aydia
aydia (üye)
İstanbul / Meraklı

Helikopter Düşünce...

Yalnızca duygularımı dile getirmek için yazıyorum,yani siyasi bir gayem yok...Yazık ...Helikopter düşüyor,üzerinden bir gün geçiyor ve hala yardım ulaşamıyor,ayıp, insan utanıyor,nerde mahruki ...nerde askeriye...insan düşündükçe ...

Tarih: 26 Mart 2009, 12:32 - İp: 85.***.**9.101
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

ne duymşuki

 

Tarih: 3 Nisan 2009, 21:49 - İp: 85.***.**7.64
makara
makara (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

muhsin beyin cesedi epey uzaktaymis
gazeteci genc bulunduğunda göğsünden kan akıyomuş
kazadan hemen sonra koordinatlar verdildiği halde bulunmamış nası oluyosa
gibi şeyler

 

Tarih: 3 Nisan 2009, 22:08 - İp: 85.***.**8.206
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Cia görevlisi fetullah fetvayı verdi zaten. Bunu da ergenekon un üstüne yıkarlarsa şaşırmam.

Ahmet Altan, Mehmet Altan, Eser Karakaş, Baskın Oran, Oral Çalışlar, Mümtazer Türköne, Fehmi Koru, Murat Belge, Ali Bayramoğlu, Rıza Türmen, Nuray Mert, Cengiz Çandar, Hasan Cemal, Etyen Mahçupyan, Fuat Keyman, Elçin Macar, Ali Bulaç, Şahin Alpay ve Nazlı Ilıcak.

Yazıcıoğlu bu isimleri İzmir Selçuk Şirince de bir otele davet etmiş. Türkiye yi nasıl demokratikleştireceklerini konuşacaklarmış eğer kaza geçirmeseymiş.

Davetliler arasında Fener Rum Patrikhanesi nin avukatı Kezban Hatemi de var unutmuşum.

Bir de şunu gerçekten merak ediyorum. Büyük Türk Milliyetçisi ilan edilen Muhsin Yazıcıoğlu, Türk Milliyetçiliği ne hangi hizmeti yapmıştı ? Veya Milliyetçilik ve Türklük adına hangi fikirleri savunmuştu ?

 

Tarih: 3 Nisan 2009, 23:04 - İp: 85.***.**6.74
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hayddaaa Oda milliyetçi değilse kim milliyetçi okyanus.
SEnin büronun koordinatlarını bi versenya. Ocaktan istediler.

 

Tarih: 3 Nisan 2009, 23:09 - İp: 85.***.**7.64
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Ben gerçekten merak ediyorum bu insanlara milliyetçi denmesindeki sebep nedir ? Milliyetçilik ten anladıkları nedir ? Teorileri analizleri nelerdir ?
Büyük Türk Milliyetçisi sıfatını hangi yaptıklarıyla veya hangi savunduğu fikirlerden dolayı almıştır ?

 

Tarih: 3 Nisan 2009, 23:16 - İp: 85.***.**6.74
sahin70
sahin70 (üye)
İçel / Meraklı

İha muhabiri 112 ile görüşürken servisteki bayan ''diğer beş kişi yanınızda değil mi şu anda?'' diye soruyor.Halbuki o ana kadarki konuşmalarda muhabir kaç kişi olduklarını söylemiyor.Burası çok tuhaf.O zaman şu ihtimal var; ses kaydının ilk konuşma öncesi yada arada yayınlanmayan bölümleri var.Ama Muhsin Yazıcıoğlu'nun cesedinin helikopterin dışında bulunması normal gibi.Kurtarma ekipleri Muhsin Bey'in ve başka bir cesedin helikopterin dışında bulunduğunu söyledi.Zaten muhabirde ilk bağlantı anında helikopterin içinde olduğunu,ilerleyen dakikalarda ''üşüyorum,helikopterin içine girdim'' diyor.Muhabir acısına rağmen dışarı çıkabilmiş.Dışardayken bir ara kendi kendine ''bu kim ya?'' diye soruyor.Büyük ihtimalle dışardaki iki cesetten birini görmüş olmalı.Enkazın yerinin daha ilk gün bulduğunu söyleyenler vardı.Başbakanın korumalarına kadar ulaşmışlar,enkazın yerini söylemişlerde kimse dikkate almadı filan diyorlardı.O kişiler sanki ortalığı provake etmeye çalışan kişler gibi geldi bana.Bir kayanın üzerinde,ağaçların arasında enkazı gördük demişlerdi,fakat daha sonra yayınlanan fotoğraflarda enkaz ağaçsız bayağı bir düz alanda görülüyordu.Çok komplo teorileri üretilmesine rağmen ben kaza olduğuna inanıyorum.İçinde Muhsin Yazıcıoğlu'da olsa bu helikopter kötü hava şartlarında düşen ne ilk ne son helikopter.Arama kurtarma çalışmaları bir felaket olsada,çok daha iyi teknoloji ile donatılmış başbakanın yada cumhurbaşkanının helikopterinin pilotu olsa eminim o hava şartlarında o dağlarda uçurmazdı.

 

Tarih: 3 Nisan 2009, 23:35 - İp: 78.***.**1.216