pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Filipis X 500 İlk İzlenimlerim.

Müneccim arkadaşların dediği tuttu. Arızalı Philips x 500 cep telefonunun Geri almadılar. Servise göndereceklermişte bakacakmış serviste arıza varsa değiştirecekmiş.
KArdeşim gözle görülecek arıza diyorum anlatamıyorum. SErviste servis. Tüketici hakları hakem heyetine gittim. Onlarda şikayetlerin yarısının Teknosadan geldiğini söylediler.
Cebinizdenmi çıkıyor sanki. NAsılsa philips değiştirecek. Arıza zaten gözle görülüyor.
Neysa bunu yanlarına koyana pazarbey demesinler. YEni bir yakma eylemi yakındır arkadaşlar.
Teknosadan mal alacak birtek müşteri kalmayıncaya kadar mücadelemiz sürecektir.
Arkadaşların sözünü dinlemeli idim. Biz bunlar koca market güvenilir arıza çıkarsa değiştirirler dedik yaptıklarına bak.

Not: Bu bir serbest kürsü knusudur. Tüketici şikayetlerine taşımayınız. Fotoğr makinası ile ilgili bir şikayet değildir.

#pazarbey' tarafından 07.04.2009 23:14:46 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 30 Mart 2009, 18:44 - İp: 85.***.**7.64
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

KÜTAHYALILAR YAKMAYI ÇOK SEVİYOR, PAZARBEYİN YAKMA SEVDASININ SEBEBİ BELLİ OLDU

TIKLAAAAAAAA

LİNKTE SORUN VAR

gogıla kütahyada bilgisayarını yakan adam yaz

#atakan' tarafından 02.04.2009 16:45:03 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 2 Nisan 2009, 16:41 - İp: 81.***.**3.185
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

atakan yarın kütayaya mı geliyon. eyi bakam. kim yakmayı seviyo görcez.

Tarih: 2 Nisan 2009, 16:47 - İp: 85.***.**7.126
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

baktınmı gogıla

kesin adama gazı sen verdin

Tarih: 2 Nisan 2009, 16:48 - İp: 81.***.**3.185
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Baktım baktım. Benimle alakası yok. Yeni telefonu aldı arkadaş.

Tarih: 2 Nisan 2009, 17:24 - İp: 85.***.**7.126
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

seri kundak operasyonunda listeden teknoyu silelim gali...

Tarih: 2 Nisan 2009, 17:27 - İp: 81.***.**3.185
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 2 Nisan 2009, 18:05 - İp: 85.***.**7.126
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

7 senelik garantili bekoPIP'lı PAP'lı TV çalışmıyor zati, bende evde poşeti bulamıyorum emmi..Garanti mertebesi için..

Tarih: 2 Nisan 2009, 18:10 - İp: 88.***.**1.103
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 2 Nisan 2009, 19:49 - İp: 85.***.**7.64
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Bu teknosa iyi güzel hoş market çok güzel ama.

Ama ortalık yere dört beş tane nikon makine koyup üzerinede lens takmışlar. Millet gelip elliyor makinelere. Lenslerinin üzeri hep barnak izi. Bende ara sıra yolum düştükçe 18-200 lensli olan d80 mümkün mertebe kurcalıyorum.

Yalnız teknosacı mertebe emmiler makine konusunda çok cahil. Tabi kendilerinden cahil müşteriler oluyor soruyor bumu iyi şomu diye. Onlar da kah bu iyi diyor kah o. Bende kulak misafiri oluyorum o zaman ister istemez bir sanatçı duyarlılığımla.
Ama çok sallıyorlar. Hiç makineden anlamıyor bu adamlar. Müşteri bir şey sorunca sallıyorlar kafadan hiç alakasız. Cidden sinir olmamak elde değil.
Hatta o görevlilerin makine ve sorular hakkındaki söylediklerini derleyip toparlasan leman dergisine senelik abone olmaktan kurtulursun.

Tarih: 2 Nisan 2009, 20:03 - İp: 85.***.**6.74
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

sen böyle anlatınca, gidip teknosa ya eleman olarak çalışsam mı diye düşündüm... makineler fotoğrafçılık hakkındaki bir sürü gereksiz bilgim en azından bir işe yarar... yarın gidip bir sorayım bakayım... ilk sözüm şu olur," iadeye gelen malları, çok iyi geri çevirirm efendim!"

nasıl?

Tarih: 2 Nisan 2009, 20:05 - İp: 78.***.**1.98