarma ile ilgisi yoktur.bu kadar süre dayanamayacaksa bizde dslr-like alırdık.
servis nerede vardır şimdi,izmir de kesin yoktur .

Tarih: 2 Şubat 2008, 23:42 - İp: 85.***.**2.47
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

kadir abi, sıkıntı yapma harika bir servisimiz var..
elitel fotoğrafçılık var istanbul'da..

önce bükeye telefon açıp oranın adresini al ve yolla. 1 haftada geri elinde olmuş olacaktır eminim

moralini bozma sakın.. hallolur gider..

Tarih: 2 Şubat 2008, 23:49 - İp: 78.***.**3.56
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Sedat hayırdır geçmiş olsun. Fotoğrafların yine birbirinden güzel. Bu grad filtrelerin bir değeri var yanılmıyorsam kaçlık almak lazım.

Serkan buzlu kızıl gezegen nefis duruyor.

Castrol yarışları TRT1'de de vardı. Pazar günü de tekrarı var. Bizimmikiler saklanırken ben kabak gibi ortada kalmışım.

By foxfo at 2008-02-02

TRT'ciler yaprak işinden çok memnun kalmışlar anlaşılan

Selahattin abi kompozisyonlar harika Aman dikkat bu sıra İstanbul'dan çok patlama sesi geliyor

Kadir geçmiş olsun üzülme 2-3 gün makineden ayrı kalırsın hepsi o.

#foxfo' tarafından 02.02.2008 23:54:54 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 2 Şubat 2008, 23:51 - İp: 85.***.**3.197
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

fatih abi tşkler..

ben ebay'deki en ucuzunu aldım. max 2.5f stop en koyu bölgesi..
ne kadar karartmak istiyorsan ona göre filtreyi aşağı yukarı kaydırarak ayarlıyorsun..

Tarih: 2 Şubat 2008, 23:59 - İp: 78.***.**3.56
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

komotan abimin yüklediği fotonun 8mm hali,haliyle ağaç uzak.

Tarih: 3 Şubat 2008, 00:26 - İp: 88.***.**0.143
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

serkan tiffen sana çalışıyo, fotoğraflara süper yorumlar katıyorsun ama biraz tembellik var, çıkıp foto çekmiyorsun

ben gün doğumunda tekrar gidiyorum bu iskeleye

bu da iskeleden landscape mantığına uydurmaya çalıştığım bir kare..
üstadlardan yorumlarını bekliyorum

Tarih: 3 Şubat 2008, 01:24 - İp: 78.***.**3.56
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Kadir endişelenme basit bir arıza'ya benziyor. Bu vesile ile atla gel İstanbul'a. Sirkeci'de Nimet Abla gişesinin karşı çaprazında servis. Benim işim düşmedi ama giden herkes hizmetten çok memnun.

Sedat nihayet daha sık fotoğraflarını görmeye başladık. Uykuya kıyınca iyi kareler çıkıyor. Uzun pozlamalar mükemmel olmuş. Sen denemelerini bitir. Bize tavsiyelerini yaz. Biz de ona göre alalım.

Fatih TRT'ci arkadaşlar sana kıyak geçmişler. Ne de olsa Kurumdaş. Ben allahtan güvenli malzemelerle çalışıyorum. Dinamit görünümlü mum, fitil görünümlü çanta sapı . Ancak yanan kibritlerin kokusunu evden uzaklaştırmak zor oluyor. Buna bir çare bulmam lazım. Yoksa 'Camoka'nın Çöpleri' dizisine son vermek zorunda kalacağım.

Tarih: 3 Şubat 2008, 09:59 - İp: 85.***.**6.192
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Günün çöp'ü 'Çöppod'

Tarih: 3 Şubat 2008, 10:31 - İp: 85.***.**6.192
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

@onixon

Her yeni resmin masa üstü arka planım değişiyo sayende

Tarih: 3 Şubat 2008, 13:02 - İp: 85.***.**9.242
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar, değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Sizlere layık olmaya çalışıyorum.

Sayfaları harika fotoğraf ve paylaşımlarla ilerletiyorsunuz yine.

sLaVeZeRo, kız kulesi bu ışıkta bu kadar olur, ancak bir parça PS müdahelesiyle havadaki sis giderilebilir. kulenin ışıkları yanmamış olmasınıa rağmen arka plandaki silüetler ile karışmamış olması ve kadraj güzel.

Selahattin abi, "çöp çalışamaları" yaratcışığı tetkleyici ön çalışmalar gibi olmuş. Eline sağlık.

Sedat' cım, fotoğrafların herzamanki gibi harika. Ayrca almayı düşündüğüm grad ND filtreler hakkında da çok güzel bir yol gösterici olmuş. bu kadar uzun pozlamalarda gökyüzü detaylarını koruyabilmak harika. Eline sağlık. s835 deki karenin alt kısmından biraz crop ile hem kare pano şekline gelecek, hemde demir tellerin karedeki hakimiyeti azalacaktır diye hayal ettim.

Serkan' cım, karelerin büyülemeye devam ediyor.

Volkanb, aramıza hoş geldin.

Sevgili Recep, Rally fotoğraflarna bakmaya doyum olmuyor. Effekt ler de çok güzel olmuş.

Tarih: 3 Şubat 2008, 18:59 - İp: 88.***.**8.101