Fotoğrafçılık Forumları
Kar Lastiği Kullanımı
Eski arabamda mişlen marka kar lastikleri kullandım. İlk sene çok iyiydi. Ancak 2. sene çekişleri düştü. Araba kar lastiği gereklimi. Kullanan başkaları varmı. NE olursa olsun bu kış genede almayı düşünüyorum. Hangi marka almalı acaba.
Matriksin ebatları 195/55/15. Nadir bulunduğu için pahalı. Ucuz nerde bulurum.
Tabi öncelikle almalımı yoksa almamalı mı.
Okyanus abi bu gidişle kesin Altıntaşta büro açar. Adam para harcayacak yer arıyor diye. Ama bir araçta güvenlik herşeyin önünde gelir bence. Haksızmıyım. 2 çocuğumda çocuk koltuğun kullanıyor. KEsinlikle bağlamadan seyahat ettirmem. BElki hiç lazım olmayacak (inşallah) ama olursada -TÜH- demektense 250 ytl vermiş olmayı yeğlerim.
Kar lastıklarıda aynı şekilde. Tüh taktırsaydım demektense 700-800 vermek en iyisi gibi.
fıkrayı anlatırken kafan başka yerdeydi herhal. bir daha anlatıyım mı
asıl meseleye dönecek olursak. alkol muayenesinin hastanede yapılması olayı şudur. polis elindeki üflemeli enstrümanla ölçüm yaptığında, eğer sürücü çıkan sonuca itiraz ederse bu hususun hastane raporu ile halli gerekir demişti mahkeme. bu işin müsebbibi de izmirli bir avukat arkadaş olması gerek. Yani kabağı yargıya patlatma. Bu sefer suçlu avukat camiası.
Hakim savcıya ceza yazılmayacağı konusunu geçen derslerde anlatmıştık ama yine kafan başka yerdeydi herhal.
e iyi de radarla hız kontrolünde tabela bulunmuyor ki?? daha doğrusu tabela olan yerlerde radar olmuyor, olmayan yerde kontrol oluyor. bayramın 3. günü ankara'dan istanbula giden yol üzerinde otobana girmeden hemen önce kontrol vardı, dümdüz bir yol tam hız yapmak için, ama o yol üzerinde radar tabelası yok.
SAnırım sen avukat değilsin. SEn hakim veya savcısın kesin. Evet her şeyde onları savunduğuna göre öyle olmalı. Anlamalıydım şimdiye kadar. Hepte sulh hukukka bakmışsın. 1. sınıf olamamışsın. Belli hukuki bilgisizliğinden. Sİzleri atmalı bu meslekten.
Bu arada emanet pazartesi yolda.
Ayarcanlı uyarı yoksa itiraz edebilirsin.
Okyanus budamı sizinkilerin kabahati değil. Tuzak kurulamazmış. Iyy ne iğrenç.
oh iyi işmiş! beni çevirmediler 90la gidiyodum, arkamdan çok süratli bi steyşın geliyodu polis onu çevirmek için en sol şeride geçti. arabadaki anlamadı durmadı. 120 lira da kaçmaktan yemiştir halbuki dursa itiraz etse beleşe çıkacaktı demek ki
durmayınca kaç lira geliyo adrese ?
ben 170 le yakalandım radara da 252 küsür lira yazdılar
acaba kaçsak ne yerdim diye de hep kurcalamıştır kafamı
kamyoncu 3 sellektör yaparsa bilki ilerde çevirme var.
fıkra ilkokulda dinlenmiş onun için yeniliyorum.
adamın biri kahveye gitmiş. garsona limon varmı diye sormuş.
garsonda limon var abi demiş.
iyi demiş bana bir limonsuz çay ver o zaman.
tamam demiş gitmiş garson.
hemen geri gelmiş.
abi demiş limon kalmamış acaba portakalsız çay versek olurmu.
güzeldi.
başımdan geçen bir olayı anlatim. arkadaşım bir misafirini bekliyormuş. ikide bir soruyo
bu gün altı buçukta gelcekti gelmedimi noldu nerde kaldı gelcekti altı buçukta gelmedimi ?
yok dedim altı buçukta değil sekiz buçukta gelmedi. aslında altı buçukta gelmicekti son anda vazgeçti.
Hız yapacaksanız rallici olsaydınız.
Ne hakkınız var vatandaşın hayatıyla oynamaya.
Kendini düşünmüyorsan karşındakini düşün demişler.
Akhisar'da olan yine garibana oldu.
Adam Astrayla basıyor Allah ne verdiyse,bölünmüş yolda karşı şeride geçip broadwayle kafa kafaya çarpışıyor.
O broadwayin halini bir görseydiniz...
Kimsenin hız keyfinin cezasını çekmek zorunda değildir diğerleri.
Hız sınırını aşanın alacaksın ehliyetini süresiz,bak bir daha yapıyor mu...
çevirmede kaçarsa 120 geliyor ceza. bir kere işlek bi sokak arasında lüzumsuz sis farı yakanları çeviren trafik polisinin yankınında oturmuş çekirdek çitliyoduk (süper eğlenceli, "aha bunu çevirecek, aha gitti" muhabbeti yapılıyo) beyaz bi passat farketmedi polisi, o da gelip arabadaki arkadaşına telsizden plakayı kontrol ettirdi, doğru araba çıkınca yaz 120 küsür dedi, oradan biliyorum, çok şükür başıma gelmedi
harmanci, o kazanın fotoğrafını gördüm de iki araçtan da 4'er kişi ölmüş galiba, hatalı olan da cezasını bulmuş desem yeridir. yani astra brodveye bi üstünlük sağlamamış gibi. tabi dediğin gibi durumlar da oluyor, bir kazada golf clio'ya ortadan girip 2 kişiyi öldürmüştü, 170 km hızla. golfü süren kadın sağlam
makara sen motorla yapıyosun galiba 170 kmh
kaçarsan hem 120 yersin hem de hız cezası, radardan plakayı da okuyorlar yani durman sadece uyarılman oluyo o ceza kesin yenecek
belki motorla kendinden başkasına zarar verme ihtimalin arabaya göre daha düşük, ama yaptığın katilliğe ve intihara teşebbüs oluyor direk, ona göre
İlgili olabilecek konular
-
-
Atm'den Şifre Değiştirme Ziraat Bankası Bankkart
02 Eki. 2024, 18:50 prodersler
074502 Eki. 2024, 18:50
prodersler -
Bankkart Şifre Değiştirme Ziraat Bankası
16 Eyl. 2024, 15:24 prodersler
050916 Eyl. 2024, 15:24
prodersler -
-