pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Filipis X 500 İlk İzlenimlerim.

Müneccim arkadaşların dediği tuttu. Arızalı Philips x 500 cep telefonunun Geri almadılar. Servise göndereceklermişte bakacakmış serviste arıza varsa değiştirecekmiş.
KArdeşim gözle görülecek arıza diyorum anlatamıyorum. SErviste servis. Tüketici hakları hakem heyetine gittim. Onlarda şikayetlerin yarısının Teknosadan geldiğini söylediler.
Cebinizdenmi çıkıyor sanki. NAsılsa philips değiştirecek. Arıza zaten gözle görülüyor.
Neysa bunu yanlarına koyana pazarbey demesinler. YEni bir yakma eylemi yakındır arkadaşlar.
Teknosadan mal alacak birtek müşteri kalmayıncaya kadar mücadelemiz sürecektir.
Arkadaşların sözünü dinlemeli idim. Biz bunlar koca market güvenilir arıza çıkarsa değiştirirler dedik yaptıklarına bak.

Not: Bu bir serbest kürsü knusudur. Tüketici şikayetlerine taşımayınız. Fotoğr makinası ile ilgili bir şikayet değildir.

#pazarbey' tarafından 07.04.2009 23:14:46 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 30 Mart 2009, 18:44 - İp: 85.***.**7.64
nertoxian
nertoxian (üye)
İstanbul / Amatör

tesekkur ederım .. haklısında ben canakkeledeyım gecen gun de dedıgım gıbı ınternete guvenmıyorum ayrıca burada bı teknosamız var ve tanıdıklarım var ıcerıde bırsey olursa halledıyorlar sorgulamadan ınsallah olmazda zaten ındırım beklıyorum ındırım gelmeden de almam yanı... 1799 tlyı beklıyorum...

hıc zannetmıyorum teknosanın batacagını bıldıgım kadarıyla gecen sene 500 mılyon tl kar etmısler kı etmeyede devam edecekler bugun gırıpte 5 dakıka sohbet edemedım arkadasımla o kadar yogunlar... cuma yada cumartesı yenı bı katalog gelecek umudum oradakı ındırım... zaten malıye bakanlıgı basbakanlık gıbı yerlerede maıl yagmuruna tutuyorum bakalım belkı oradan da bı ındırım gelır... ıste umut fakırın ekmegı

walla etmezsın ama yapabılecegım baksa bırsy yok ıstanbulda olsam bakırkoyde ılla bı yerde bulurum ama okul bıtmeden gelmem zor kı hazırana kadar da dayanamam cıddı fotograf krızım turru
bu arada turkıye gol attı nıhat attı golu [>:D :D :D<]

Tarih: 1 Nisan 2009, 21:29 - İp: 85.***.**1.178
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Nihat atmadı,dokuz numaralı Semih attı golü..Semih.

Tarih: 1 Nisan 2009, 21:40 - İp: 88.***.**4.215
nertoxian
nertoxian (üye)
İstanbul / Amatör

gol oldugunda son cumlemı yazıyordum... spıkerde nıhat degınce dırek kaydettım sonrada degıstırmeyeyım dedım... nıhatta atar sımdı

Tarih: 1 Nisan 2009, 21:47 - İp: 85.***.**1.178
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

zarar görünüyodu. Elleme etsinler. BEllerini doğrultamasınlar. Bİ daha teknosadan bişey alanı aldıranı.

Tarih: 1 Nisan 2009, 22:34 - İp: 85.***.**7.64
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Kâr zarar & bilanço ..Zarardamısın bu sene emmi..

Tarih: 1 Nisan 2009, 22:54 - İp: 88.***.**4.215
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

net kar 31.000 tl. geçen seneye göre 2/5 oranında düşüş var emmi.

Tarih: 2 Nisan 2009, 09:27 - İp: 85.***.**7.126
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

yarın kısmetse ordayım,
hazır gelmişken teknosaya uğrayıp seninle uğraşmamaları gerektiğini, hatta kendi akıl sağlıkları için telefonu hemen değiştirmelerini tavsiye edeceğim.
Kontbilişimin başına gelenleri anlatayım da bilgileri olsun...

geçen sefer geldiğimde tam kütahya çıkışında biri arabaya dayanmış havada süzülen kuşun fotosunu çekiyordu. 70/300 vardı sanırım makinede, arabasını da toyotaya benzettim açık mavi...
nüfusunuza göre fotoğrafçı sayınız çok galiba...

Tarih: 2 Nisan 2009, 09:44 - İp: 81.***.**3.185
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

teknosa sabah kaçta açılıyor ?

Tarih: 2 Nisan 2009, 16:32 - İp: 81.***.**3.185
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

pazarbey yalnız değilsin sanırım
t ı k l a

TIKLA 2

#atakan' tarafından 02.04.2009 16:38:33 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 2 Nisan 2009, 16:34 - İp: 81.***.**3.185
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

neden çıkarıyorsunuz bunları. teknosa iyidir. benim telefonu değiştiriyorlar. hatta belki şu anda değişti. hemen kötülemeyin teknosayı. Allah Allah.

Tarih: 2 Nisan 2009, 16:39 - İp: 85.***.**7.126