pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Kar Lastiği Kullanımı

Eski arabamda mişlen marka kar lastikleri kullandım. İlk sene çok iyiydi. Ancak 2. sene çekişleri düştü. Araba kar lastiği gereklimi. Kullanan başkaları varmı. NE olursa olsun bu kış genede almayı düşünüyorum. Hangi marka almalı acaba.
Matriksin ebatları 195/55/15. Nadir bulunduğu için pahalı. Ucuz nerde bulurum.
Tabi öncelikle almalımı yoksa almamalı mı.
Okyanus abi bu gidişle kesin Altıntaşta büro açar. Adam para harcayacak yer arıyor diye. Ama bir araçta güvenlik herşeyin önünde gelir bence. Haksızmıyım. 2 çocuğumda çocuk koltuğun kullanıyor. KEsinlikle bağlamadan seyahat ettirmem. BElki hiç lazım olmayacak (inşallah) ama olursada -TÜH- demektense 250 ytl vermiş olmayı yeğlerim.
Kar lastıklarıda aynı şekilde. Tüh taktırsaydım demektense 700-800 vermek en iyisi gibi.

Tarih: 2 Kasım 2008, 19:05 - İp: 88.***.**6.74
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

laf sokmasan olmaz. noele yetişcek dedikya.

Tarih: 14 Aralık 2008, 23:05 - İp: 78.***.**8.167
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

ha bu arada potoro fransaya tayin olmuş. tebrik etsenya.

Tarih: 14 Aralık 2008, 23:06 - İp: 78.***.**8.167
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

tamam muhterem. noelin mübarek olsun bu arada belki görüşemezsek unutmayalım. hayırlı noeller. potura amerikaya gidiyor. bende canadaya gidiyorum nf ortamı yapacağız orda.

Tarih: 14 Aralık 2008, 23:11 - İp: 85.***.**7.246
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Bİlirim sizin ortamınızı. Bak oralarda buradaki gibi kumunist söylemlerde bulunmayın. Adamlar döver sizi.
Bu arada oğlum osman filimini izliyom. SEvrim o filimi. Babanın oyunculuğu oskarlıktır.

Tarih: 14 Aralık 2008, 23:21 - İp: 78.***.**8.167
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Okyanus emmi sen bilmen emme bu şarkı kimin adı ne bi çoluk çocuğa sorsanya bakem.
http://www.izlesene.com/video/komik_videolar-komik-video/190169&ref=siteRelatedThumbi

Tarih: 14 Aralık 2008, 23:30 - İp: 78.***.**8.167
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

usta kusura bakma ben hayatımda pek gavur musikisi dinlemedim. o yüzden bu sorunun cevabını veremiyorum.

Ama türk halk musikisi dersen istediğin bölümden istediin soruyu sorabilirsin. 2 yıllık müzik okulu mezunuyum. bedia akartürk ün bağlamacılığını yapmışlığım var. üç yılım gazino ortamlarında çalışmakla geçti. sen bilirsin eskiden vat69 pavyon vardı beyoğlunda. oralara sor anlatsınlar beni.

Tarih: 15 Aralık 2008, 00:10 - İp: 85.***.**7.246
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

DEmek zmınında pavyonada düşmüştün.Vah vah
Hakkat öyle ise bi gün gelem banada çal. SEverim bağlamayı.
HEm sen Atatürkçü değilmisin. Nasıl devrimcisin. Türk miziği dinlemek ne demek. Biliyon bi araa yasaktı Türk müziği.

Tarih: 15 Aralık 2008, 06:43 - İp: 78.***.**8.167
makara
makara (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

vaay okyanus bida kısmet olursa birimiz bağlama getirsin hep beraber bir sazlı sözlü ortam yapalım ? kimde saz var parmak kaldırsın

Tarih: 15 Aralık 2008, 09:32 - İp: 78.***.**7.108
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

75 bg benzin
dizel neymiş lpg neymiş paşalar gibi benzinli bastı mı kaçıyor
bu arada dizel arabayı yüksek devire zorlamak iyi değil derler. çıkıp afyon yoluna uğraşırsın sen şimdi, hiç kasma pazaramca.
poteranı ne tayini çıkmış kpss memur ataması felan mı fransa'ya bur bi bakayım.

Tarih: 15 Aralık 2008, 14:00 - İp: 144.***.**8.216
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

okyanus burda çankırı caddesi'nde sorsak seni bilirler mi? ya da senin adını versek kıyak geçerler mi bize? önden masa felan??

Tarih: 15 Aralık 2008, 14:09 - İp: 144.***.**8.216