pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Filipis X 500 İlk İzlenimlerim.

Müneccim arkadaşların dediği tuttu. Arızalı Philips x 500 cep telefonunun Geri almadılar. Servise göndereceklermişte bakacakmış serviste arıza varsa değiştirecekmiş.
KArdeşim gözle görülecek arıza diyorum anlatamıyorum. SErviste servis. Tüketici hakları hakem heyetine gittim. Onlarda şikayetlerin yarısının Teknosadan geldiğini söylediler.
Cebinizdenmi çıkıyor sanki. NAsılsa philips değiştirecek. Arıza zaten gözle görülüyor.
Neysa bunu yanlarına koyana pazarbey demesinler. YEni bir yakma eylemi yakındır arkadaşlar.
Teknosadan mal alacak birtek müşteri kalmayıncaya kadar mücadelemiz sürecektir.
Arkadaşların sözünü dinlemeli idim. Biz bunlar koca market güvenilir arıza çıkarsa değiştirirler dedik yaptıklarına bak.

Not: Bu bir serbest kürsü knusudur. Tüketici şikayetlerine taşımayınız. Fotoğr makinası ile ilgili bir şikayet değildir.

#pazarbey' tarafından 07.04.2009 23:14:46 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 30 Mart 2009, 18:44 - İp: 85.***.**7.64
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Almamışsın kurs,görmemişsin terbiye emmi [bekçi Murtaza lafı.] ..
Hem neden o markayı tercih ettin ki, kullan 5110 'u ne güzel..Taş gibi..Bende de var gali..Pili 5 lira, 11 gün beklemesi iyi, erişim çekmeyen yerlerde zaten batarya çabuk biter..Alâa laa,..

Tarih: 30 Mart 2009, 18:49 - İp: 88.***.**5.48
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Boşver takma kafana olur böyle şeyler.
Geçen gün teknosa dan molineks katı meyve sıkmaca aygıtı aldım. Acayip memnunum değiştirmeyi asla düşünmüyorum.

Yalnız kutunun üstüne bir kağıt yapıştırdılar. O kağıtta şöyle yazıyordu aynen. Teknosa müşteri memnuniyeti iyi günler diler. Ürünü ambalajı açılmadan 15 gün içinde geri getirirseniz aynen geri alıyoruz. Eğer ambalajı açılıp geri getirirseniz %10 mu 15 mi ne kesip kalan bedeli hediye çeki olarak iade ediyoruz.

Birde 30 işgünü içinde tamir olayı var öncelikle o yola başvurmanı tavsiye ederim.

Tarih: 30 Mart 2009, 18:52 - İp: 85.***.**6.74
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

teknosa öyle evet.
geçmiş olsun.

Tarih: 30 Mart 2009, 18:55 - İp: 78.***.**8.226
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Niye tamir ettircem kine. Tamir Mamir ettirmicim. NE diye Tk 4 arızalı değiştiriler, parası ödenir, tamir edilir, bedel iner, Kim seçer bunu tabiki tüketici.
BUnu yanlarına koymam ben arkadaş.
Cumartesi organizasyon yapıp topluca yakmazsam nolem.
Fotoğrafçı tüm arkadaşları toplayayım. 5-10 da avukat arkadaş oldumu tamamdır. Polisede haber veririz. Çekiçle kırarım gali. Yangın tehlikeli olur.
Bizim arkadaşlarıda gasteci sanırlar.
Kumköy abi haklısın. TElefon dedinmi nokyadan şaşmıcen.

Tarih: 30 Mart 2009, 18:58 - İp: 85.***.**7.64
okyanus.
okyanus. (üye)

Yalnız o gün o aygıtı alırken şöyle bir olaya tanık oldum. O aletlerin olduğu yer müşteri hizmetleri temsilcisinin yan tarafıydı. Olay istiklal deki teknosa da geçiyor. Hani eski megavizyon un olduğu yer.

