pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Filipis X 500 İlk İzlenimlerim.

Müneccim arkadaşların dediği tuttu. Arızalı Philips x 500 cep telefonunun Geri almadılar. Servise göndereceklermişte bakacakmış serviste arıza varsa değiştirecekmiş.
KArdeşim gözle görülecek arıza diyorum anlatamıyorum. SErviste servis. Tüketici hakları hakem heyetine gittim. Onlarda şikayetlerin yarısının Teknosadan geldiğini söylediler.
Cebinizdenmi çıkıyor sanki. NAsılsa philips değiştirecek. Arıza zaten gözle görülüyor.
Neysa bunu yanlarına koyana pazarbey demesinler. YEni bir yakma eylemi yakındır arkadaşlar.
Teknosadan mal alacak birtek müşteri kalmayıncaya kadar mücadelemiz sürecektir.
Arkadaşların sözünü dinlemeli idim. Biz bunlar koca market güvenilir arıza çıkarsa değiştirirler dedik yaptıklarına bak.

Not: Bu bir serbest kürsü knusudur. Tüketici şikayetlerine taşımayınız. Fotoğr makinası ile ilgili bir şikayet değildir.

#pazarbey' tarafından 07.04.2009 23:14:46 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 30 Mart 2009, 18:44 - İp: 85.***.**7.64
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Gözünaydın o zaman pazarbey. Akp li gibi göründün hep. DOğal olarak da senin akp li olduğunu sanan herkes akp den tiskindi. Ve chp ye kazandırttın. Sende de ne numaralar var valla bizans hukukunu iyi yutmuşsun. Birde az değilsin hani diyim ve bu bahsi kapatıyım.

Sen boşver akp yi chp yi biz dalgamıza bakalım. Çorba kaynıyormu mühim olan o. Belediyeyle işlerin bozulmasın da. Gerisi mühim değil tkpml kazansa bile umrumda olmaz.

Tarih: 31 Mart 2009, 22:20 - İp: 85.***.**6.74
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

MErak etme Cehape li başkan önceden geldi söz verdi , mollasın falan emme BElediye avukatlarının kıralı senmişsin dedi. Çalışmaya devam etcez dedi.
Ve şu çok önemli tespitte bulundu aynı zamanda taahhüt etti.
Seçime girdiğim kadro ile çalışmayacağım. Belediyeyi porofosyonel kadro ile yöneteceğim dedi. HElal olsun dedim.
Bi önceki dönem Chl li bi dava takipçimiz vardı.Onu belediyeye hukuk müşaviri yapmayı düşünüyorlardı.
HEy ALlahım ya.
Neyse Belediye mevzuatı hususunda üstümü yoktur sorceğin bişe olursa çekinme ara. BElediyeden alacağ olan avukatlar yalvarır bana ne olur paramızı ödeyin diye. Yoksa zırnık aldırtmam belediyeden. Çok pis bilirim haciz kaldırtma hususlarını. Ama ben her zaman uzlaşmaya , belediyenin menfeatlerini korumaya bakarım.
Arz ederim.

Kumköy abi haklısın. Burda saadet partisi il encümeni oylarının nerede ise yarısını tek başına aldı.

Tarih: 31 Mart 2009, 22:27 - İp: 85.***.**7.64
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Mollamıymışsın sen emmi..Niyekine öyle dedi ki o zat..

Tarih: 31 Mart 2009, 22:41 - İp: 78.***.**7.193
makara
makara (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

kumköy hazarfene nası gidicez ?
bide piste girip havada uçan motorcuları yakından çekebilcez mi ?

Tarih: 31 Mart 2009, 22:47 - İp: 85.***.**8.62
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

eyleniyom emme eyleniyom.

Tarih: 31 Mart 2009, 22:49 - İp: 85.***.**7.64
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

İster Hadımköy yan yoldan ağrı [ağırdan] aşağıya Karaağaç ve Bahşayış köyü yolu üzeri [ ki kestirmedir,lakin motorsikletlere saldıran köpeklere dikkat,ayağını ısırıyorlar] , ister Çatalca/Ahmediye köyü kuzey çıkışı köprü kenarından sağa aşağı takiben ulaşırsın [uzaktır ] ..
Evet fotoğraf çekebileceksin..Belkim kızlarda gelecek gösteriye..Hava mantalitesine bağlı..

Tarih: 31 Mart 2009, 23:16 - İp: 78.***.**7.193
makara
makara (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

tamam ozaman görev paylaşımı yapalım
en adaletlisini yaptım bak şöle :
sen motorları çekerken bende kızlarla ilgilenirim portre çalışırım

Tarih: 31 Mart 2009, 23:21 - İp: 85.***.**8.62
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Hazerfende hava yağmasında gürlesin razıyız emmiler..Çekeriz bişiler..

Bak emmi fergiyenin taytı bilem yırtılmış gösteride..Çeken çekmiş emmi..

150 bin kişi tıklayıp bakmış..

Tarih: 31 Mart 2009, 23:32 - İp: 78.***.**7.193
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

150 bin kişi tıklayıp bakmış..
150 bi ve ben (remi5861) tıkladım.

Tarih: 31 Mart 2009, 23:38 - İp: 81.***.**3.88
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

yarın teknosanın yetkilelire bakcekler kaale bile almıcekler beni.

Tarih: 31 Mart 2009, 23:40 - İp: 85.***.**7.64