ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Filistini Ne Kadar Tanıyoruz?

Mavi Marmara gemisinde ölen 9 kişi için İsrail'le savaşın eşiğine geldik.
Buna karşın Kuzey Irak'ta üslenip her Allahın günü topraklarımıza girerek katliam yapan PKK için Barzani ve Talabani'ye ses çıkarmıyoruz?

Neyse benim vurgulamalk istediğim başka bir konu.

AKP deki bu Filistin kankalığı, Gazze aşkı nerden geliyor?

Dünyanın terörist kabul ettiği Hamas için bu kadar tehlikeyi göze almak da neyin nesi?

PKK'nın Kandil'den önceki mekânı Filistin toprakları içindeki Bekaa vadisiydi. PKK 15 yıl boyunca bu vadide Filistin tarafından korunup kollandı. Pkk Filistin koruması altında palazlandı bugünkü gücüne ulaştı.

Bizim yeni nesil Filistin'in eski devlet başkanı Yaser Arafat'ı pek tanımaz.
Yaser arafat, biz 1974 de Kıbrıs'a çıktığımız zaman Yunanlıları tuttuklarını, onların safında yer aldıklarını açıklamıştı. Filistinliler tarihte daima Yunanlıları tutmuşlardır. Nedense onlara büyük sempatileri vardır. Aynı dinden olmamıza rağmen bizi yani Türkler sevmezler.

Geçmiş yıllarda Filistin'de BM'ler silahsız devriye aracı içinde binbaşımız vuruldu. Yapılan sıkı takip ve araştırma sonucunda ateş edenlerin Filistinli oldukları kesinlik kazandı. Filistin ne özür diledi, ne de tazminat ödedi. Biz de bu olayı enayice yedik, yuttuk, sineye çektik...

Filistin'nin bize karşı tarihte takındığı tavır ve hainlik ortada iken bugün nasıl oluyor da Türk milleti geçmişi birden unutup, Filistin delisi oluyor, aşkıyla yanıp tutuşuyor anlamak mümkün değil...

Balık hafızalı millet diye buna denir işte...



#ercan43' tarafından 06.09.2011 16:39:06 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 6 Eylül 2011, 16:36 - İp: 217.***.**7.197
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

şimdi doğru söylersin okyanus.ben geçmişten örnekler veriyorumki.gençler yanlış yola gitmesin.

bizim mahalle solcu idi eskiden şimdide öyle.emekli bir öğretmen vardı.kırtasiye dükkanı açmıştı.ülkücü falanda değildi.adalet partiye oy verdiğini bilirizde lakin partiye üyede değildi.

mahallde solcu gençlere kızar onlar hakkında ileri geri konuşurdu.birgün kırtasiye dükkanını basmışlar birkaç el sıkmışlar.hasan hoca ölmüş.çok öğrenci yetştirmişti.hep derdi vatana millete faydalı olun diye.faşist diye öldürülen bu kişi hangi tanıma göre faşisttiki.

bugünde güneydoğuda aynı oyun oynanıyor.pkk hakkında birisi konuşsun hemen infaz ediliyor.biz bugüne kadar hükümeti pasif kalmakla eleştirdik.zaman bunlara haddini bildirme zamanıdır.yoksa bunu erdoğanda kabul ediyor.iyice bölgeye yerleştiler.

terörü şidddeti benimsemeyen herkese kucağımız açık.zaten 1 mayıs fotoğraflarında şiddetin benimsenmemesini kardeşiliği ön plana çıkarmaya çalıştım.kimse provakasyona gelmesiin.

önemli olan senin dediğin gibi insan olmak.hangi düşüncede olursa olsun insana saygılı olmak.

bide fujisever faşist kelimesini çok kullanıyor.kim ve hangi tanıma göre faşist oluyor insanlar.böyle provakatif kelimelerden kaçınmak gerek.

 

Tarih: 18 Eylül 2011, 18:49 - İp: 78.***.**1.237
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmi şimdi geçmişsin sağcısı solcusu yahut ülkücüsü devrimcisi
esasında hepsi Türk milletinin bireyleri bir manada kardeşiz yani

binaleyen geçmişte karşılıklı hatalarla bu kardeşler kavga etmiş ise
bugün de kavga etmeleri mi gerekir
yoksa vatan millet sözkonusu olunca birleşmeleri gerekir

lakin bunlar vatanın milletin bekası ile ilgili bazı konularda birleşip aynı düşünceleri savunduğunda

şimdinin akepe denen partinin müritleri ikide bir siz geçmişte birbirinizi vuruyordunuz bugün niye aynı noktaya geldiniz deyip araya nifak sokma gayretine girmekteler

ey akepe tapınıcıları
ülkücü solcu bugün niye birbirinizi vurmuyorsunuz diye hayıflanırsınız lakin bu sizin yaptığınız ne insanlığa sığar ne de dilinizden düşürmediğiniz o müslümanlığa sığar. ha sizin yalanı nifakı farz kılan başka bir türlü müslümanlık inanışınız varsa orasını bilemeyiz gari.

 

Tarih: 18 Eylül 2011, 18:55 - İp: 85.***.**5.80
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

ben mi çok kullanıyorum, bir yanlışınız var... hatta benim düşüncem bir insana sürekli faşist diyerek , en büyük faşistliği ederiz...

bilmeden kırdıysam sizi kusura bakmayın...

 

Tarih: 18 Eylül 2011, 19:34 - İp: 46.***.**5.138
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

okyanus ile meçul aynı kişidir.

 

Tarih: 18 Eylül 2011, 22:09 - İp: 88.***.**0.242