Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
kadir
18 mm de üst noktalarda yapıyor kararma. parasoley takılı degil, zaten converterin agzı geniş oldugu için takmak mümkün olmuyor.
ya dedigim gibi yinede tatminkar bana göre
Sedat'cığım nerelerdesin (gerçi ben de yoğunum bu sıra ama takip ediyorum) özledik. fotoğrafların yine her zaman ki gibi nefis.
Dün istanbul'dan Ankara'ya döndüm. Kar-kış-kıyamet-fırtına-kayanlar-devrilenler vallahi zor attım. Havalar iyi gidiyor olsaydı şu an Antalya'da fotoğraf çekiyor olacaktık. Şubat ayı içinde o taraflara geleceğim inşallah.
Stahl, fotoğraflar güzel. Herkese aldıracaksınız anlaşılan balık gözünü
stahl açı bana 14-16mm arası gibi geldi
Sedat hoş kareler,daha filterenin işe yarıyacağı yer yok gibi şöle dağ manzarası bayır gölgede rastlarsan güzel olur.
Bende tenekeden bir kare yükliyim,kış karelerinden bir tane.Başka açıları arkadaşlarda olabilir.
#onixon' tarafından 31.01.2008 01:42:23 tarihinde düzenlendi.
esisman, mesaj gönderdim
Esisman,Bozbey,Foxfo,Kadir teşekkürler. Evde canı sıkılanlara örnek olsun diye çektim. Fotoğraf değeri yok ama çok öğretici oluyor. Özellikle ışık çalışmaları ve dar alanda üç boyut yaratma çabaları açısından.
Kadir, sana bir Göztepe kombinasyonu hazırlarım ama önce rekli kibritleri arttırmam lazım.
Stahl, küçücük bir filtre ile büyük fark yaratılabileceğini göstermiş oldun. Fotoğraflar harika en çok Sultanahmet silüetini beğendim.
Sedat özlemiştik. Antalya fotoğrafların güzel. Şu yeni ekipmanını iyice dene bakalım bize tavsiye edeceğin şeyler olacak mı?
K10D topiğini katletmeye devam
converter denemelerimin devamı,
K100D SUPER
18-55 KIT LENS
0.42X GENİŞ AÇI CONVERTER
Tüm fotograflar
800 ISO
orjinal kadraj
elde pozlama
#stahl' tarafından 31.01.2008 12:34:33 tarihinde düzenlendi.
endorf, mesajınızı yanıtladım teşekkürler.
Selahatin ağbi ilginç kareler çıkartmışşın ortaya.
Sedat, fotograflar güzel olmuş bence filterenin görevini yerine getirmiş. Işık dağılımı oldukça dengeli olmuş.Filtresiz çeksen ancak PS müdahelesi ile düzelecek kareler çıkardı ortaya.
Stahl, senin geniş açı convertorun işe yaramış bayağı, gerçekten güzel kareler cıkmış ortaya.Ebay de goruyordum hep bunlardan ama bir işe yaramayacağını düşünmüştüm şu ana dek.Tersini kanıtlamış oldun.
Onix, senin çöp karelerde yeter.
Günün Çöp'ü. Kibrit Çakmağa karşı.
Foxfo'nun Artık pek kullanmıyoruz dediğinde aklıma geldi
VL-125, F4, İso 100, 1/180 sn.
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım Uzun süredir yapmış olduğum araştırma sonucu K10d modeli almaya karar verdim. Ankarada nakit 18-55 lens kit ile 1475 ytl ye (Kdv Dahil) ürünü buldum. Sizce fiyat nasıldır? Amerikadan temin etme şansımda mevcut, 18-55 lens kit ilede 1050 ytl civarına geliyor. Sizce 400 ytl fazla verip 2 sene garantili ürün almak mantıklımı mantıksızmı?
Selamlar...
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2207621 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05