Fotoğrafçılık Forumları
Filipis X 500 İlk İzlenimlerim.
Müneccim arkadaşların dediği tuttu. Arızalı Philips x 500 cep telefonunun Geri almadılar. Servise göndereceklermişte bakacakmış serviste arıza varsa değiştirecekmiş.
KArdeşim gözle görülecek arıza diyorum anlatamıyorum. SErviste servis. Tüketici hakları hakem heyetine gittim. Onlarda şikayetlerin yarısının Teknosadan geldiğini söylediler.
Cebinizdenmi çıkıyor sanki. NAsılsa philips değiştirecek. Arıza zaten gözle görülüyor.
Neysa bunu yanlarına koyana pazarbey demesinler. YEni bir yakma eylemi yakındır arkadaşlar.
Teknosadan mal alacak birtek müşteri kalmayıncaya kadar mücadelemiz sürecektir.
Arkadaşların sözünü dinlemeli idim. Biz bunlar koca market güvenilir arıza çıkarsa değiştirirler dedik yaptıklarına bak.
Not: Bu bir serbest kürsü knusudur. Tüketici şikayetlerine taşımayınız. Fotoğr makinası ile ilgili bir şikayet değildir.
#pazarbey' tarafından 07.04.2009 23:14:46 tarihinde düzenlendi.
dedesi adidas alacakmış da.
Boşgeç sen o işleri.
Ben üniversitede kredi parasını biriktirip adidas torsion almış adamım.
Bak aklıma iyi getirdin. Bu ciddi bir hikaye.
Konya da almıştım o adidası. Benimle beraber o zamanki müstakbel okyanushanım da almıştı. Bir iki ay giydik ama hergün değil tabi arada bir. Hanımınkinin derisinde azıcık bükülmeden mütevellit kırışma oldu. O torsion almamıştı normal deri beyaz almıştı. Neyse bir ay sonra falan biz bunu adidas dükkanına götürdük. Dedikki kardeş bunun burası bak çatladı. Esasında hanım da torsion almak istiyordu biraz mevzu uydurduk biz orda aslında. Neyse çatladı dedik. Adam dediki bunu incelemeye yollayalım ok derlerse değiştiririz. Neyse gitti incelemeye nereye gittiyse. Sonra da gerçekten yeni sıfır hiç giyilmemiş kutusunda garantili adidas verdiler.
Bu gerçek yani arkadaşlarda şahittir.
içimden garibim demek geldı dıyemıyorum çunku bende canakkaledeyım burger kıng acılalı topu topu 2 yıl oldu... teknosalarımızda aynı zamanda ve aralarında 2 dakıkalım mesafelı yere acıldı ne garıp bı ısletme tarzı cozmus degılım... neyse bakalım bıldıgım kadarıyla yarın teknosa da yenı katolog cıkıyor ona gore yap alısverısını...
allam nolur nıkon d80 1799a ınsın...
whopper jr. takılıyorsunuz demek artık.
çanakkale dedinde peynir helvası geldi aklıma. Güzel birşeydi o.
fucisever senide anlamadım iskenderundamısın osmaniyedemi ?
geçen iskenderuna geliyorum dedim abi ben osmaniyedeyim yanlış olmasın dedin.
O zaman şimdi niye iskenderunda elektoroworld yok diyorsun.
dırek whopper takılıyorum jr bana gore degıl yanına da bıde dıet pepsı...
guzel bırseyde artık peynır helvasını sevmemeye basladım ınsan c.kalede yasayınca peynır ve urunlerınden sıkılıyor öykkk yanı...
Yarın Ç.kale de çektiğim peynir helv karesini yüklerim buraya, şimdi bitaraf şişmesin gece gece..
Adidaslar Türk malı idi o zamanlar. Gerçi senin zamanlar orcinal alamanda olabilir. Şimdiki halini görüp torşın giydiğine ananamıyorum.
BEn bi ara istanbılda şişliye takıldıydım. Orda ribak ın fabrika defolu ürünleri varıdı. Gidip gidip alırdık. Diyadoranın bicamasını aldıydım. 10 tanemi 20 tanemi hatırlamıyorum. Arızasını araki bulasın. SEnelerce geydim. Dunlop çorabıda ordan aldıydım.
sen ne zaman geliyom dedin abi... sen gel, ben istersen osmaniye de, istersen iskenderun da olurum...
mesala bugün arsuz a gideceğim... p.tesi adana dayım, annemi alıp getireceğim... önümüzdeki hafta kuzenimin yanındayım, mersinde... bahar şenlikleri başlasın, ankara da olurum , kardeşimin konserlerini çekeceğim...
sen buralardan birini beğen, geldiğinde orada hazırolurum
KArdeşinin konserlerimi. Yoksa sen ünlü birinin kardeşimisin. SAna karşı yeterli sevgi ve saygıyı gösteremedim şimdiye kadar sanırım.
Aman yanlış anlama fujiciğim.
Saygılarımı sunarım.
paçalara lastik..
paçalara lastiiikk.. akmasın kokmasın damlamasın..
gel abicim.. paça lastiği her keseye her dile uygun..
Roko nen var senin kuzum.
YEni filipis x500 üm geldi bakam. İnşallah arızasızdır.
MEseleyi çözdüm. Sanırım hep besmelesiz alıyom ben aldıklarımı.
İlgili olabilecek konular
-
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171807731 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
-
-
-
-
-