Fotoğrafçılık Forumları
Filipis X 500 İlk İzlenimlerim.
Müneccim arkadaşların dediği tuttu. Arızalı Philips x 500 cep telefonunun Geri almadılar. Servise göndereceklermişte bakacakmış serviste arıza varsa değiştirecekmiş.
KArdeşim gözle görülecek arıza diyorum anlatamıyorum. SErviste servis. Tüketici hakları hakem heyetine gittim. Onlarda şikayetlerin yarısının Teknosadan geldiğini söylediler.
Cebinizdenmi çıkıyor sanki. NAsılsa philips değiştirecek. Arıza zaten gözle görülüyor.
Neysa bunu yanlarına koyana pazarbey demesinler. YEni bir yakma eylemi yakındır arkadaşlar.
Teknosadan mal alacak birtek müşteri kalmayıncaya kadar mücadelemiz sürecektir.
Arkadaşların sözünü dinlemeli idim. Biz bunlar koca market güvenilir arıza çıkarsa değiştirirler dedik yaptıklarına bak.
Not: Bu bir serbest kürsü knusudur. Tüketici şikayetlerine taşımayınız. Fotoğr makinası ile ilgili bir şikayet değildir.
#pazarbey' tarafından 07.04.2009 23:14:46 tarihinde düzenlendi.
Ya kardeşim kapatın şu topici. 200 kuruşluk telefon için topic açılmaz. Hadi açıldı diyelim 6 sayfa yazı hiç yazılmaz. Ben 200 liraya 6 sayfa yazı yazmam şahsen. Ama pazarbey yazar işte.
Teknosa iyidir o kadar da üzerine gitmeyin. Fiyatları da makuldür. Gerçi ben üçe beşe bakmam zaten. Aldığım çoğu şeyinde fiyatını sormam hiç. Para benim için önemli değildir. İnsan olsun yeter.
Bulacan emmi başka yolu yok..
Evimi yakalım gelipte yangın mertebesi gereği..Belki kazan dairesinde bir kenardadır nyloon [naylon] .
her kiniizede bu. Valla bozmayın kafamı ikinizide yakarım.
Okyanus eminim gidip o ...kadar corsanında fiyatını sormadan almışındır. Bİz senin gibi metropol avukatı değiliz. Zaten cehap li beledye başkanımızda var gali bedi bereketi galmaz ilçenin. Sİzin oalarda akp li başkan var bereket var.
Demi gajijin.
Sandığına sahip çıksaydın emmi.,, bak ist'da "Çıksalın " diye semt vardır..Kulaksız diye de semt var..
dogrudur ben ogrencıyım valla 3un 5ın hesabını yaparım ... 200 tlde olsa 20000 tlde olsa sorarım yanı... hatta alısverıs merkezlerınde ılk cıktıgı zaman 1 kurusları kullanacak kadar da cımrı ve parayı deger veren bı kısıyım... ayrıca bırak 6 sayfayı 200tl ıcın 100 sayfada yazılır onemlı olan sevıyelı muhabbet... ayrıca pazarbey bence vodka kola alalım ıcemedıgımızı atarız... ben cakmagı getırıyorum (ogrencıyım yaa yukarıda belırttım )
votka kola ne mide bulandırcı şey öyle.
sana istersen başka tavsiyelerde bulunayım genç dostum. daha yolun başındasın belli. ama benim tariflerde smirnioff ve absolut geçer baştan söyleyim.
Simirnof dabanca markası sanırım. Okyanus küçüklere kötü örnek olma. Öyle dabanca falan . Sakın nortkştayn. Bakma sen okyanus amcana. İyice yaşlandı gali. Tamam vatko kalalarınız benden. Hatta 5-10 arkadaş bul sen. Onlarda nasiplensin.
Okyanus dayı bizim burda chp öyle kazanmış seçimi. Öğrencilere sınırsız işki ve kontür vermişler. Berde olsamverirdim chp ya.
kuyköy dayı cehape iyi çalışmış yapcek bişey yok.
eyyy yüce okyanus beyy SMİRNOFF ve absolut zaten vodka markaları degılmı ben ne dedım kola soda demedım kı dırek vodka dedım marka belırtmadım yanı ılla rus yada ısvec vodkasımı demelıyım ayrıca ozellıkle bı marka belırteceksek finlandia vodkadan yanı kısaca fınlanddan vazgecmem... ozellıkle yesılı )
oh oh oh. NE cevherler varmış sitede.
Gidin votka sorunsalı açın orda tartışın kardeşim.
Çalışan kazanır emmi,yan gelip yatma olmaz zati..
İlgili olabilecek konular
-
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171807331 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
-
-
-
-
-