Fotoğrafçılık Forumları
Filipis X 500 İlk İzlenimlerim.
Müneccim arkadaşların dediği tuttu. Arızalı Philips x 500 cep telefonunun Geri almadılar. Servise göndereceklermişte bakacakmış serviste arıza varsa değiştirecekmiş.
KArdeşim gözle görülecek arıza diyorum anlatamıyorum. SErviste servis. Tüketici hakları hakem heyetine gittim. Onlarda şikayetlerin yarısının Teknosadan geldiğini söylediler.
Cebinizdenmi çıkıyor sanki. NAsılsa philips değiştirecek. Arıza zaten gözle görülüyor.
Neysa bunu yanlarına koyana pazarbey demesinler. YEni bir yakma eylemi yakındır arkadaşlar.
Teknosadan mal alacak birtek müşteri kalmayıncaya kadar mücadelemiz sürecektir.
Arkadaşların sözünü dinlemeli idim. Biz bunlar koca market güvenilir arıza çıkarsa değiştirirler dedik yaptıklarına bak.
Not: Bu bir serbest kürsü knusudur. Tüketici şikayetlerine taşımayınız. Fotoğr makinası ile ilgili bir şikayet değildir.
#pazarbey' tarafından 07.04.2009 23:14:46 tarihinde düzenlendi.
bende burdakinde deniyim bakim napcaklar
Gelip yerinde hallettiler tv'yi servis elemanları,pazaremmi..
4 gündür kullanıyom hala şarjında eksilme yok. full görünüyo hala. okyanus bilir nası gullandığımızı telefono.
Evet ben bilirim.
AFedersin de pazardayı geçenlerde benim büroya iki müvekkil gelmişti. Cebin biri çalıyor onunla konuşurken öbürü çalıyor onu da açıp ona da laf yetiştirirkene büro telefonundan arayan giriyor devreye. Yarım saat falan ful böyle devam etti.
Müvekkil senin telefonlar hiç susmuyor ...ev telefonu gibi dedi.
Yalnız şimdi 66 tl ye sınırsız konuşma olayına girdik ya. Geçen gazetede okudum. Cep telefonuyla konuşurkene ısı yayıyormuş. Kış günleri için iyi bir özellik ama o ısı beynimizi de etkiliyormuş. Beleş konuşma diye telefona abanırkene farkında olmadan kelle paça oluyormuşuz aslında.
ni diyon sen mısır patlattıklarını gözümnen gğördüm ben. aman dikkat. kısa kes.
bi arkadaşım denedi o mısır patlatmacayı
olmadı
sahte o film
SEnen arkadaş beceriksizmiş demeekki.
5. günün içindeyim hala şarjda eksilme yok.
bak bakem telefon kapalı olmasın
senin sarj göstergesi sandığında telefonun üzerindeki baskılı koruyucu naylon falan olmasın
teknosanın intikamı falan . . . .
İstanbıla gitcenizmi atakan. Bursa üzerinden gidem olmazsa.
İlgili olabilecek konular
-
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171807731 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
-
-
-
-
-