Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
erhan abi komposizyon, renkler, espiri... hrikasın
şapka çıkartıyorum... (malesef ikonu yok)
esisman,
sevgili endorf,50 mm 2.8 in 1:1 makro özelliği var.bende 2-3 çekim yaptım çok beğendim.
hemde fiyatı fena değil.
erhan abi,yine süper..
@avs
Teşekkür ederim daha açıklayıcı oldu ama nedense 70-300 ün bahsettiğim iki modelini düşünmektense Pentax 50-200 gerek hızı gerek 300gram daha hafif oluşundan ötürü daha yakın geliyo bana gerçi endorf 70-300 ü daha alınabilir görüyor fakar ben yurt dışından alırım o açıdan bh ta baktım 230$ 50-200 fiyatı.
sevgili erex ben de önünde saygı ile eğilen bir ikon aradım, maaleef o da yok...
yeni yol açıklanmış tıklayın...
adnan erol,yol haritası için tşk.ler.
yine çok az lens çeşidi var,anlamıyorum bu pentax ı.
orada bir 17-70 dikkatimi çekti oda f:4 müş. 2 sene sonra 2,8i çıkar,
Kad-ir, Pentax eski M lenslerine güveniyor, anlaşılan.
İyi ki benim K10D böyle çıkmadı.
Bu makina fotoğraf çeker mi?
Bitpire, son balıkçı fotografı harika olmuş diğreleride elde çekim olmasına rağmen netlik açısından oldukça iyiler.
AVS, lensi ters kullanman büyütme etkisi bakımından tahminimin çok üstünde sonuç vermiş. Fakat üstteki fotoda net alan ortada değilde biraz dağınık oluşmuş gibi duruyor. Bu şekilde kullanımda net alanın oldukça daraldığını biliyorum ama net alanında belli bir noktada alanda oluşacağını düşünmüştüm !!
Erhan üstad yine nefis bir kare, kompozisyon açısından da oldukça güzel bir çalışma.
Komutan, üst bantta sana ait olduğunu fark etmemiştim. Ne diyeyimki, "mükkkemmelll" (su fındık reklamında japon un soylediği türden)
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2207621 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk