Fotoğrafçılık Forumları
Filipis X 500 İlk İzlenimlerim.
Müneccim arkadaşların dediği tuttu. Arızalı Philips x 500 cep telefonunun Geri almadılar. Servise göndereceklermişte bakacakmış serviste arıza varsa değiştirecekmiş.
KArdeşim gözle görülecek arıza diyorum anlatamıyorum. SErviste servis. Tüketici hakları hakem heyetine gittim. Onlarda şikayetlerin yarısının Teknosadan geldiğini söylediler.
Cebinizdenmi çıkıyor sanki. NAsılsa philips değiştirecek. Arıza zaten gözle görülüyor.
Neysa bunu yanlarına koyana pazarbey demesinler. YEni bir yakma eylemi yakındır arkadaşlar.
Teknosadan mal alacak birtek müşteri kalmayıncaya kadar mücadelemiz sürecektir.
Arkadaşların sözünü dinlemeli idim. Biz bunlar koca market güvenilir arıza çıkarsa değiştirirler dedik yaptıklarına bak.
Not: Bu bir serbest kürsü knusudur. Tüketici şikayetlerine taşımayınız. Fotoğr makinası ile ilgili bir şikayet değildir.
#pazarbey' tarafından 07.04.2009 23:14:46 tarihinde düzenlendi.
okyanusa tam 10 puan verdim. Gerçi tüm marketler aynı durumda. Fuji gibi tututuklarını koyuyorlar oraya.
İyi.
Ama lcd fiyatlarında hakkını yemeyelim teknosanın. En ucuz fiyatlar genelde onlarda.
Hatta geçenlerde teknosa çalışanına dedim size ekstra indirim yapmıyorlarmı diye. Yapıyorlarsa dedim sen al tv yi bana ver 50 kağıdı da dedim cebinde bil. O an tam ne cevap verdi hatırlamıyorum kafam başka yerdeydi aslında.
avukat değilmisiniz. hepiniz aynısınız. Alışmışınız rüşvete.
teknosa da calısan kısılere yıl ıcersınde 3 kereye mahsus olmak kosuluyla %5lık bı ındrım var... not:ındırım ıcın ılk once ana merkeze maıl atılıyor oda kabul edılırse ındırım yapılıyor... (benım bıldıgım bu)
olsun bakam. ama ben bunları denk getirirsem biliyom yapceğimi. YArın merkezlerine yazı yazcem. Tamam işim halloldu diye.
Çok korkmuşlar. 2 kere aradılar.Cumartesi günü eylem yapmayacaksınız dimi teknosa önünde dediler.
yarın teknosadan, gidip bir sinbo tartı alacam.. ciddi ciddi yaz geliyor, öyle göbekle havuza girmeye niyetim yok.. deniz mühim değil, giriyoruz zaten açılıyoruz 100 metre, kimse görmüyor... ama havuzda, iş farklı ... gidip yatayım, yarın erkenden bisikletimi yaptıracam... hem benzine dolmuşa verecek para kalmadı.. doğal klimalı bisikletin tam zamanı...
fujısever egerkı yakınlarda bı electroworld varsa tartıyı oradan al... kesınlıkle teknosa dan daha ucuza bulursun...
iskenderunda ne arasın o dediğin.. ilk defa duyuyorum
teknosa daha yeni açıldı
minik bir balıkçı kenti burası... gerçi abd askerini buradan taşıyor, yakında yine liman ciplerle hamırlarla dolar... belki bize de dolar dolar... açarlar öyle tekno parkları...
İlgili olabilecek konular
-
Görsel Diyaloglar: Fotoğrafın X Faktörü
18 Haz. 2025, 17:21 miratcenk
040818 Haz. 2025, 17:22
miratcenk -
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171837731 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
-