Müşteri hizmetleri bölümünde adamın birisi bağırıp duruyordu. İlk başlarda normal bağırma sandığımdan pek kulak kabartmadım. Ama sonra kabarttım haliyle bende insanım. Merak duygusu denen şeyden bizde de var.
Neyse olay şöyle olmuş. Bu bağıran arkadaş antalya da imiş. Teknosa dan bir fotoğraf makinesi almış hediye paketi yaptırmış. Ve o makineyi bir profesör arkadaşına hediye etmiş. Yada bir t elefon almış o hediye olarak. O kısmına tam emin olamadım. Sonra profesör buna hediyesini iade etmiş. Al demiş şundan kendi fotoğraflarını sil, kayıtların kalmış demiş içinde. Prof
Adam da basbas bağırıyordu koskoca profesöre rezil oldum diye. Makinenin içinde canım li cicimli kayıtlar var diyor bu ne.
Yani sıfır makine almış içinde canım lı cicimli kayıtlar çıkmış. Kayıt derken rehber isim kaydı mı yoksa resim video kaydı mı orayı tam anlayamadım.
Ama teknosacılar çok tırstı kıpkırmızı oldular adam acayip sinirliydi yarım saat bağırdı çağırdı. Ya dedi bunu geri alıp paramı vereceksiniz ya da dedi gitmem.
Neyse benim işim vardı ben gittim. Belki başka bir arkadaş devamına şahit olduysa burda anlatır da neticeyi öğreniriz.

Tarih: 30 Mart 2009, 19:05 - İp: 85.***.**6.74
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

-Eski nokyalar sağlam emmi eski olanları..Mersedeslere bilem takıyorlar artık 6310İ 'mi ne amcamlar,Fab çıkışlı arabalara..Bulursan onu al veya yurtdışından getirt bir tane ucuz ama sağlam.[mersedes mantalitesi] Doğubanka gidip bakıp gelem ben bir ara..

Tarih: 30 Mart 2009, 19:11 - İp: 88.***.**5.48
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Fotoğraf makinasını sen alsaydın ya. Hatta duruyosa ben parasını vereyim al. Forumlara böyle ekliyorlar işte o fotoları videoları. Emeğine sağlık.
Bu iade muhabbeti varya ondandır işte. İade edilmiştir. Arada canım cicim kalmıştır.

Tarih: 30 Mart 2009, 19:14 - İp: 85.***.**7.64
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

kesn arızalı çıkar benim aldığım.

Tarih: 30 Mart 2009, 19:26 - İp: 85.***.**7.64
okyanus.
okyanus. (üye)

6310 efsane telefondu. Geçende bir forumda da yazdım aynısını bulsam yine alır ondan kullanırdım diye. Benimkini marmaris te şehrin içindeki plajın oralarda kaybettiydim. Karakola da müracaat ettim bulamadım.
Hayatımda gördüğüm en ergonomik ve en şahane telefondu. 15-17 günle şarz rekoru kırmıştım. Mercedeslerde default olarak arabanın üstünde geliyordu o telefon.
Şimdiki nokia lar dandik. Kabukları hemen soyuluyor. Tepesindeki açma kapama yerinin ordaki plastik çıkıp kayboluyorki benim iki kez başıma geldi. Sadece o lastigi de alamıyorsun komple kasa değiştirmen gerekiyor. O yüzden e50 yi tepesindeki açma kapama düğmesinin lastiği olmadan kullanıyorum. Kalem ucuyla falan bastırıp açıp kapatıyorum ancak. Bayağı bir işkenceli ortam oluyor takdir edeceğiniz gibi.

Neyse kaç liralık telefon aldın ki topic açıyorsun. Telefonunun parası kadar konuş ok. Ucuz telefonun bir illetinin olacağı zaten baştan belli değilmiydi.

Tarih: 30 Mart 2009, 19:37 - İp: 85.***.**6.74
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

Şimdiye kadar teknosa hakkında çok olumsuz şey okudum..

ama hiçbirinde bu kadar acımamıştım..
hatta Milli takıma destek olduklarında da acımadım..

ama şimdi acıdım..
pazarbey müşterileri olmuş adamların ya..
yani netcede bende insanım ve türküm..
ezilenden yana kabarır duygularım..
zavallıdan yanadır tüm hissiyatım...
değil sabancı,, arkasında yeşil sermaye olsada battı bitti teknsa..

okyanus.. hani şu yanında düğmesi olupta basınca "flap" diye açılıp "şlök" diye kapanan nokya modeli neydi.. şu en eski kayar kapaklı olanı.. ben ona hastaydım.. hiç olmadı öyle bi telefonum..

bende yeni bi telefon alsammı diyorum artık.. 3110 iyide şarzı az gidiyo artık.. 5 gün zor dayanıyor..

Tarih: 30 Mart 2009, 19:59 - İp: 88.***.**5.198