Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
eyvah yine stahl gelmiş.
İstanbul Ün.fotosunda convertörün etkisi çok net anlaşılıyor.
bu arada kırmızı çiçek süper olmuş.
kapalıçarşı fotosunda da etki çok iyi.
Stahl anlaşıldı artık bu konvertörü alacağız,bir de tele konvertör alıp denersen onuda almak istiyorum
vapur ve son 3 resmi çok beğendim eline sağlık
Recep, fotoğraflar harika biz Selahattin abi ile pan man derken sen meğerse malı götürüyormuşsun
Stahl
Günün çöp'ü Tehlikeli çöp
Çerçeveleme dışında hiçbir müdahale yok
selahattin abi o fitiller yanmış galiba
bence birde maytapın yanma anında çekmeyi deneyin.
kızkulesinden sonra ateş üstadı..
arkadaşlar TV8 Castrol GTX yarışını bugün (Cumartesi)12:00'da 8. Etap programında verdi. kareleri çeken arkadaşlar da göründü orada.)) meşhur oldunuz beyler.
Kadir, mum'dan dinamit, çanta sapından fitil vs. İnsanı baya yaratıcılığa teşvik ediyor. Maytap aklıma gelmemişti. Fikir için teşekkürler. Ancak böyle giderse beni yakında evden atarlar. Ben de her arkadaşta bir hafta kalarak idere ederim herhalde.
Kalbimi yaktın.
camoka abi son foto kompozisyon çok güzel :D
tv8'ede :D konu olmuşuz hehehe :D
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2207621 Şub. 2025, 11:34