Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.

Bugün can sıkıntısından biraz ateşle oynayayım dedim.
Camoka'nın çöpleri:

eywallah kaptan...
daha mükemmelerini çeken arkadaşlar oldu, yakında onlarda yüklerler... benim kare sönük kalır onlarınkinin yanında.
Selahattin abi yaktın perdeyi, eyledin viran... benimde tercihim 2.kare...
Valla ben bir şey yapmadım. Çaktın mı kibriti dumanın rulosu falan kendiliğinden oluyor.
Sevgili esisman;
Şu kesin; makro için makro lens alınacak, ötesi yok. şu lensin makro özelliği de varmış vs. hepsi hikaye.
"APO: Apokromatik lensin kısaltmasıdır. Bu lenslerde kromatik (renk) sapmalarını azaltmak için düşük dağılımlı (Special Low dispersion- SLD ve Extraordinary Low Dispersion – ELD) camlar kullanılır. Tele objektiflerde kullanılan bu özellik sayesinde APO olmayan objektiflere göre düzeltilmiş renklerin yanında daha keskin ve yüksek kontrastlı görüntü sağlanır."
70-300 mm in bana göre dezavantajı 50-200 mm e göre fokus hızının daha yavaş olması ama parasına göre iyi bir lens.
Sevgili Komutan üst bant
Sevgili camoka güzel fotoğraflar
Bu arada kit lens için bir inceleme LINK
Ve 16-45 mm incelemesi LINK
sevgili Komutan üst bant
ü
sevgili Camoka, senin kibrit çöplerine bir senaryo yazıp, fotoğraf sayısını artırsan bir gösteri yada sergi çıkar...
Selahattin abi 2. kareye bir oyda benden.
Endorf,Adnan,Recep teşekkürler. Can sıkıntısından işte.
Sevgili Adnan haklısın projede daha onlarca kare var ama hepsini bir günde çıkartmak zor. Biraz elişi dersi yapmak gerekiyor.
Benim adım Kırmızı

#camoka' tarafından 30.01.2008 21:00:51 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-

2025 Yılına Damga Vuran Fotoğrafçılık Olayları
06 Oca. 2026, 10:21 miratcenk
027206 Oca. 2026, 10:22
miratcenk -

Marka Temsilcileri, Yılın Fotoğrafçısı Ödülleri Ve ...
18 Ara. 2025, 22:30 miratcenk
042318 Ara. 2025, 22:30
miratcenk -

-
-

Trafik Cezası Fotoğrafı Nasıl Görülür Mobilden
23 Kas. 2025, 16:28 prodersler
042923 Kas. 2025, 16:29
prodersler -

Trafik Cezası Fotoğraf Görüntüleme Nasıl Yapılır
22 Kas. 2025, 01:39 prodersler
052522 Kas. 2025, 01:40
prodersler -

Fotoğraf Koleksiyonu Nedir? Ve Nasıl Yapılmaz?
14 Eki. 2025, 12:48 miratcenk
0101114 Eki. 2025, 12:48
miratcenk -

-

Görsel Diyaloglar: Fotoğrafın X Faktörü - Sokağın Son Masalı
20 Ağu. 2025, 15:01 miratcenk
0150020 Ağu. 2025, 15:02
miratcenk -